🌻🍀 Inseminacja Czerwiec 2023 🍀🌻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wiem jak to boli, strasznie mi przykro 😞👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
🧑🏻🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna
Starania od 2020
2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔
Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
2.04. Transfer nieudany
26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔 -
Przykro mi dziewczyny 😞 tak bardzo liczyłam na kolejne dobre wieści...
A ja Wam powiem, że ta noc była straszna.. bóle brzucha tak mocne mnie dopadły, że latałam do łazienki tylko zobaczyć czy jednak marzenie nie prysło... Na szczęście chyba jest ok, bo zrobiłam ten test 25 i też pozytyw.. ale pewna nie będę póki USG nie potwierdzi .. -
Myszorka92 wrote:Przykro mi dziewczyny 😞 tak bardzo liczyłam na kolejne dobre wieści...
A ja Wam powiem, że ta noc była straszna.. bóle brzucha tak mocne mnie dopadły, że latałam do łazienki tylko zobaczyć czy jednak marzenie nie prysło... Na szczęście chyba jest ok, bo zrobiłam ten test 25 i też pozytyw.. ale pewna nie będę póki USG nie potwierdzi .. -
Myszorka92 wrote:Przykro mi dziewczyny 😞 tak bardzo liczyłam na kolejne dobre wieści...
A ja Wam powiem, że ta noc była straszna.. bóle brzucha tak mocne mnie dopadły, że latałam do łazienki tylko zobaczyć czy jednak marzenie nie prysło... Na szczęście chyba jest ok, bo zrobiłam ten test 25 i też pozytyw.. ale pewna nie będę póki USG nie potwierdzi ..
Też miałam takie bóle na początku i lekarz zalecił mi brać magnez 3×2tab. Tylko sam magnez bez b6 i te bóle mi przeszły. Będzie dobrze, nie stresuj się i odpoczywaj 😘
Kitka strasznie mi przykro, liczyłam, że do nas dołączysz 😔
Sandra też mi przykro 😔 -
Kitka i SandraSandra mnie również bardzo przykro, ale nie poddawajcie się! Trzeba walczyć dalej! Napewno każda z nas kiedyś będzie mieć to swoje upragnione szczęście. Tule ...Starania od 05.2022
02.2023 AMH 0,3 09.2023 AMH 0.7
04.2023 cb 💔
05.2023 brak 4 KIRów aktywujących
KIR Bx
06.2023 podejście do IVF - brak odpowiedzi na stymulację
14.06 1 IUI cb 💔
10.2023 cb 💔 -
Malyna wrote:Też miałam takie bóle na początku i lekarz zalecił mi brać magnez 3×2tab. Tylko sam magnez bez b6 i te bóle mi przeszły. Będzie dobrze, nie stresuj się i odpoczywaj 😘
Kitka strasznie mi przykro, liczyłam, że do nas dołączysz 😔
Sandra też mi przykro 😔 -
Mi również bardzo przykro dziewczyny 🥺 myślałam że wstanę i wejdę na grupę i będą same dobre wiadomości od was że 2 kreseczki są! Nie ma co się dziewczyny poddawać! Cycki do przodu głowa do góry wkoncu się musi udać! ❤️🥰 Rozumiem dziewczyny co czujecie ja jak widziałam 1 kreseczke to przez pół dnia płakałam i nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić 🥺😪*Starania z mężem od 4 lat o dziecko
* bezpłodność męża Azospermia oraz zespół klinefeltera
* decyzja o nasieniu dawcy
*ureoplazma, wyleczona antybiotykiem
* Ja 24 lata zdrowa, wszystkie wyniki dobre!
* cykle bez stymulacji
1 inseminacja dawca nasienia 23.05. 23 ❌ nieudana
Klinika Bocian Katowice -
A ja Wam powiem, że ta noc była straszna.. bóle brzucha tak mocne mnie dopadły, że latałam do łazienki tylko zobaczyć czy jednak marzenie nie prysło... Na szczęście chyba jest ok, bo zrobiłam ten test 25 i też pozytyw.. ale pewna nie będę póki USG nie potwierdzi ..Myszorka92 lubi tę wiadomość
*Starania z mężem od 4 lat o dziecko
* bezpłodność męża Azospermia oraz zespół klinefeltera
* decyzja o nasieniu dawcy
*ureoplazma, wyleczona antybiotykiem
* Ja 24 lata zdrowa, wszystkie wyniki dobre!
* cykle bez stymulacji
1 inseminacja dawca nasienia 23.05. 23 ❌ nieudana
Klinika Bocian Katowice -
Mam ochotę dziś płakać krzyczeć ale nie mogę właśnie jestem w pracy, wiem ze dziś muszę trochę poużalać się ale czekam na okres , łapie trochę oddechu i zaczynam walczyć od nowa ! Za resztę trzymam kciuki! ❤️💪🏻🥹
Myszorka92, Lilouu, Paupaul, Irenka07, Anusiaczek 89 lubią tę wiadomość
🎀Jagoda🎀 💜 21/06/2018 💜
Starania o rodzeństwo od 2020 Ona:👩🏼
-30 lat
📍Wszystkie wyniki w normie.
On:👨🏻🦲
-35 lat
📍Badanie nasienia w normie.
🔹04/2023 1IUI ❌
🔹05/2023 2IUI ❌
🔹06/2023 3IUI ❌
🔹09/2023 4IUI ❌
🔹10/2023 5 IUI ❌
🌸2024:🌸
🔹11.01.2024 naturalny cud ⏸️
🔹31.01.2024 poronienie 💔
🔹05/2024 6 IUI ❌
🔹05/2024 7IUI. ❌
✨Bo nadzieja umiera ostatnia✨ -
SandraSandra wrote:Mam ochotę dziś płakać krzyczeć ale nie mogę właśnie jestem w pracy, wiem ze dziś muszę trochę poużalać się ale czekam na okres , łapie trochę oddechu i zaczynam walczyć od nowa ! Za resztę trzymam kciuki! ❤️💪🏻🥹
-
U mnie tez w tym cyklu nic nie będzie, pęcherzyk po prawej stronie. Szczerze to rozmawiałam już dziś z lekarzem o in vitro bo od marca udało się zrobić jedna inseminacje - niestety i u nas jest dużo przeszkód - u mnie nieregularne owulacje, niedrożny prawy jajowod i brak plemników. Lekarz mówi ze mnie rozumie bo w sumie u mnie do jednej inseminacji trzeba się nachodzić i wyczekać a to czekanie jest straszne. Mam wrażenie ze żyje od miesiączki do owulacji i od owulacji do miesiączki i tak w kółko. Umówiłam się z lekarzem ze sprawdzimy jeszcze w lipcu czy jest pęcherzyk z lewej i spróbujemy IUI a dalej zobaczymy, musimy z mężem to przemyśleć czy chcemy dalej liczyć na IUI ale ja jestem przekonana coraz mniej.👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
🧑🏻🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna
Starania od 2020
2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔
Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
2.04. Transfer nieudany
26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔 -
aleks.123 wrote:U mnie tez w tym cyklu nic nie będzie, pęcherzyk po prawej stronie. Szczerze to rozmawiałam już dziś z lekarzem o in vitro bo od marca udało się zrobić jedna inseminacje - niestety i u nas jest dużo przeszkód - u mnie nieregularne owulacje, niedrożny prawy jajowod i brak plemników. Lekarz mówi ze mnie rozumie bo w sumie u mnie do jednej inseminacji trzeba się nachodzić i wyczekać a to czekanie jest straszne. Mam wrażenie ze żyje od miesiączki do owulacji i od owulacji do miesiączki i tak w kółko. Umówiłam się z lekarzem ze sprawdzimy jeszcze w lipcu czy jest pęcherzyk z lewej i spróbujemy IUI a dalej zobaczymy, musimy z mężem to przemyśleć czy chcemy dalej liczyć na IUI ale ja jestem przekonana coraz mniej.