X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INV przy obniżonej rezerwie (niskie AMH) - Krótki protokół z antagonistą i inne.
Odpowiedz

INV przy obniżonej rezerwie (niskie AMH) - Krótki protokół z antagonistą i inne.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maxinka Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny.
    Chciałabym utworzyć wątek dla starających się,których problemem jest obniżona/bardzo niska rezerwa jajnikowa.
    Coraz więcej klinik zamieszcza informację,że posiada specjalnie opracowane programy postępowania w takich przypadkach i daje nadzieję na sukces nawet gdy szanse wydają się być niewielkie.
    Piszcie proszę jakie schematy leczenia wam zaproponowano (leki,suplementy,zabiegi),przy jakich poziomach AMH,FSH.Jakie były efekty.
    W tytule tzw. krótki protokół z antagonistą,bo z takim najczęściej się spotkałam i taki mnie zaproponowano.
    Mam nadzieję,że takie porównanie będzie pomocne dla nas wszystkich :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 22:37

Lillith Lukrecja lubi tę wiadomość

POF
    morfologia 1-5% , słaba chromatyna
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam na badanie AMF, wczoraj byłam u nowego lekarza, poprzedni niewiele wniósł. Na chwilę obecną, 23 dzien cyklu a ja nie mam ani jednego pęcherzyka w jajnikach, jakjniki małe bardzo małe, jajowody pozawijane nie wiem czy drożne, jednym slowem masakra jestem załamana

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wyglądają pozostałe hormony? Czy poza podwyższonym FSH i obniżonym AMH reszta jest w normie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie długi protokół, stymulacja trwała 14 dni, menopur w końcowej dawce 300j, udało się uzyskać 4 dojrzałe komórki (AMH 0.53 we wrześniu,teraz nie badałam). Komórki się zapłodniły, ale zarodki zatrzymały się (dwa w 3dobie, dwa w 5dobie), transferu nie było.
    Wykonaliśmy badanie kariotypu, u mnie wyszły jakieś kwiatki i podjęliśmy decyzję o KD. W piątek pierwsza wizyta w białostockim Bocianie.. Trzymajcie kciuki :*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ