Inseminacja 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
moonik wrote:Jak nie pamiętasz to nie będę zawracać Ci głowy, wszystko okaże się we wtorek.
A te baterie i wirusy to z krwi? -
kahanka wrote:Coś tam jednak daje, bo mierzę już na tyle długo, że znam swoje cykle. Wiadomo, że anomalie się zdarzają, ale jakiś ogólny obraz mam. Ja nie miewam takich bóli w trakcie FL, dopiero 2-3 dni przed @. Dziś mam skok do 37.09, a ból ustał, więc jest nadzieja, a ta jak wiadomo umiera ostatnia.32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019))
Emilka 03.11.2019))
-
Hugo87 wrote:JEŚLI mogę spytać do którego lekarza się wybieracie?
My od dwóch lat próbujemy naturalnie ale nie idzie. Teraz mamy podejść na IUI na NFZ. Chodzę do dr Hajdasza prywatnie. Ale że mamy ten program to mogę skorzystać z trzech inseminacji w szpitalu, płacąc za leki tylko.32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019))
-
Alu_87 wrote:nie wiedziałam, że da się przystąpić do inseminacji na NFZ płacąc jedynie za leki. w jakich miastach oprócz Szczecina jeszcze tak jest? W Poznaniu koszt 450 zł - niby za przygotowanie nasienia...nic za darmo
Co do IUI na nfz obejmuje tylko pary, które nigdy wcześniej do IUI nie podchodziływięc my odpadamy... W Krk szpitalu też jest ten program
Alu_87 lubi tę wiadomość
Koniec starań -
Selina wrote:Ja zaczęłam pić pyłek pszczeli
ma ogromne właściwości odżywcze, regenerujące, p.zapalne, oczyszczające i mnóstwo innych. 1 łyżkę zalewasz odrobina ciepłej wody na noc i pijesz rano pod przebudzeniu i wtedy też zalewasz kolejna łyżkę woda i odstawiamy do wieczora i pijesz wieczorem. Ogólnie kuracja ma trwać 2 miesiące. Mąż jeśli ma słabe wyniki też niech pije
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019))
-
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/inseminacja-2019,17353,2.html?sd=1
-
nick nieaktualny
-
Milka 87 wrote:Witajcie! Trochę mnie tu nie było ale wracam z dobrymi wieściami... 4 inseminacja udana hcg 42 w 13 dp
)) Już traciłam nadzieję że to ma jakiś sens ,a tu taka niespodzianka.
Ogromnie gratuluję!!Koniec starań -