Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny moja ostatnia inseminacje miałam 16 stycznia niestety bez powodzenia 😥. 13 lutego miałam drugą tu podeszłam z większym spokojem , lekarz stwierdził że teraz mamy o wiele lepsze plemniki i 2 pęcherzyki po 23 i 22 mm z lewej I prawej strony. Dziś zrobiłam sikanca 2 kreski😍😍😍. Poszlam na betę jutro o 7 dopiero wyniki więc czekam . 😊😊😊🙏🙏🙏
Andromeda, Bajka15, Sivaa5, Sylwiak19, Cyprysek89, LIL90, anett13, Asiekk83, Bąbel, Tysia33, Sunflowerr, Asia8818, Ewela86, Berry, niezapominajka12345, CinniMinni, Taśka22, zuzka_88, MoniaSz, nat87, Starajacsieocud lubią tę wiadomość
-
Nattka wrote:Hej dziewczyny moja ostatnia inseminacje miałam 16 stycznia niestety bez powodzenia 😥. 13 lutego miałam drugą tu podeszłam z większym spokojem , lekarz stwierdził że teraz mamy o wiele lepsze plemniki i 2 pęcherzyki po 23 i 22 mm z lewej I prawej strony. Dziś zrobiłam sikanca 2 kreski😍😍😍. Poszlam na betę jutro o 7 dopiero wyniki więc czekam . 😊😊😊🙏🙏🙏
Bąbel lubi tę wiadomość
-
Nattka wrote:Hej dziewczyny moja ostatnia inseminacje miałam 16 stycznia niestety bez powodzenia 😥. 13 lutego miałam drugą tu podeszłam z większym spokojem , lekarz stwierdził że teraz mamy o wiele lepsze plemniki i 2 pęcherzyki po 23 i 22 mm z lewej I prawej strony. Dziś zrobiłam sikanca 2 kreski😍😍😍. Poszlam na betę jutro o 7 dopiero wyniki więc czekam . 😊😊😊🙏🙏🙏
Wspaniała wiadomość! Myślę że już można gratulować !😍🍾
Podchodziłas na cyklu naturalnym czy stymulowanym?Bąbel lubi tę wiadomość
-
Bajka15 wrote:Wspaniała wiadomość! Myślę że już można gratulować !😍🍾
Podchodziłas na cyklu naturalnym czy stymulowanym?
I ovitrelle i tyle u nas bardziej był problem z mężem słabe nasienie . Ale rzucił papierosy I zażywał profetril. I poprawiło się 🙏🙏😊😊😊Bąbel lubi tę wiadomość
-
Nattka wrote:Stylumowany od 4-9 aromek rano i wieczorem.
I ovitrelle i tyle u nas bardziej był problem z mężem słabe nasienie . Ale rzucił papierosy I zażywał profetril. I poprawiło się 🙏🙏😊😊😊
U nas Dokladnie też problem tylko z morfologia i ruchliwościa - u mnie wszystko ok.
Profertil i fertilmen plus pomogły 😍
A czy to normalne że wczoraj nie wydali mi parametrów nasienia do przeprowadzonej inseminacji?
Pani z recepcji powiedziała że pewnie za 2 tygodnie 😱
Na szczęście embriolog zdążył mi powiedzieć że koncentracja była 56 mln z czego 54 % ruchliwośćnat87 lubi tę wiadomość
-
Bajka15 wrote:U nas Dokladnie też problem tylko z morfologia i ruchliwościa - u mnie wszystko ok.
Profertil i fertilmen plus pomogły 😍
A czy to normalne że wczoraj nie wydali mi parametrów nasienia do przeprowadzonej inseminacji?
Pani z recepcji powiedziała że pewnie za 2 tygodnie 😱
Na szczęście embriolog zdążył mi powiedzieć że koncentracja była 56 mln z czego 54 % ruchliwość
Ja zawsze dostaje po wszystkim. Dziwne że musisz czekać 2 tygodnie . -
Gratulacje!! trzymam kciuki, że beta potwierdziła wszystkoNattka, Bąbel lubią tę wiadomość
Starania od końca 2017 roku
34 l.
02.2018 - ciąża pozamaciczna, jajowód zachowany
03.2019 - ciąża biochemiczna, 5 tydzień 💔
07.2019 - HSG, oba jajowody drożne
TSH - 1.5, euthyrox 50g
pozostałe hormony w normie
AMH - 2.83
morfologia plemników - 5%, pozostałe parametry dobre
1 IUI 15.02.2020 - 13 dpi beta 5.9, 14 dpi beta 5.1 biochemiczna?? 24 dpi beta 63 ??? -
Nattka wrote:Ja zawsze dostaje po wszystkim. Dziwne że musisz czekać 2 tygodnie .
Nattka, a możesz podać, jakie mąż miał parametry nasienia do IUI?
Nattka, Bajka15 lubią tę wiadomość
Starania od końca 2017 roku
34 l.
02.2018 - ciąża pozamaciczna, jajowód zachowany
03.2019 - ciąża biochemiczna, 5 tydzień 💔
07.2019 - HSG, oba jajowody drożne
TSH - 1.5, euthyrox 50g
pozostałe hormony w normie
AMH - 2.83
morfologia plemników - 5%, pozostałe parametry dobre
1 IUI 15.02.2020 - 13 dpi beta 5.9, 14 dpi beta 5.1 biochemiczna?? 24 dpi beta 63 ??? -
Trzymam kciuki! 🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞Nattka, Bąbel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shila wrote:Nattka, a możesz podać, jakie mąż miał parametry nasienia do IUI?
Przed pierwszą inseminacja na badaniach morfologia wyszła 1% 😥. Mówił mi od razu przed pierwszą inseminacja , że bardzo słabe nasienie. A teraz za drugim razem śmiał się " że stary się postarał bo mamy dobre plemniki". Mogę pokazać wyniki po iui jakie dostałam. Tylko po pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 09:25
Bajka15, Bąbel lubią tę wiadomość
-
Sivaa5 wrote:Co to za zastrzyki? Chyba coś przeoczyłam 🤦♀️
Dzisiaj 4dc i w sobotę monitoring 💪🙈🤔 a Ty na jakim etapie jesteś teraz? 😜Cyprysek89, Sivaa5 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Ja też przy pierwszej tego nie miałam, dopiero u dr K dostałam 😊
Super ze juz po zastrzyku, dałaś radę 👍😍 oby do przodu!😊
Ja narazie ok, tylko lekki ból piersi i nic poza tym więc nawet się martwię że żadnych objawów nie mam 🙄🙈😉 czasem mnie coś z prawej strony brzucha zakłuje nie wiem co to 🙄w poniedziałek wizyta 😍✊a Ty daj znać w sobotę jak po wizycie 😊
Mam nadzieje ze cała ciąża u Ciebie będzie taka spokojna 😊 trzymam kciuki Kochana zeby tak bylo i przed poniedziałkiem 😘🥳💁♀️niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Trzymamy kciuki✊✊✊ja czekam do 8 marca i zobaczymy czy się udało 😊🙏Bąbel lubi tę wiadomość
-
Gratulacje. Miałaś jakieś objawy.Bąbel lubi tę wiadomość
-
A ja mam pytanko z innej beczki 😎 czy po IUI jak ktoś miał progesteron a potem @@@ przyszła to miałyście skąpe czy raczej obfite krwawienie???
Ja pierwszy dzień nawet mocne a teraz leciutkie ( tylko od 2 dc podjalam Lamette i nie wiem czy to od tego 🤔🤔🤔)