X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inseminacja Warszawa
Odpowiedz

Inseminacja Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malutka_8686 Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jestem po drugiej IUI nieudanej :(
    Mam pytanie czy możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa, który zajmuje się IUI.
    Z góry dziękuję za odpowiedź.

Starania od 2012
    lipiec 2015 laparoskopia - II stopień endometriozy
    17.02.2016 IUI :(
    17.03.2016 IUI :(
    20090523580114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_8686 wrote:
    Cześć dziewczyny jestem po drugiej IUI nieudanej :(
    Mam pytanie czy możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa, który zajmuje się IUI.
    Z góry dziękuję za odpowiedź.
    u mnie sie udało u Jerzaka z Invicty, ale to kwestia tego ze mialismy w sumie dobre badania i szybciej przyszłam niz zalecił.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ