X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inseminacja 2018
Odpowiedz

Inseminacja 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zapraszam na nowy wątek Inseminacja 2019 ;)

• Milka 87 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Trochę mnie tu nie było ale wracam z dobrymi wieściami... 4 inseminacja udana hcg 42 w 13 dp :))) Już traciłam nadzieję że to ma jakiś sens ,a tu taka niespodzianka.

Selina lubi tę wiadomość

Milka 87
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2019, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka 87 wrote:
    Witajcie! Trochę mnie tu nie było ale wracam z dobrymi wieściami... 4 inseminacja udana hcg 42 w 13 dp :))) Już traciłam nadzieję że to ma jakiś sens ,a tu taka niespodzianka.
    hej! wpadnij z newsami na wątek Inseminacja2019 :)
    Ogromnie gratuluję!!

• Karolina1993 Znajoma

Wysłany: 27 maja 2021, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa są tu dziewczyny które przygotowują się do inseminacji a ich partner/mąż przebywa zza granica ? Ja chodzę do dr Węklara (Rzeszów) i odnoszę takie wrażenie jak by on nie rozumiał tego ze mąż nie zawsze może być ze mną na każdej wizycie, ściągam męża jak już musi być.

‹‹ 1163 1164 1165 1166 1167
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ