X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inseminacja 2018
Odpowiedz

Inseminacja 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zapraszam na nowy wątek Inseminacja 2019 ;)

• Milka 87 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Trochę mnie tu nie było ale wracam z dobrymi wieściami... 4 inseminacja udana hcg 42 w 13 dp :))) Już traciłam nadzieję że to ma jakiś sens ,a tu taka niespodzianka.

Selina lubi tę wiadomość

Milka 87
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2019, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka 87 wrote:
    Witajcie! Trochę mnie tu nie było ale wracam z dobrymi wieściami... 4 inseminacja udana hcg 42 w 13 dp :))) Już traciłam nadzieję że to ma jakiś sens ,a tu taka niespodzianka.
    hej! wpadnij z newsami na wątek Inseminacja2019 :)
    Ogromnie gratuluję!!

• Karolina1993 Znajoma

Wysłany: 27 maja 2021, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa są tu dziewczyny które przygotowują się do inseminacji a ich partner/mąż przebywa zza granica ? Ja chodzę do dr Węklara (Rzeszów) i odnoszę takie wrażenie jak by on nie rozumiał tego ze mąż nie zawsze może być ze mną na każdej wizycie, ściągam męża jak już musi być.

‹‹ 1163 1164 1165 1166 1167
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ