INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia tak żyją na pewno 48 godz wiec nie ma się co martwić
one już są na miejscu czekają na komórkę jajowaa wiec od razu biorą ja w obroty:-)
http://www.jestemplodna.pl/plodny-sluz-szyjkowy/
Nie wiedziałam aż tak dokładnie ze sluzem. Ze pojawia się kilka dni przed owulacja, ma być rozciagliwy a w dzień owulacji zanika. Dla nas kobiet-iui to nie ma znaczenia:-) aczkolwiek jak ktoś prowadzi obserwacje to fajnie wiedzieć.
Ciekawe jak to się pokryje z jutrzejszym moim usg. Dziś miałam juz śluz wodnisty z rana, teraz przed chwilą rozciagliwy. Dlatego zaczęłam szukać informacji o sluzie. -
Viera Yves wrote:Ja miałam IUI robioną równo 36 godzin po zastrzyku i jajca jeszcze nie pękły
Pierwszą 28 godzin po zastrzyku, pęcherzyki jeszcze nie popękały.
Drugą po 38 godzinach, pęcherzyki nie pękły
trzecią po 36 godzinach i już pęcherzyków nie było.
Tasta- GRATULUJĘ!
-
sylwiaśta159 wrote:No ale chociaz raz powinnas miec sprawdzone czy po zastrzyku pekl ci pecherzyk bo co jesli OCZYWISCIE nie zyczac zle a z troski- nie pekl? I w kolejnych cyklach tez nie bedzie po zastrzyku pekal a kasa bedzie szla w bloto... ja choc raz wolalabym sprawdzic czy moje bole jajnikow mogly pokryc sie z faktyczna owulacja i tak tez zrobilam. W przyszlym cyklu moze nie bede juz szla bo skoro naturalnie pekaja i po zastrzyku tez raz pekl to potem jak beda bolec jajniki tzn ze tez pekly... ale zrobisz jak bedziesz uwazala za stosowne
Aszka nie zauważyłam jej skwaszonych min, może byłaś jak miała gorszy czas. Mnie generalnie wszyscy lekarze wkurzają, bo im nie ufam. I naprawdę niedługo rzucę to w pieruny, bo każdy robi tak, żeby wydoić jak najwięcej kasy.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:
Aszka nie zauważyłam jej skwaszonych min, może byłaś jak miała gorszy czas. Mnie generalnie wszyscy lekarze wkurzają, bo im nie ufam. I naprawdę niedługo rzucę to w pieruny, bo każdy robi tak, żeby wydoić jak najwięcej kasy.
niestety, w Wawie to na pewno... -
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:Mnie generalnie wszyscy lekarze wkurzają, bo im nie ufam. I naprawdę niedługo rzucę to w pieruny, bo każdy robi tak, żeby wydoić jak najwięcej kasy.
dlatego ja ze względu na kasę jeżdzę do kielc a nie do wawy, mimo że odległość mam prawie identycznąstarania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
Lunk_a wrote:A już myślałam ze cos ze mną w tym względzie nie tak. Jutro się okaże.
A ja polecam monit po ovitrelle. Pęcherzyki w 99 proc pękają. Ale jak nie pekns robią się torbiele.
Z chęcią bym sprawdziła czy mi pękły 3 pęcherzyki po ovitrelle. Na naturalnych cyklach zawsze mi pękał pęcherzyk ale tu aż 3 i zawsze ta niepewność jest. Z drugiej strony, lekarz nie kazał, a po drugie jechać kawał drogi, zapłacić 8 dych za usg tylko po to żeby podejrzeć czy pęłky... jak dostane @ to musze i tak się pojawić w klinice 3 dc więc wtedy na usg będzie widać czy jakaś torbielka się zrobiła...starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
Viera Yves wrote:Z chęcią bym sprawdziła czy mi pękły 3 pęcherzyki po ovitrelle. Na naturalnych cyklach zawsze mi pękał pęcherzyk ale tu aż 3 i zawsze ta niepewność jest. Z drugiej strony, lekarz nie kazał, a po drugie jechać kawał drogi, zapłacić 8 dych za usg tylko po to żeby podejrzeć czy pęłky... jak dostane @ to musze i tak się pojawić w klinice 3 dc więc wtedy na usg będzie widać czy jakaś torbielka się zrobiła...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Za wszystkie testujące dzisiaj trzymam kciuki! Ja dzisiaj idę na betę do kliniki, zobaczymy co mi wyjdzie i kiedy każą przyjść na wizytę
aszka, krysiak lubią tę wiadomość
po 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015Invimed Wrocław
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasyzero mrozaków
ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach -
Dzieńdobry;)
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i za Ciebie taśta - aby był piękny przyrost bety;)