SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Intralipid Vigor Point Gliwice
Odpowiedz

Intralipid Vigor Point Gliwice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nikolazap95 Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2021, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, pozostawiam Paniom tę lekturę, z myślą, że przyniesie promyk nadziei również i Wam.

Dla mnie informacja o niepłodności immunologicznej brzmiała jak wyrok.
    O intralipidzie dowiedziałam się od przyjaciółki, wtedy jeszcze nie wiedziałam, że problem z zajściem i utrzymaniem ciąży jest tak powszechny i może dotyczyć każdej z nas.

Wiem, jak trudny jest to nas czas, dlatego jeśli jedna z Was zmaga się z podobną sytuacją jak ja to na prawdę warto zainteresować się terapią Intralipidem. Z całego serca dziękuję mojej przyjaciółce, że dzięki niej prawdopodobnie będę cieszyła się z macierzyństwa, bo tak blisko jeszcze nie byłam.

Nie wiem jak to wygląda w całej Polsce ale miejsc godnych zaufania na pewno nie ma zbyt wielu.
    Znalazłam niewielką klinikę w centrum Gliwic - Vigor Point Gliwice. Świetna obsługa medyczna, przemiłe pielęgniarki i na prawdę bardzo fajne podejście do pacjenta.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ