INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Viera cudowne wieści;) Aż mi się buzia śmieje;)
-
Malwa85 wrote:Beta z dzis 514.2, a ja zamiast się cieszyć coraz bardziej się boję że wolno rośnie zwariuje...
malwa a jakie miałaś wcześniej wyniki?
starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
Viera Yves wrote:w ogóle dziewczyny wczoraj miałam krwawienie... byłam u gina późnym wieczorem i w sumie nic się nie dzieje, krwawienie było z szyjki tak wiec mam się oszczędzać, nie sexić. Na usg był pęcherzyk 27 mm tak więc rośnie mi jedno dzieciątko
Bardzo się cieszę -
Malwa85 wrote:17 dpo 245.5
19 dpo 514.2
Malwa masz 110% przyrostu, a prawidłowo jest od 66% Tak więc wszystko jest jak najbardziej OK !!
GRATULACJE !!starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
india wrote:Niestety beta tez ujemna
gaja mozesz mi juz wpisac smutna buzke
ehhh...;( dalaczego??;( nie rozumiem!!! India u Ciebie wszystko było i wskazywało na TAK!!! to jest niesprawiedliwe;(
Ale mimo to, musimy walczyć dalej!!! Trzymaj się kochana! -
nick nieaktualnyViera Yves wrote:w ogóle dziewczyny wczoraj miałam krwawienie... byłam u gina późnym wieczorem i w sumie nic się nie dzieje, krwawienie było z szyjki tak wiec mam się oszczędzać, nie sexić. Na usg był pęcherzyk 27 mm tak więc rośnie mi jedno dzieciątko
-
india wrote:No w pon jestem umowiona do kliniki. Bedzie drugie podejscie
India to ja już kciukam za nowy start &&
Będziesz stymulowała cykl? Widzisz u mnie 3 jajeczka były a zapłodniło się tylko 1...starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie trochę, a panikuje dlatego, że tydzień temu miałam TK robione na które czekałam ponad pół roku, ale gin powiedział że skoro bez kontrastu to nie powinno zaszkodzić, więc mam nadzieje, że będzie oki. Zresztą teraz to i tak na nic wpływu nie mam już. 29 lipca mam wizytę i się okaże a 30 kończę 30 lat to byłby prezent a 1 jedziemy wyjeżdżamy na urlop do CRO więc wreszcie odpocznę bo w pracy masakra
Trzymam kciuki za resztę i przekonałam się że jednak coś jest w psychice, bo ja w tym cyklu podeszłam do iui dla sztuki szczególnie że miałam to badanie TK a iui była błyskawiczna, nie wiem czy łącznie leżałam na fotelu 5 min, wiec czas leżakowania nie ma znaczenia bo przy poprzednich leżałam 20 min i nic.Nastawiłam się psychicznie na 4 iui przed samym urlopem i jak @ nie przychodziła to się denerwowałam, że z nią nie zdążymy a do głowy mi nie przyszło że może być niepotrzebna.
aszka lubi tę wiadomość