X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inseminacja/in vitro po 20
Odpowiedz

Inseminacja/in vitro po 20

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malinka2401 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zakładam ten wątek ponieważ nie znalazłam jeszcze podobnego tym przedziale wiekowym. Jestem ciekawa jak te dwie procedury wyglądają w naszym wieku i na ile są skuteczne. Pozdrawiam :)

24l
    06.18 azoospermia - hipogonadyzm pierwotny
    03.19 Angelius Provita dr MP
    03.19 drożność ok, hormony ok
    26.04.19r. IUI AID udało się podwójnie, mamy parkę 👨‍👩‍👧‍👦
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chcesz zobaczyć efekty przy IVF to mozesz zerknac do mojej stopki. Rocznik 93

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
  • Malinka2401 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Jak chcesz zobaczyć efekty przy IVF to mozesz zerknac do mojej stopki. Rocznik 93
    Widać, że z zajściem w ciążę problemu nie masz tylko potem z utrzymaniem:(. Życzę powodzenia i trzymam kciuki za upragnionego dzidzisusia :)

Bella93 lubi tę wiadomość

24l
    06.18 azoospermia - hipogonadyzm pierwotny
    03.19 Angelius Provita dr MP
    03.19 drożność ok, hormony ok
    26.04.19r. IUI AID udało się podwójnie, mamy parkę 👨‍👩‍👧‍👦
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ