INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:Martoszka, ja tak tylko gdybam teoretycznie.
Jajowody mam drozne i w UK w mojej klinice mam 4 darmowe podejscia do IUI i jedno IVF, wiec z wszystkich tych opcji zamierzam skorzystac
Myślę, że jakby każda z nas miała taką możliwość jak Ty, to od razu byśmy robiły bez zastanowienia sięM&M -
nick nieaktualny
-
Ania, troche nisko, ale przeciez implantacja moze byc nawet do 12dpo a po kolejnych 48 godzinach zaczyna sie produkcja hcg, wiec staraj sie myslec pozytywnie Ja trzymam kciuki :*
Jakbys mogla sie poratowac dodatkowo luteina albo innym progesteronem oprocz dupka, to byloby super.
Martoszka, to prawda, moja klinika jest spoko, a nie wszystkie proponuja tu taka opcje, niestety
Chcialabym zeby wszedzie bylo tak jak w Hiszpanii - IVF bez limitow i wtedy kazda z nas bylaby spokojniejszaaszka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyChudaRuda wrote:Cześć dziewczyny, możecie mi pomóc w interpretacji wyników? Wizyte mam dopiero 22 więc chciałabym wiedziec juz coś mnie więcej. Badania robione dzisiaj 4 dc:
TSH 2,31 (0,27-4,20)
LH 3,87 ( 2,4-12,6)
FSH 8,51 (3,5-12,5)
Estradiol 105,9 (98-571)
Prolaktyna 224,9 (102-496) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Nie z dawca nigdzie sie nie kwalifikujemy ani do iui na nfz ani in vitro szansa było przedluzenie bo wtedy kwalifikowaliby wg nowej ustawy a tam zakładają dawstwo inne niz partnerskie niestety od poczatku bezpkemnikowcy maja pod gire i za wszystko placa
Zeby dostac sie do programu musielibysmy idowodnic ze mamy plemniki a zabieg kosztuje 9300 gdzie u mojego meza szansa znalezienia jest rowna 0% -
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Ania, troche nisko, ale przeciez implantacja moze byc nawet do 12dpo a po kolejnych 48 godzinach zaczyna sie produkcja hcg, wiec staraj sie myslec pozytywnie Ja trzymam kciuki :*
Jakbys mogla sie poratowac dodatkowo luteina albo innym progesteronem oprocz dupka, to byloby super.
Martoszka, to prawda, moja klinika jest spoko, a nie wszystkie proponuja tu taka opcje, niestety
Chcialabym zeby wszedzie bylo tak jak w Hiszpanii - IVF bez limitow i wtedy kazda z nas bylaby spokojniejszaM&M -
nick nieaktualny
-
olencja wrote:a hcg po zastrzyku po ilu dniach zanika?
Mi sie pregnyl utrzymywal 13 dni, ale dostalam 10 000jm25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ania84 po cichu kibicuję wierze ze to ciąża - bardzo wczesna. Na mnie dupek nie działał. Mialam taki sam mizerny progesteron. Teraz biorę luteine i mam po 40-60 ng. Przynajmniej psychicznie tym się nie stresuje
U mnie dziś pierwszy stres...
Na papierze zauważyłam grudke sluzu w kolorze hmmm brazowawym, brunatnym.. jednorazowo ale wystraszylam się niemilosiernie...
Od razu na bete polecialam. Teraz czekam na wynik za 10 min ma byc...
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualnyAniu ale bierzesz duphaston ktory jest syntetykiem i on nie wychodzi w badaniu, mimo ze swoja role spelnia.
Beta jest niziutka, ale ciazowa, na pewno nie jest to zastrzyk ja caly czas trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 16:48
-
dzieki ochane za kciuki
wiem ze to moze byc zastrzyk, biochemiczna , ze moze byc roznie bete powtórze w sobote mimo iz dr azał w poniedziałek
juz zapodalam dodatkowego duphastona
jutro bede miała recepte na luteine no i traz mam rozkminke czy od razu wziasc czy poczekac jaki bedzie wynik sobotni i prog i bety i dopiero wtedy jak cos