SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inseminacja 2018
Odpowiedz

Inseminacja 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zapraszam na nowy wątek Inseminacja 2019 ;)

• Milka 87 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Trochę mnie tu nie było ale wracam z dobrymi wieściami... 4 inseminacja udana hcg 42 w 13 dp :))) Już traciłam nadzieję że to ma jakiś sens ,a tu taka niespodzianka.

Selina lubi tę wiadomość

Milka 87
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2019, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka 87 wrote:
    Witajcie! Trochę mnie tu nie było ale wracam z dobrymi wieściami... 4 inseminacja udana hcg 42 w 13 dp :))) Już traciłam nadzieję że to ma jakiś sens ,a tu taka niespodzianka.
    hej! wpadnij z newsami na wątek Inseminacja2019 :)
    Ogromnie gratuluję!!

• Karolina1993 Znajoma

Wysłany: 27 maja 2021, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa są tu dziewczyny które przygotowują się do inseminacji a ich partner/mąż przebywa zza granica ? Ja chodzę do dr Węklara (Rzeszów) i odnoszę takie wrażenie jak by on nie rozumiał tego ze mąż nie zawsze może być ze mną na każdej wizycie, ściągam męża jak już musi być.

‹‹ 1163 1164 1165 1166 1167
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ