INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydariina wrote:Aguś :
A co Ci wyszło że nie powinnaś accofiu?
Lentylku Dr. Cygal jestem
Darina,
Byłam u Paśnika w ubiegłym tygodniu. I Doc dopatruje się głównie problemu w dodatnich ASA. Dr C przepisał A mi Accofil na jakiś problem z cyrkoniami. A wg Paśnika mam problem z NK i ASA. Ma inny pomysł na leczenie i stwierdził, że stosowanie accofilu u mnie nie miało żadnego sensu. Zrobiliśmy jeszcze z mężem cross march i we wtorek mamy jechać na Allo MLR. Telewizytę mam dopiero końcem sierpnia. Od decyzji Paśnika zależy termin histeroskopii. -
nick nieaktualnyNika S wrote:AgaP83. Nie jestem biegła na tym forum 🤦♀️ I nie wiem dlaczego nie mogę wysłać wiadomości prywatnej jeśli nie będzie Tobie przeszkadzać wyślę swój adres mailowy
[email protected]
Napisałam do Ciebie -
Lentylek wrote:Właśnie dla mnie to dziwne że ja mam brać z innymi zastrzykami 🤦🏻♀️
Dziś 1 DC gonapeptyl
Jutro gonapeptyl + elonva
Gonapeptyl + bemfola
6 DC wizyta .
Mam niskie amh 0.30
Uważam, że Nasza Pani Doktor ma bardzo duże doświadczenie. Każdą z nas diagnozuje pod kątem wyników badań 😊 i odpowiednio dobiera leki
Także spokojnie Kochana wszystko pewnie pod kontrolą😘
Ja miałam po stymulacji 19 pęcherzyków były problemy z pobraniem wszystkich. W efekcie pobrano 11 jak stwierdził Pan R słabej jakości i tyle na obecną chwilę wiem.😥
Po wizycie będę znała szczegóły i plan działania.
Nie chcę zmieniać kliniki - mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.
-
Nika S wrote:Uważam, że Nasza Pani Doktor ma bardzo duże doświadczenie. Każdą z nas diagnozuje pod kątem wyników badań 😊 i odpowiednio dobiera leki
Także spokojnie Kochana wszystko pewnie pod kontrolą😘
Ja miałam po stymulacji 19 pęcherzyków były problemy z pobraniem wszystkich. W efekcie pobrano 11 jak stwierdził Pan R słabej jakości i tyle na obecną chwilę wiem.😥
Po wizycie będę znała szczegóły i plan działania.
Nie chcę zmieniać kliniki - mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby. -
Powiedźcie mi proszę ,czy na kontrolnej wizycie podczas stymulacji jest badany progesteron i estradiol w klinice ? Czy mam przynieść swoje wyniki? Jeśli w klinice to ja mam czekać tam na wynik ??
Wiecie Gdzie na Śląsku wykonam badania w niedzielę żeby wyniki były w ten sam dzień ? Kiedyś robiłam w Śla w Mysłowicach ,ale od 1 lipca nie czynne -
Nika S wrote:Tak Kochana ja robiłam badanie w klinice zaraz po wizycie. Dostajesz kod do sprawdzenia wyniku on line i wysyłasz wynik Pani Doktor (wynik jest tego samego dnia wieczorkiem)
Nie mam pojęcia gdzie zrobisz badanie w niedziele ( może w szpitalu) -
nick nieaktualnyLentylek wrote:Powiedźcie mi proszę ,czy na kontrolnej wizycie podczas stymulacji jest badany progesteron i estradiol w klinice ? Czy mam przynieść swoje wyniki? Jeśli w klinice to ja mam czekać tam na wynik ??
Wiecie Gdzie na Śląsku wykonam badania w niedzielę żeby wyniki były w ten sam dzień ? Kiedyś robiłam w Śla w Mysłowicach ,ale od 1 lipca nie czynne
Spróbuj na Raciborskiej w Katowicach -
Ja dziś po pierwsze kontroli. Bez szału 🙄 5 pęcherzyków , największy ma 9.9mm
Dostałam dodatkowo menopur 150 i kolejna wizyta w piątek.
Dzisiaj wieczorem będzie mój 6 dzień stymulacji (5 na bemfoli)
Jest szansa że urosną ,na razie p.Doktora mówiła że maleńkie 🙄 -
Lentylek
Napisz do mnie na maila [email protected]
Nie wiem dlaczego nie mogę wysyłać wiadomości na priv
-
Lentylek wrote:Dziewczyny mam wynik estradiolu i wynosi on tylko 22 😪😪
Pani dr odpisała ,że mam brać leki dalej wg rozpiski 🙄 przecież ten wynik jest bardziej niż kiepski 😭
Kochana, pani dr wie, co robi estradiol jeszcze wystrzeli po zmianie dawkiLentylek lubi tę wiadomość
👧29: PCOS, KIR Bx, problem z cytokinami, ANA 2 1:160, NK 14%.
👦40: mSome 0%.
Starania od 2017.
IVF 10.2019: 21 pobranych, 6 zaplodnionych, tylko 1❄.
Przygotowania do FET od 11.2019
Immunosupresja 02.2020, 06.2020.
1FET 12.08.2020. (5dniowa blastka)
5dpt bHCG 21.6
7dpt bHCG 71.71
9dpt bHCG 203.38
12dpt bHCG 784.93
15dpt bHCG 2720.33
19dpt bHCG 9031.00
35dpt ❤
14w6d córeczka 🙎😊
38w3d Iga 👶👨👩👧💕
-
Hej, dziewczyny, co tam u Was? U mnie w końcu po tych wszystkich odwolaniach, przenoszeniu, zamknięciu kliniki w końcu podejdę pojutrze do transferu
Już zdążyłam zapomnieć, że miałam punkcje 😅
Zobaczymy, co z tego będzie, ale przynajmniej będę to miała już za sobą👧29: PCOS, KIR Bx, problem z cytokinami, ANA 2 1:160, NK 14%.
👦40: mSome 0%.
Starania od 2017.
IVF 10.2019: 21 pobranych, 6 zaplodnionych, tylko 1❄.
Przygotowania do FET od 11.2019
Immunosupresja 02.2020, 06.2020.
1FET 12.08.2020. (5dniowa blastka)
5dpt bHCG 21.6
7dpt bHCG 71.71
9dpt bHCG 203.38
12dpt bHCG 784.93
15dpt bHCG 2720.33
19dpt bHCG 9031.00
35dpt ❤
14w6d córeczka 🙎😊
38w3d Iga 👶👨👩👧💕