X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Invicta Wrocław lekarz
Odpowiedz

Invicta Wrocław lekarz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KasiaKinga Nowa

Wysłany: 9 sierpnia, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Muszę zmienić klinikę ze względu na dofinansowanie rządowe. Jeszcze nie podpisałam umowy. Mam do wyboru klinikę invicta we Wrocławiu (na miejscu) lub dojazd do Katowic do kliniki Bocian lub do Łodzi do Gamety. Chciałabym zasięgnąć opinii o tych konkretnych klinikach . Słyszałam, że w niektórych klinikach są np. Źle rozplanowane środki finansowe i później celowo są wydłużone odstępy pomiędzy wizytami. Chciałam zapytać, czy są to miejsca godne polecenia i czy ktoś z Was może polecić w nich jakiś konkretnych lekarzy . U mnie przyczyna to bardzo niskie AMH, więc fajnie jakby lekarz się w tym specjalizował. Z góry dziękuję za pomoc 🫶

• zieloneswiatlo Znajoma

Wysłany: 9 sierpnia, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem z Wrocławia. Rok temu, we wrześniu, na polecenie ginekologa pojechaliśmy na wizytę do Bociana w Katowicach i tak już zostaliśmy :) Polecam dr. Linderta — wiadomo, wszystko zależy od tego, czego oczekujesz, ale dla mnie to bardzo wspierający, konkretny lekarz, kierujący się zasadami evidence-based medicine.
    Nie słyszałam na razie o problemach z finansowaniem i z tego, co wiem, przyjmują nowe pacjentki.

KasiaKinga lubi tę wiadomość

starania od lipiec 2021

Ja: 33 lata
    Hashimoto, IO, Endometrioza, Mięśniaki

10.2024 - start IVF
    10.2024 - stymulacja; punkcja -> 3 blastocysty

21.11.2024 - 1 transfer; 21 dpt poronienie samoistne
    27.01.2025 - 2 transfer; 23 dpt poronienie samoistne
    7.07.2025 - 3 transfer; beta: 11dpt - 89; 14dpt - 251
    2ximmunoglobuiny, prolutex, neoparin, acard, luteina, progersteron besins, duphsto, estrofem, oestrogel
    6+2 CRL 0,42cm
    7+0 CRL 1,08cm -> mikro plamienie
    7+2 CRL 1,22cm
  • KasiaKinga Nowa

Wysłany: 9 sierpnia, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie do niego jestem umówiona . Jestem też umówiona na miejscu i nie wiem jaką decyzję podjąć .

• zieloneswiatlo Znajoma

Wysłany: 9 sierpnia, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zdecydowaliśmy na podstawie emocji - po prostu czuliśmy to co mówił doktor. Myślę że rozsądnie pójść na wizytę w Kato i we Wrocławiu a później zdecydować na postawię tego co bardziej czujecie :) prawie nic to nie kosztuje

KasiaKinga lubi tę wiadomość

starania od lipiec 2021

Ja: 33 lata
    Hashimoto, IO, Endometrioza, Mięśniaki

10.2024 - start IVF
    10.2024 - stymulacja; punkcja -> 3 blastocysty

21.11.2024 - 1 transfer; 21 dpt poronienie samoistne
    27.01.2025 - 2 transfer; 23 dpt poronienie samoistne
    7.07.2025 - 3 transfer; beta: 11dpt - 89; 14dpt - 251
    2ximmunoglobuiny, prolutex, neoparin, acard, luteina, progersteron besins, duphsto, estrofem, oestrogel
    6+2 CRL 0,42cm
    7+0 CRL 1,08cm -> mikro plamienie
    7+2 CRL 1,22cm
  • KasiaKinga Nowa

Wysłany: 9 sierpnia, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję 🫶 Właśnie nie wiem do którego lekarza umówić się w Invicta, bo o ile o Gamecie, czy Bocianie sporo się słyszy to nie słyszę nic o Invicta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 14:34

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ