Inseminacja 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
mkgk wrote:22 stycznia mam zrobic bete do tego czasu
estofem 2x1 dowcipnie
sildenafil 4x0.5 dowcipnie
acard 2x1 i luteine 3x2 doustnie5 lat starań
Niedoczynność tarczycy
Mięśniaki macicy
Nasienie OK
Histeroskopia 04.2017 (usunięte polipy)
Styczeń 2018 I-IUI
Luty 2018 II-IUI
Kwiecień 2018 III-IUI
Luty 2019 I-IVF -
Sysunia89 wrote:Ja też mam cykle owulacyjne i same pękają pęcherzyki ale zastrzyk dostałam dla pewności dzień wcześniej bo po zastrzyku pękają do 36h... Ja miałam pęcherzyki 23,19,18
i potem po dobie IuI?
wlasnie troche sie boje ze jutro bedzie za szybko...
ja zbytnio tego zastrzyku nie moge po gdy bylam w straconej ciazy mialam wielka trobiel od BHCg a te zastrzyki imituja gonadotropine -
Hope2018 wrote:i potem po dobie IuI?
wlasnie troche sie boje ze jutro bedzie za szybko...
ja zbytnio tego zastrzyku nie moge po gdy bylam w straconej ciazy mialam wielka trobiel od BHCg a te zastrzyki imituja gonadotropine5 lat starań
Niedoczynność tarczycy
Mięśniaki macicy
Nasienie OK
Styczeń 2018 I-IUI
Luty 2018 II-IUI
Kwiecień 2018 III-IUI
Luty 2019 I-IVF -
Sysunia89 wrote:Dziewczyny powiedzcie jak u was było po IUI?? U mnie dzisiaj ból i kłucie lewego jajnika tego w którym był największy pęcherzyk i ból promieniujący do lędźwi... zastanawiam się czy wszystko tam w porządku że tak dzień po IUI taki dyskomfort od rana...
Ja miałam podobnie za pierwszym razem, dzisiaj mam ten ból promieniujący do lędźwi, wydaje mi się ze to Ok i właśnie jest owulacja -
Hope2018 wrote:w niedziele tez pracuja:)
podpytam jutro.
ale 20mm jest z zalozenia ok czy lepiej by byl wiekszy?5 lat starań
Niedoczynność tarczycy
Mięśniaki macicy
Nasienie OK
Styczeń 2018 I-IUI
Luty 2018 II-IUI
Kwiecień 2018 III-IUI
Luty 2019 I-IVF -
mkgk wrote:Srebrzysta powodznia przesylam energie peknietego pecharzyka hihi
No i przesłałaś kochana !!! Pękł!!!! Jest ciałko żółte, i to pękł prawdopodobnie wtedy ci mnie bolało więc w miarę szybko, doktor pochwalił nasienie męża bardzo , powiedział : ,,nie wiem co pani z mężem robiła od ostatniego czasu ale proszę nie przestawać !'' hahaaaa strasznie mnie nakręcił że są duzE szansę a jak wiecie wtedy boli porażka jeszcze bardziej bo już tyle razy miało być tak pięknie a wychodziła Z tego dupa...
Ale stres był taki że myślałam że tam padne
Skórka powodzenia !! Ja miałam taki pęcherzyk jak ty i na drugi dzień iui miał 23Iwkaaa, skórka33 lubią tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:Sysunia 89 ja ten sam rocznik co ty
srebrzysta lubi tę wiadomość
5 lat starań
Niedoczynność tarczycy
Mięśniaki macicy
Nasienie OK
Styczeń 2018 I-IUI
Luty 2018 II-IUI
Kwiecień 2018 III-IUI
Luty 2019 I-IVF -
nick nieaktualnysysunia wiesz ja miałam iui jakoś rano, nie pamiętam a wieczorem jak siadałam do kolacji to myślałam że nie usiąde tak mnie jajnik bolał i co? Udało się także miej nadzieję, a ja trzymam kciuki.
Dziewczyny a po co acard po iui ? bo nie mam bladego pojęcia ???
Trzymam kciuki za Was wszystkie oby się udało :*
ps ja też '89 :psrebrzysta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNina13 wrote:sysunia wiesz ja miałam iui jakoś rano, nie pamiętam a wieczorem jak siadałam do kolacji to myślałam że nie usiąde tak mnie jajnik bolał i co? Udało się także miej nadzieję, a ja trzymam kciuki.
Dziewczyny a po co acard po iui ? bo nie mam bladego pojęcia ???
Trzymam kciuki za Was wszystkie oby się udało :*
ps ja też '89 :p -
nick nieaktualnyskórka33 wrote:Dr wyznaczył mi iui na jutro.
Pecherzyk 20.4, endometrium 11.8. Jestem bardzo zaskoczona ze taki urósł bo poprzednim razem w 13dc był 16mm a dziś 11dc. Dr stwierdził że do poniedziałku sam by pękł.
Jednak co zastrzyk to zastrzyk i dobrze, że one są
Trzymam kciuki za jutro o której h? Zostałaś w Krakowie czy jedziesz jutro znow?