INSEMINACJA EVIE
-
nick nieaktualnyI tak przerzuciłam internet szukajac badan dla mnie to metoda na wyciaganie kasy. Koszt z tego co czytam to 2.5 tys a wskazniki badan na zagranicznych stronach podaja jedynie 5% wiecej skutecznosci. Wygrzebalam tez post dziewczyny z roku 2014 ktora to miala i nie było udane. Jezeli bym miała placic za takie cos to bym wolała juz odłozyc na invitro. Ogolnie polega to na tym ze zakładaja Wam urzadzenie ktore wstrzykuje nasienie przez ponad 3 h i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 17:56
-
no ok dziewczyny ale co to za różnica jak podają nasienie czy a aparaturą czy bez skoro plemniki tak czy siak żyją około 72 godzin. To co mają zmienić te 3 godziny "podawania" ?
Z niecierpliwością czekam na informację od isztar.I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Muszynka moze w zwyklum IUI nie ma to znaczenia.. bo mozecie zawsze poprawic.. i a noz widelec trafi tez naturalny plemniczek.. ale w przypadku takim jak u nas.. IUI AID
jest roznica miedzy jednorazowym wlewm a przez 3 h..a pecherzyk peknie za 80 h to wieksze szanse chyba maja te ktore byly dosaroczone w ciagu tych kilku h dobrze wiemy ze oecherzyki nawet po podaniu zastrzyku nie zawsze pekaja .. -
Aszka wlasnie dlateog chciala odkopac zeby zobaczyc czy Isztar sie udalo mbo z tego co pisze miala IUI evie w styczniu a widze ze byla na watku pazdziernikowe mamusie 2014 ... wiec wychodziloby ze chyba wlasnie w tym cyklu zaszla .. ale moge sie mylic dlatgeo napisalamtam na forum ze jakby mogla zeby sie odezwala
-
Nasienie z aid to zwykle nasienie ktore jest w normach who
podbilysmy watek zeby sie dopytac czy ktos korzystal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 09:11
-
wiesz ja woalalbym in vitro.. bo wiem ze ma najwieksze szanse jednak kasanas blokuje .. gdyby bylo refundowane jak normalnie a my tylko plecilibysmy dodatkow za nasienie to ekstra bo przeznaczyla bym na kase na lepsze nasienie z zagranicznego banku. nasze zwykle IUI AID to koszt okolo 1200 zl/ jak chcesz lepsze nasienie to koszta ida w gore.. jedna slomka lepszego nasienia w zagranicznym banku to okolo 200 euro ..
-