X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Interpretacja wyników podpowiedź
Odpowiedz

Interpretacja wyników podpowiedź

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katiexx Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2022, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzon macicy o wymiarach 24x33x
    Echo endometrium o grubości 8mm z widocznym płaszczem wodnym o grubości 3mm
    Jajnik o wymiarach 25x17mm
    Jajnik lewy o wymiarach 31x17 z obszarem echo (-) o wymiarze 17x13 mm
    Zatoka Douglasa wolna
    Podejrzenie zrostów wewnątrz macicznych. Mi ginekolog powiedziała tylko że jest torbiel ale nie dowiedziałam się gdzie co i jak.

katie
  • Katiexx Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2022, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wie co to jest ten ten płaszcz wodny?

katie
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ