Invicta Bydgoszcz
-
Hej
Ja leczę się w Bydgoszczy w Invicta. Póki co bardzo sobie chwale. Nasza p.doktor zna się na rzeczy zwłaszcza że jesteśmy po 2 nieudanych próbach w Invimedzie i mamy już w tym wszystkim małe doświadczenie.
Do tego jesteśmy dosyć trudnym przypadkiem.
Jedynie mały minusik za to, że wszystkie zabiegi odbywają się w Invicta Gdańsk lub Warszawa a w Bydgoszczy tylko kontrole i konsultacje lekarskie ale o tym wiedzieliśmy od początku, że tak właśnie będzie.
Czekamy na synka.
Termin porodu 14 sierpień 2025. -
Punkcja jajników, transfer.NatR wrote:Dziękuję za informację, zabiegi tzn ? O tym nam nie powiedziano, mamy w lipcu pierwsza wizytę
-
NIOBEE wrote:Hej
Ja leczę się w Bydgoszczy w Invicta. Póki co bardzo sobie chwale. Nasza p.doktor zna się na rzeczy zwłaszcza że jesteśmy po 2 nieudanych próbach w Invimedzie i mamy już w tym wszystkim małe doświadczenie.
Do tego jesteśmy dosyć trudnym przypadkiem.
Jedynie mały minusik za to, że wszystkie zabiegi odbywają się w Invicta Gdańsk lub Warszawa a w Bydgoszczy tylko kontrole i konsultacje lekarskie ale o tym wiedzieliśmy od początku, że tak właśnie będzie.
A jak się nazywa Wasza lekarka?10 mcy starań > córeczka 10.2022
Staramy się od lipca 2023 o drugie -
My leczyliśmy się w Bydgoszczy. Oczywiście, jak dziewczyny pisały, punkcja i transfer w Gdańsku.
Lekarzem prowadzącym był dr Augustyniak. Potem w zasadzie przejęła nas dr Sopońska.
Mnie męczył brak możliwości łatwego kontaktu z klinika, położnymi i lekarzami.
Poza tym...jak widać w stopce, dzięki nim mamy synka, więc raczej 😉 polecam.👱39 🧔38
Starania ok.2 lat
👱 Amh 3,95,
🧔 Tetrazoospermia
1. IFV
04.2023
19 komórek pobranych/13 zapłodnionych
5 ❄️ 2x5.1.1, 5.1.2,5.2.1, 5.2.2
Pgt-a: 1❄️ czeka
Transfer 5.1.1 ❤️🍀21.07.2023 🙏
6dpt Beta 41,1 mIu/ml 🙏
10 dpt Beta 242,2 mIu/ml 🙏
17 dpt beta 5233 mIu/ml 🙏 i w USG mamy pęcherzyk 🙏
19 dpt w USG mamy pęcherzyk żółtkowy 🙏
21 dpt w USG mamy zarodek 2 mm i ❤️
12t1d 6,2 cm. chłopaka, USG prenatalne wszystko w normie, nifty: niskie ryzyka 🥳
21t1d 464 g. Synka
II USG prenatalne wszystko w normie 🥳
26t2d 914 g. Synka
III USG prenatalne wszystko w normie 🥳
29t4d 1561 g. Synka
32t2d 2039 g. Synka
35t2d 2631 g. Synka
38t2d 3514 g. Synka
3.04.2024 (39+3) Miłosz 😍🥳😍 🥳3740 g. 10/10 pkt.

-
Ktosiek wrote:Hejka, odnowie wątek. Ostatnio zostawiamy sie nad zmianą kliniki. Co powiedzie o Inviccie w Bydgoszczy? Jak długo sie czeka na zarodek? Gdzie jest transfer - Bydgoszcz czy Gdańsk?
Ja sobie chwalę - ciężki przypadek mieliśmy i za drugim razem się udało:) jestem w 9 miesiącu 💕
co znaczy jak długo czeka się na zarodek?
Transfer/ punkcja to Gdańsk bądź Warszawa. Tutaj wszystkie badania i przygotowanie są
Ale to pojedziesz raz na punkcje i raz na transfer w cyklu. -
Ktosiek wrote:Hej, czy w Inviccie dokumenty można normalnie przynieść na wizytę czy trzeba im wysyłać jakoś? Bo dostałam maila ze czekają na dokumenty do konkretnego dnia.
Możesz im wysłać skan albo przynieść do recepcji .. niekoniecznie na wizytę jeśli masz później niż tego wymagają
-
Ktosiek wrote:Hejka, odnowie wątek. Ostatnio zostawiamy sie nad zmianą kliniki. Co powiedzie o Inviccie w Bydgoszczy? Jak długo sie czeka na zarodek? Gdzie jest transfer - Bydgoszcz czy Gdańsk?
Hej ja jestem od roku w klinice pod opieką doktor Działak trudny z nas przypadek jesteśmy po 3 nie udanych transferach. Teraz obecnie mieliśmy 4 transfer 25.10 na tą chwilę 😍 w sobotę mamy USG serduszkowe. Ja jestem bardzo zadowolona z opieki pani doktor położnych zawsze pomocne cierpliwe. Każda z nas potrzebuje innego czasu aby spełnić swoje marzenie ❤️ jak macie pytania zapraszam chętnie odpowiem -
Polcia891 wrote:Hej ja jestem od roku w klinice pod opieką doktor Działak trudny z nas przypadek jesteśmy po 3 nie udanych transferach. Teraz obecnie mieliśmy 4 transfer 25.10 na tą chwilę 😍 w sobotę mamy USG serduszkowe. Ja jestem bardzo zadowolona z opieki pani doktor położnych zawsze pomocne cierpliwe. Każda z nas potrzebuje innego czasu aby spełnić swoje marzenie ❤️ jak macie pytania zapraszam chętnie odpowiem
No my właśnie tez jesteśmy u tej samej Pani doktor. Jesteśmy po badaniach nasienia które sie polepszyly:
Morfologia 2% ➡️ 5%
Fragmentacja 27% nieprawidłowych ➡️ 13% nieprawidłowych
A jesteśmy po 2 nieudanych transferach ale w innej klinice. Nie ukrywam że pokładam sporą nadzieję i w Pani doktor i w całej klinice 😄
Oczywiście, trzymam kciuki że kolejne święta będziecie spędzać z powiększonym składzie ✊️ -
Ktosiek wrote:No my właśnie tez jesteśmy u tej samej Pani doktor. Jesteśmy po badaniach nasienia które sie polepszyly:
Morfologia 2% ➡️ 5%
Fragmentacja 27% nieprawidłowych ➡️ 13% nieprawidłowych
A jesteśmy po 2 nieudanych transferach ale w innej klinice. Nie ukrywam że pokładam sporą nadzieję i w Pani doktor i w całej klinice 😄
Oczywiście, trzymam kciuki że kolejne święta będziecie spędzać z powiększonym składzie ✊️
Nie dziękuję 😊 na tą chwilę wszystko w najlepszym kierunku. Mam nadzieję że w końcu i Wam się uda❤️ Pani doktor złoto kobieta z czystym sumieniem mogę polecić i powiedzieć że ja jestem bardzo zadowolona 😊 -