Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekając na szczęście wrote:Dziewczyny po inseminacji dostajecie jakieś leki przepisane przez lekarza? Przed inseminacja? Ja czekam na pierwsze podejścieKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Alu_87 wrote:owulacyjne były z tej firmy dobre. Inne mi nie wychodziły. Nieważne skończyły się. A za Ciebie i resztę nadal trzymam kciuki
Meggie masz wynik bety już?KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Alu_87 gratulacje !!! Weszłam dzisiaj na w pracy na chwilkę na forum a tu takie dobre wiadomości, aż ciężko mi było wysiedzieć do końca pracy☺️ Powodzenia dla Ciebie na ten początek ciąży.
Alu_87 lubi tę wiadomość
30 lat
Starania od 05.2017r.
wysoka prolaktyna - cały czas na bromergonie
AMH 4,99
10. 2018 HSG - ok,
nasienie 8% prawidłowych, ruch ok.
11.03.2019 - 1 IUI
8.04.2019 - 2 IUI -
Meggie1 wrote:Alu błagam daj sobie uśmiechnięta minkę w stopce jejku aż mi się łza kręci w oku jak sobie o Tobie pomyśle. Mąż już wie?
Do męża pobiegłam dzisiaj z testem. Na razie zdystansowany chłopak. Czeka na przyrost, ale od rana jakieś italian disco słucha i disco lat 90, więc humor widać doskonały ;]Meggie1, Selina, CYTRYNKA_2016 lubią tę wiadomość
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
Meggie1 a ten duphaston w jakim celu się stosuje? Ja teraz czekam na pierwsze podejście bez stymulacji. Zobaczymy, ale jakoś nie nastawiam się zbytnio. Piszesz, że w maju kolejne podejście? A co z kwietniem? Czy przed inseminacja chodziłaś na monitorowanie owulacji?28 lat
Starania od 2017
Drożność ok
Nasienie: Morfologia 3 poza tym parametry bardzo dobre
1 IUI- cykl naturalny
27.03 nieudana 😢
2 IUI- cykl stymulowany
23.04 nieudana 😢
Przerwa w staraniach do lipca. Wracam silniejsza 💪 -
Alu_87 wrote:Zmieniam
Do męża pobiegłam dzisiaj z testem. Na razie zdystansowany chłopak. Czeka na przyrost, ale od rana jakieś italian disco słucha i disco lat 90, więc humor widać doskonały ;]KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnySelina wrote:Atomowka
Chcecie zmieniać klinikę?
Klinikę, za dużo powiedziane... Chcę zmienić. Lekarza z tego na. Miejscu na " za. Miejscu" 😁 już jestem umówiona do lekarza z Tarnowa, młody lekarz, pracuje dodatkowo oprócz prywatnej praktyki, w klinice Parens w Rzeszowie.
Porobię sobie najważniejsze badania przed wizytą plus męża powtórka nasienia i lecimy z tematem...umowilam się na 12 kwietnia na 17.20 -
Czekając na szczęście wrote:Meggie1 a ten duphaston w jakim celu się stosuje? Ja teraz czekam na pierwsze podejście bez stymulacji. Zobaczymy, ale jakoś nie nastawiam się zbytnio. Piszesz, że w maju kolejne podejście? A co z kwietniem? Czy przed inseminacja chodziłaś na monitorowanie owulacji?
na monitorowanie chodziłam przez pare miesięcy, w międzyczasie wyszło, ze mamy ureaplasma wiec było również leczenie. Wszystko mam jak w zegarku... ksiazkowo, a ciąży brakKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie plamienie znikome coś ciężko @ się rozkręca. Odebrałam już z apteki Ovaleap,czekam na potop żeby umówić się na monit. Wg to nie wiem co robić bo 20.04 lecimy do PL a ja będę po IUI. Nie wiem czy ryzykować i lecieć czy jechać autem,ale jak pomyślę o 14 h drogi to mnie szlag trafia. Lecieć i niech się dzieje czy nie ryzykować?
-
Czekając na szczęście wrote:Dziewczyny po inseminacji dostajecie jakieś leki przepisane przez lekarza? Przed inseminacja? Ja czekam na pierwsze podejście
-
Alu, gratuluję!!! Dajesz nadzieję!
Alu_87 lubi tę wiadomość
-
Alu_87 wrote:Progesteron 28,36 ng/ml
Beta-HCG 48,32 mIU/ml
rośnij, rośnij, rośnij!
Marcowe statystyki nieśmiało zaczynają wyglądać troszkę lepiej niż lutowe, ale niezmiennie czekamy na więcej
Miła27, mocno zaciskam za jutrzejsze iui. Oby to był ten raz!Alu_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggie1 u mnie w sumie też książkowo... cykle 26-28dni owulacja jest, wyniki dobre, ciąży brak. Ojjj kochana zmiana klimatu Egipt😊 może z fasolką wrócicie😍
Miła 27 ja mam sie zgłosić 12dc na usg ale wcześniej bez żadnych leków. Może dlatego, że stymulacji nie będę miała. Owulacja jest, ale dla pewności jak to lekarz powiedział zastrzyk dostane. Oprócz tego nie biorę żadnych witamin nic kompletnie tylko kwas foliowy28 lat
Starania od 2017
Drożność ok
Nasienie: Morfologia 3 poza tym parametry bardzo dobre
1 IUI- cykl naturalny
27.03 nieudana 😢
2 IUI- cykl stymulowany
23.04 nieudana 😢
Przerwa w staraniach do lipca. Wracam silniejsza 💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny