INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySerducho wrote:Moje AMH 0.2 (po jednej operacji jedynie)
A FSH 25 a LH 8,15 Gdzie stosunek daje 0,3
raz jedyny robilam to badanie na wlasna reke, lekarz kazal zrobic tylko AMH bo ze w klinice najwazniejsze.. a wiec wyczerpujaca sie rezerwa
Takze szalu nie maSerducho lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:Mam wyniki i są chyba do d...
Pomóżcie proszę je zinterpretować.
Tsh 1.735
Prl 11.92
Lh 4.52
Fsh 1.50
Cos tu nie tak...czy to oznacza jakies dramatyczne wyniki? -
nick nieaktualnyHej,
Ja byłam dziś u immunologa. Wg pani dr powinnam zrobić badanie kariotypów, skoro przez 12 lat było mnóstwo ciąż biochemicznych. Powtórzyłam w poniedziałek betę po tym pozytywnym teście i już nie była poniżej 0.1 tak jak zawsze, tylko 0.1. Pani dr stwierdziła, że mogła to być kolejna biochemka. Odradziła encorton przeciw odrzucaniu zarodka i nakazała robienie przerw w stymulacji, bo w moim przypadku te leki mogą wywołać kolejny udar mózgu.
Sylwiasta , czy ty robiłaś kariotypy? Bo nie wiem z jaką ceną się liczyć. I czy ty się leczysz w Invikcie, czy coś mi się poplątało?Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, ale wczoraj usnęłam po całym dniu biegania. Mam mamę w szpitalu.
Bo encorton powoduje wzrost płytek krwi, których ja mam i tak za dużo a to może oznaczać dla mnie kolejny udar mózgu.
Ciekawostką było dla mnie też, że beta 0.1 a nie poniżej cokolwiek oznacza i jeszcze mi zasugerowała, że skoro mam MR głowy to i tak nic nie powinno się stać, nawet gdyby beta urosła. Co mnie osobiście się wydaje nieprawdopodobne, aby coś jeszcze miało drgnąć.
Kasica, a TY kiedy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:55
-
Ja wczoraj (13 dzień po IUI) robiłam sikańca i negatywny. Poza tym mam niższą temperaturę. Chyba ta beta zbędna.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj i dziś już nie biorę duphastonu, czekam na okres. Dziś zrobić betę, czy ewentualnie jutro jak okres nie przyjdzie?14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Kamila teraz pewnie trudno oceniać z czego to może wynikać. Zazwyczaj spadek kojarzy się z implantacją. Przez kilka kolejnych pomiarów temperatury może obraz będzie czytelniejszy.
Ja Tobie cały czas kibicuję
Niunqa czy ja dobrze zrozumiałam, że ktoś uznaję, że beta na poziomie 0,1 to prawdopodobnie ciąża biochemiczna? Jeżeli tak, to pierwszy raz słyszę o czymś takim...Kamilam8 lubi tę wiadomość
-
Ja już powtórzyłam bete, dodatkowo zrobiłam progesteron i estradiol. Siedzę trochę jak na szpilkach, tym bardziej, że w ogóle nie czuje się ciążowo. Wyniki pewnie po 18.1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Poleciałam zrobić dziewczyny, bo w sumie lekarz mi kazał dziś koniecznie zrobić i mnie trochę pogoniłyście. Wynik po 16.00. Nie mam jednak złudzeń, ale za Ciebie Jolcia trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 11:04
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Kamila, dziwny na razie ten wykres . Czy miałaś potwierdzone pęknięcie pęcherzyka/ków? Ja jakiś czas temu zrezygnowałam z temp. bo wychodziły mi cuda na wiankach. Dzisiaj np. z ciekawości rano po przebudzeniu zmierzyłam i było tylko 36,46.
Kamilam8 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
KasicaLisica wrote:Poleciałam zrobić dziewczyny, bo w sumie lekarz mi kazał dziś koniecznie zrobić i mnie trochę pogoniłyście. Wynik po 16.00. Nie mam jednak złudzeń, ale za Ciebie Jolcia trzymam kciuki!
ktosia81 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤