Intralipid na wysokie NK - komu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
lukaszkowa wrote:U mnie nk 25% mam prograf i wlewy z intralipidu pierwszy w najbliższy piątek.Ja 33 lata, amh 0.5, on 40 wyniki ok
06.2020 IUI 👎
07.2020 IUI 👎
Klinika Bocian
09.2020 ICSI 👍
Poronienie w 9tc, puste jajo 😢
01.2021 transfer 👎
Kriobank pierwsza procedura 03.2021
Transfer 05.2021👍
Jest ❤️, poronienie w 12tc, trisomia 21
08.2021 druga procedura, mamy 2 ❄️❄️
Kolejna punkcja 11.2021, jest kolejna ❄️ -
Ma może któraś z was do sprzedania intralipid? 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2022, 14:07
34lat
niedoczynność tarczycy,hashimoto,hiperprolaktynemia, io, endometrioza do kompletu🥴
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10.2021 laparotomia z wycięciem jajowodów
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
06.2024 zaawansowana operacja endometriozy
Cdn..
„Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe.” -
Dzień dobry ,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Bardzo proszę o Twoją pomoc w tym badaniu.
https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6 -
nick nieaktualny
-
Becky123 wrote:Możecie mi powiedzieć czy jest jakaś różnica jeśli intralipid zostanie podany dzień przed transferem lub w dniu transferu ?
Moim zdaniem lepiej dzien przed transfetem, bo lek zdazy juz cos podzialac i potrzymac nk w ryzach.Becky123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was miała jakiś obrzęk po podaniu smoflipid? Ja mam rękę spuchnięta, czerwona i strasznie boli. Kolejne podanie mam w piątek i zastanawiam się co zrobić aby już uniknąć tego. W jaki sposób macie rozcieńczany smoflipid?AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, Thyrozol 5 mg, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
6 IVF beta 0
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
Eweszy wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was miała jakiś obrzęk po podaniu smoflipid? Ja mam rękę spuchnięta, czerwona i strasznie boli. Kolejne podanie mam w piątek i zastanawiam się co zrobić aby już uniknąć tego. W jaki sposób macie rozcieńczany smoflipid?
Eweszy lubi tę wiadomość
-
Eweszy wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was miała jakiś obrzęk po podaniu smoflipid? Ja mam rękę spuchnięta, czerwona i strasznie boli. Kolejne podanie mam w piątek i zastanawiam się co zrobić aby już uniknąć tego. W jaki sposób macie rozcieńczany smoflipid?
Zbadaj sobie czy masz alergie na doje slbo orzeszki ziemne. Jesli tak to smooflipid mkze jeszcze bardzirj podniesc nk. Ten obrzrk moze byc objawem alergii. Moze byc tez objawem zle zalozonego wenflona.
Ja spotkalam 2 metody podsnia 2 butrlki bez rozcienvzsnia i pptrm jedna butelka czystej doli fizjologicxnej. Moxna tez roxpuscic 200 ml w 500 ml soli i podaeac po roxvienczeniu.Eweszy lubi tę wiadomość
-
Magda25 wrote:Zbadaj sobie czy masz alergie na doje slbo orzeszki ziemne. Jesli tak to smooflipid mkze jeszcze bardzirj podniesc nk. Ten obrzrk moze byc objawem alergii. Moze byc tez objawem zle zalozonego wenflona.
Ja spotkalam 2 metody podsnia 2 butrlki bez rozcienvzsnia i pptrm jedna butelka czystej doli fizjologicxnej. Moxna tez roxpuscic 200 ml w 500 ml soli i podaeac po roxvienczeniu. -
Magda25 wrote:Zbadaj sobie czy masz alergie na doje slbo orzeszki ziemne. Jesli tak to smooflipid mkze jeszcze bardzirj podniesc nk. Ten obrzrk moze byc objawem alergii. Moze byc tez objawem zle zalozonego wenflona.
Ja spotkalam 2 metody podsnia 2 butrlki bez rozcienvzsnia i pptrm jedna butelka czystej doli fizjologicxnej. Moxna tez roxpuscic 200 ml w 500 ml soli i podaeac po roxvienczeniu.
Skoro u mnie alergia na soję i orzeszki wykluczona to prawdopodobnie wina zle założonego wenflona. Ehh ciagle coś …AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, Thyrozol 5 mg, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
6 IVF beta 0
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
Misia wrote:Mogę na priv prosićAntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, Thyrozol 5 mg, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
6 IVF beta 0
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..."