INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Neo84 trzymam mocno kciuki;)
Neo84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunka dzis juz negatyw nie umiem dopatrzec sie zadnego cienia. Moze jakby uparl sie fest ale cieniem to nazwac nawet nie mozna...wiec nie wiem czy nie isc na nete za 2 dni to bedzie 10 dpo i 12 po zastrzyku, jak myslicie?
Lilou, idziesz na bete???Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 09:15
-
Hej kobietki. U mnie chyba sie nie uda.... dzis rano obudzilam sie z gigantyczna opryszczka na wardze
domyslam sie ze to mnie zdyskwalifikuje
dzis jeszcze jade na kontrol to sie dowiem ale to endo ostatnio marne i teraz to....
Ja jestem z kedzierzyna wiec z sylwiasta mam rzut beretem. Sylwiasta przypomnij gdzie jezdzisz? Ja do opola do gmw i mimo ze iui byla udana to kompetencje lekarzy takie srednie.....
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
lilou wrote:mi sikaniec niestety wyszedł negatywny
Lilou sikaniec jeszcze nic nie znaczy!
Kiedy spodziewasz się @? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Lunka dzis juz negatyw nie umiem dopatrzec sie zadnego cienia. Moze jakby uparl sie fest ale cieniem to nazwac nawet nie mozna...wiec nie wiem czy nie isc na nete za 2 dni to bedzie 10 dpo i 12 po zastrzyku, jak myslicie?
Lilou, idziesz na bete??? -
nick nieaktualnyA ja mam dzisiaj jakis gorszy dzien. Tak na przemyslanie mnie wzielo. Mam wiele kolezanek ktore przygode z ciaza zaczynaly jak ja, ale w wielu przypadkach albo sama metformina pomogla albo pozniej jeszcze dokladka Clo. A u mnie nic a nic. A wyniki niby nie takie zle. No przeciez kiedys musi sie udac.... Ale ja tak sie boje ze moze cos przeoczylismy.
-
nick nieaktualnyA ja sie boje... ale pojde za 2 dni mysle ze chyba w 10 dpo jak jest ciaza to beta powinna cos pokazac... okres dostaje w 13 dpo czyli moja fl ma 12 dni... z drugiej wiem ze lepiej byloby w 11dpo isc ale nie wiem czy wytrzymam w tej niepewnosci...
Krysiak mam tak samo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 10:13
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:A ja sie boje... ale pojde za 2 dni mysle ze chyba w 10 dpo jak jest ciaza to beta powinna cos pokazac... okres dostaje w 13 dpo czyli moja fl ma 12 dni... z drugiej wiem ze lepiej byloby w 11dpo isc ale nie wiem czy wytrzymam w tej niepewnosci...
Krysiak mam tak samo...dasz rade!
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny