X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • AgulaM Autorytet
    Postów: 1957 2691

    Wysłany: 6 października, 00:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woodwife 💖💖💖💖💖

    Woodwife lubi tę wiadomość

    👩‍🦰33👦38
    Razem ❤ 11 lat
    👰👨‍💼 7 lat
    Starania od czerwca 2015
    Laparoskopia obu jajowodow 2021✅
    👩‍🦰 IO, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia ✅️
    Kariotyp-prawidłowy✅
    AMH 1✅

    👨‍💼kariotyp prawidłowy ✅
    morfologia 4%✅
    Ruch postępowy 50 % ✅
    Żywotność 62% ✅
    Stres oksydacyjny 1 ,08mV/10⁶/ml ✅
    Koncentracja 17 mln ✅
    Fragmentacja 26 % ❌
    Testosteron 4,32 ❌
    SUPLE- TenfertilON , CLOSTILBEGYT , cynk, selen, koenzym, maca, witamina D, olej z czarnuszki

    Start IVF Invimed🍀 Poznań, VI 2022🤞
    Stymulacja-XI 2022🤞
    Punkcja - 21.09 🍀🍀🍀🍀🍀
    Pobrano 20 dojrzałych 🥚🥚
    Transfer -26.09 - odwołany-
    Kiepska jakosc komórek o ziarnistej budowie.
    Październik- dieta proplodnosciowa od endodietetyczki :)
    STYCZEŃ WALCZYMY NA NOWO ! :)

    PRZEGRANY PYTA DLACZEGO, A WOJOWNIK PYTA CO MA ROBIĆ DALEJ.... ❤💪🤞🍀🍀
  • Dżoanniks Autorytet
    Postów: 2017 1504

    Wysłany: 6 października, 15:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dzisiaj po połówkowych, pani dr powiedziała, że wszystko jest prawidłowo na obrazie. Mały to na pewno chłopak 😜, no i waży 310 g🥰.
    Tak się cieszę, że rośnie tak ładnie 🥹.

    Zrobili mi też test potrójny, ale to będę czekać 10 dni na wyniki.

    Zgania91, Mania30, Tranquilo, Cassie93, Hydra, Katrin83, MarToosia, Andziaaa28, katrinka2609, Dzastinn, fresaaa, Night, AgulaM lubią tę wiadomość

    6ukdp2.png

    2x IVF

    10.06.2022- transfer ❄️❄️, 7dpt- beta 75,39; 11dpt - beta 435,55; 15 dpt 2476,87; 25 dpt ❤️
    04.08 - nifty - ryzyka niskie, chłopiec ❤️.
    18.08. Pappa+USG ryzyka niskie ❤️
    06.10 Połówkowe, wszystkie pomiary w normie ❤️
    26wd3 - usg 1040g
  • Zgania91 Ekspertka
    Postów: 242 216

    Wysłany: 6 października, 15:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoanniks wrote:
    Ja jestem dzisiaj po połówkowych, pani dr powiedziała, że wszystko jest prawidłowo na obrazie. Mały to na pewno chłopak 😜, no i waży 310 g🥰.
    Tak się cieszę, że rośnie tak ładnie 🥹.

    Zrobili mi też test potrójny, ale to będę czekać 10 dni na wyniki.

    Super ❤️ Kawał chłopa nosisz !

    Dżoanniks lubi tę wiadomość

    Starania od 2017 r.
    AMH 3,69
    P-ciała p/osłonce przejrzystej jajnika +
    - V R2 - układ heterozygotyczny
    - PAI-1 - układ homozygotyczny

    IVF start 06.22
    Punkcja 27.06
    Transfer ❄️ 02.09.22 10dpt 378 12dpt 788 14dpt 1347 19dpt 7994 6tc ❌
    Mamy jeszcze ❄️❄️
  • Katrin83 Autorytet
    Postów: 483 272

    Wysłany: 6 października, 18:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoanniks wrote:
    Ja jestem dzisiaj po połówkowych, pani dr powiedziała, że wszystko jest prawidłowo na obrazie. Mały to na pewno chłopak 😜, no i waży 310 g🥰.
    Tak się cieszę, że rośnie tak ładnie 🥹.

    Zrobili mi też test potrójny, ale to będę czekać 10 dni na wyniki.
    Superrr chlopak niech rośnie zdrowo w brzuszku mamuni.🥰🥰🥰 juz masz za sobą ten stres.

    Dżoanniks lubi tę wiadomość

  • Woodwife Autorytet
    Postów: 454 1146

    Wysłany: 7 października, 09:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki jak mija dzień??

    Ja już po weryfikacji bety 16dpt :)
    1400 już jest :)

    Zgania91, Dżoanniks, Tranquilo, MarToosia, fresaaa, Koniczynka_87, Andziaaa28, Kika32, Cassie93, katrinka2609, Night, AgulaM, Katrin83 lubią tę wiadomość

    01.2014 pierwsza ciąża naturalna <3 synuś 2810g i 55 cm szczęścia
    12.2018 HSG (lewy jajowód niedrożny)
    05. 2019 Pierwsza wizyta niepłodnościowa, PCOS, IO
    11.2021 Kolejna wizyta (mąż się oswoił z myślą o wspomaganym zajściu w ciążę)
    11.2021-04.2022 zbieranie funduszy
    04.2022 start dofinansowania 1procedura ivf
    06.2022 punkcja
    Mamy 6 mrozaczków
    7.2022 pierwszy transfer nieudany (4BA)
    8.2022 drugi transfer(3BA)
    8dpt-34.53,10dpt- 47,44;11dpt - 30,71 :(
    9.2022 trzeci transfer (3BA)
    7dpt BETA HCG 25,22
    9dpt BETA HCG 49!
    12dpt BETA HCG 205 <3
    14dpt BETA HCG 594 <3
    16dpt BETA HCG 1378<3
    23dpt BETA HCG 11027<3
    26 dpt mamy <3
  • Zgania91 Ekspertka
    Postów: 242 216

    Wysłany: 7 października, 09:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woodwife wrote:
    Cześć dziewczynki jak mija dzień??

    Ja już po weryfikacji bety 16dpt :)
    1400 już jest :)

    Ale wystrzeliła !

    Woodwife lubi tę wiadomość

    Starania od 2017 r.
    AMH 3,69
    P-ciała p/osłonce przejrzystej jajnika +
    - V R2 - układ heterozygotyczny
    - PAI-1 - układ homozygotyczny

    IVF start 06.22
    Punkcja 27.06
    Transfer ❄️ 02.09.22 10dpt 378 12dpt 788 14dpt 1347 19dpt 7994 6tc ❌
    Mamy jeszcze ❄️❄️
  • Dżoanniks Autorytet
    Postów: 2017 1504

    Wysłany: 7 października, 09:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woodwife wrote:
    Cześć dziewczynki jak mija dzień??

    Ja już po weryfikacji bety 16dpt :)
    1400 już jest :)

    Ale pędzi ❤️, cudownie

    Woodwife lubi tę wiadomość

    6ukdp2.png

    2x IVF

    10.06.2022- transfer ❄️❄️, 7dpt- beta 75,39; 11dpt - beta 435,55; 15 dpt 2476,87; 25 dpt ❤️
    04.08 - nifty - ryzyka niskie, chłopiec ❤️.
    18.08. Pappa+USG ryzyka niskie ❤️
    06.10 Połówkowe, wszystkie pomiary w normie ❤️
    26wd3 - usg 1040g
  • iska0108 Koleżanka
    Postów: 40 12

    Wysłany: 7 października, 10:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecacie jakiegoś endokrynologa w Poznaniu który jest dobry w temacie niepłodności i niedoczynności tarczycy? Mam wrażenie że nikt nie potrafi mi pomoc a wyniki badań wędrują ze skrajności w skrajność…

    24l.
    Starania od 09.2021

    Niedoczynność tarczycy (euthyrox 75)
    Hiperprolaktynemia (bromocorn)
    IO (siofor XR 1000)
    AMH 0,7-0,9 (03.22) ➡️ 1,45 ng/ml (06.22) ➡️ 1,7 ng/ml (09.22) ➡️ 1,63 ng/ml 🆗
    01-05.22 clostilbegyt ❌
    07-09.22 lametta ❌
    08.22 drożność jajowodów ✅
    11.22 inseminacja ❌
  • fresaaa Autorytet
    Postów: 810 688

    Wysłany: 7 października, 11:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    iska0108 wrote:
    Polecacie jakiegoś endokrynologa w Poznaniu który jest dobry w temacie niepłodności i niedoczynności tarczycy? Mam wrażenie że nikt nie potrafi mi pomoc a wyniki badań wędrują ze skrajności w skrajność…

    Hej, polecam Panią doktor Cyranska-Chyrek. Jest bardzo dobrym specjalista i zajmuje się też właśnie endokrynologicznymi kwestiami w niepłodności.

    Dzastinn, Tranquilo lubią tę wiadomość

    Starania od 12.2019
    Pierwsza wizyta w klinice 12.2020

    Ona 👩
    AMH 1,45 - 05.2021, 0,74 - 04.2022
    Zaawansowana endometrioza, zrosty
    Niedrożny prawy jajowód
    Insulinooporność - wdrożony Glucophage
    Hiperprolaktynemia - wdrożony Dostinex
    Mutacja MTHFR hetero
    Mutacja Brca1
    Kir AA

    On 👦
    Badania rozszerzone w normie
    SCD 24,2%
    Stres oksydacyjny 1,72

    1 IVF 11.21
    stymulacja przerwana

    2 IVF 12.21
    punkcja 22.12.21 pobrano 9 dojrzalych komórek, mamy dwa zarodki
    transfer 27.12.21 😔 ciąża biochemiczna
    transfer 07.03.22 😔 beta 0,1

    3 IVF 06.22
    punkcja 21.06.22 pobrano 9 komórek (3 dojrzałe), mamy trzy zarodki
    transfer trzydniowca 24.06.22 😔 beta 0,1
  • fresaaa Autorytet
    Postów: 810 688

    Wysłany: 7 października, 11:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoanniks, Młody pięknie rośnie ❤️ bardzo się cieszę!

    Woodwife, super beta wystrzeliła ❤️ Masz już umówiona wizytę USG?

    Dżoanniks lubi tę wiadomość

    Starania od 12.2019
    Pierwsza wizyta w klinice 12.2020

    Ona 👩
    AMH 1,45 - 05.2021, 0,74 - 04.2022
    Zaawansowana endometrioza, zrosty
    Niedrożny prawy jajowód
    Insulinooporność - wdrożony Glucophage
    Hiperprolaktynemia - wdrożony Dostinex
    Mutacja MTHFR hetero
    Mutacja Brca1
    Kir AA

    On 👦
    Badania rozszerzone w normie
    SCD 24,2%
    Stres oksydacyjny 1,72

    1 IVF 11.21
    stymulacja przerwana

    2 IVF 12.21
    punkcja 22.12.21 pobrano 9 dojrzalych komórek, mamy dwa zarodki
    transfer 27.12.21 😔 ciąża biochemiczna
    transfer 07.03.22 😔 beta 0,1

    3 IVF 06.22
    punkcja 21.06.22 pobrano 9 komórek (3 dojrzałe), mamy trzy zarodki
    transfer trzydniowca 24.06.22 😔 beta 0,1
  • Koniczynka_87 Autorytet
    Postów: 378 348

    Wysłany: 7 października, 11:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na wizycie poprzedzającej rozpoczęcie stymulacji poza samym kosztem wizyty coś się dopłaca (dochodzą jakieś badania?) zakładając, że badania potrzebne do procedury są skompletowane?

    Od którego dnia cyklu zaczynałyście stymulację?

    Prawie 3,5 roku.
    ♀️ 35.
    Szczepienia limfocytami (pullowane):
    30.03 Allo MLR 44%
    26.10 Allo MLR 44% 🍀
    AMH 3,06
    ♂️ 32.
    morfo 6%, DFI 8%, HBA 72%

    Salve Medica Łódź:
    1 IUI 04/08/2022 ❌️

    Invimed Poznań (dofinansowanie):
    02/11/2022 - stymulacja
    14/11/2022 - punkcja
    21/11/2022 - stymulacja FET
    21/11/2022 - 4 blastki 🍀
    6 doba: ❄️ 4AA ❄️ 3BB
    5 doba: ❄️ 4BA ❄️ 4BB
    30/11/2022 - podgląd endometrium
  • fresaaa Autorytet
    Postów: 810 688

    Wysłany: 7 października, 11:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka_87 wrote:
    Hej, na wizycie poprzedzającej rozpoczęcie stymulacji poza samym kosztem wizyty coś się dopłaca (dochodzą jakieś badania?) zakładając, że badania potrzebne do procedury są skompletowane?

    Od którego dnia cyklu zaczynałyście stymulację?

    Hej, jeśli macie komplet badań, to raczej już nic do dopłaty nie będzie. Lekarz zrobi USG, by sprawdzić czy jest wszystko ok, czy nie ma np jakichś torbieli i rozpisze stymulację jeśli wcześniej tego nie zrobił. Stymulację zaczynałam w drugim dniu cyklu. Powodzenia! :)

    Koniczynka_87 lubi tę wiadomość

    Starania od 12.2019
    Pierwsza wizyta w klinice 12.2020

    Ona 👩
    AMH 1,45 - 05.2021, 0,74 - 04.2022
    Zaawansowana endometrioza, zrosty
    Niedrożny prawy jajowód
    Insulinooporność - wdrożony Glucophage
    Hiperprolaktynemia - wdrożony Dostinex
    Mutacja MTHFR hetero
    Mutacja Brca1
    Kir AA

    On 👦
    Badania rozszerzone w normie
    SCD 24,2%
    Stres oksydacyjny 1,72

    1 IVF 11.21
    stymulacja przerwana

    2 IVF 12.21
    punkcja 22.12.21 pobrano 9 dojrzalych komórek, mamy dwa zarodki
    transfer 27.12.21 😔 ciąża biochemiczna
    transfer 07.03.22 😔 beta 0,1

    3 IVF 06.22
    punkcja 21.06.22 pobrano 9 komórek (3 dojrzałe), mamy trzy zarodki
    transfer trzydniowca 24.06.22 😔 beta 0,1
  • Woodwife Autorytet
    Postów: 454 1146

    Wysłany: 7 października, 12:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    iska0108 wrote:
    Polecacie jakiegoś endokrynologa w Poznaniu który jest dobry w temacie niepłodności i niedoczynności tarczycy? Mam wrażenie że nikt nie potrafi mi pomoc a wyniki badań wędrują ze skrajności w skrajność…


    Ja chodzę do dr Abramczyk w ProfMedica przy Plazie

    01.2014 pierwsza ciąża naturalna <3 synuś 2810g i 55 cm szczęścia
    12.2018 HSG (lewy jajowód niedrożny)
    05. 2019 Pierwsza wizyta niepłodnościowa, PCOS, IO
    11.2021 Kolejna wizyta (mąż się oswoił z myślą o wspomaganym zajściu w ciążę)
    11.2021-04.2022 zbieranie funduszy
    04.2022 start dofinansowania 1procedura ivf
    06.2022 punkcja
    Mamy 6 mrozaczków
    7.2022 pierwszy transfer nieudany (4BA)
    8.2022 drugi transfer(3BA)
    8dpt-34.53,10dpt- 47,44;11dpt - 30,71 :(
    9.2022 trzeci transfer (3BA)
    7dpt BETA HCG 25,22
    9dpt BETA HCG 49!
    12dpt BETA HCG 205 <3
    14dpt BETA HCG 594 <3
    16dpt BETA HCG 1378<3
    23dpt BETA HCG 11027<3
    26 dpt mamy <3
  • Woodwife Autorytet
    Postów: 454 1146

    Wysłany: 7 października, 12:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    fresaaa wrote:
    Dzoanniks, Młody pięknie rośnie ❤️ bardzo się cieszę!

    Woodwife, super beta wystrzeliła ❤️ Masz już umówiona wizytę USG?


    Tak mam na 17.10 :)

    fresaaa, Hydra lubią tę wiadomość

    01.2014 pierwsza ciąża naturalna <3 synuś 2810g i 55 cm szczęścia
    12.2018 HSG (lewy jajowód niedrożny)
    05. 2019 Pierwsza wizyta niepłodnościowa, PCOS, IO
    11.2021 Kolejna wizyta (mąż się oswoił z myślą o wspomaganym zajściu w ciążę)
    11.2021-04.2022 zbieranie funduszy
    04.2022 start dofinansowania 1procedura ivf
    06.2022 punkcja
    Mamy 6 mrozaczków
    7.2022 pierwszy transfer nieudany (4BA)
    8.2022 drugi transfer(3BA)
    8dpt-34.53,10dpt- 47,44;11dpt - 30,71 :(
    9.2022 trzeci transfer (3BA)
    7dpt BETA HCG 25,22
    9dpt BETA HCG 49!
    12dpt BETA HCG 205 <3
    14dpt BETA HCG 594 <3
    16dpt BETA HCG 1378<3
    23dpt BETA HCG 11027<3
    26 dpt mamy <3
  • lindalia Autorytet
    Postów: 2101 1297

    Wysłany: 7 października, 13:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    iska0108 wrote:
    Polecacie jakiegoś endokrynologa w Poznaniu który jest dobry w temacie niepłodności i niedoczynności tarczycy? Mam wrażenie że nikt nie potrafi mi pomoc a wyniki badań wędrują ze skrajności w skrajność…
    Docent Słopien na Piątkowskiej, prowadzi klinikę endokrynologii i niepłodności

    08.2020 - diagnoza : azoospermia (brak plemników)
    12.2020 - Invimed Poznań, biopsja TESE, mamy plemniki !
    04.2021 - stymulacja do IVF - nieudana
    06.2021 - II stymulacja do IVF, punkcja - mamy trzy zarodki
    07.2021 - transfer blastocysty 3BB, udany
    04.2022 - rodzi się nasz syn ❤
  • J R Koleżanka
    Postów: 55 2

    Wysłany: 7 października, 16:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Mam do sprzedania:


    3 opakowania cyclogestu po 60zl za op.
    18 ampulek prolutexu za 360zl z zestawem igieł dużych i małych i wacikami do dezynfekcji.

    Szkoda tych leków a mnie niestety się nie powiodło.
    Jakby ktoś był zainteresowany to czekam na info.

    Pozdrawiam

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października, 09:02

  • Dzastinn Przyjaciółka
    Postów: 69 49

    Wysłany: 8 października, 17:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, robiłam dzisiaj betę i wyszła <0,1.
    Jestem mega załamana. 😥

    Czy któraś z Was pochodziła od razu w tym przyszłym cyklu do nowej procedury?

    03.2020 Początek starań
    03.2021 Nasienie OK 👦
    03.2021 HSG - przepuściły pod dużym oporem i po długim czasie
    08.2021 IUI
    08.2021 Zaczynamy leczenie w InviMed
    09.2021 Laparoskopia - endometrioza II stopnia, jajowody drożne

    I procedura
    07.2022 Rozpoczęcie procedury IVF w InviMed (Puregon 150 + Orgalutran + Gonapeptyl)
    8.08.2022 Punkcja w InviMed 💉 (23 pobrane oocyty, 18 dojrzałych, 6 zapłodniono, 12 zamrożono)
    Mamy jednego ❄️ 3BB 5doba
    09.2022 Przygotowania do transferu🥰 progesteron 10dc 0,66ng/ml; 12dc 0,46ng/ml
    28.09.2022 Transfer ❄️Prog 42,83ng/ml
    08.10.2022 10dpt <0,1 Prog 25,59ng/ml

    👩
    P/c p. plemnikowe dodatnie +
    P-ciała p/osłonce przejrzystej jajnika dodatnie +++
    MTHFR_677C>T Układ heterozygotyczny
    Kariotypy: ok
    AMH 2,69

    28l👩 29l👦
    IO, Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Endometrioza
  • Dżoanniks Autorytet
    Postów: 2017 1504

    Wysłany: 8 października, 18:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzastinn wrote:
    Hej dziewczyny, robiłam dzisiaj betę i wyszła <0,1.
    Jestem mega załamana. 😥

    Czy któraś z Was pochodziła od razu w tym przyszłym cyklu do nowej procedury?

    Dzastinn bardzo mi przykro :(. Tak możesz podejść od razu w następnym cyklu do kolejnego transferu.

    6ukdp2.png

    2x IVF

    10.06.2022- transfer ❄️❄️, 7dpt- beta 75,39; 11dpt - beta 435,55; 15 dpt 2476,87; 25 dpt ❤️
    04.08 - nifty - ryzyka niskie, chłopiec ❤️.
    18.08. Pappa+USG ryzyka niskie ❤️
    06.10 Połówkowe, wszystkie pomiary w normie ❤️
    26wd3 - usg 1040g
  • Dzastinn Przyjaciółka
    Postów: 69 49

    Wysłany: 8 października, 18:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoanniks wrote:
    Dzastinn bardzo mi przykro :(. Tak możesz podejść od razu w następnym cyklu do kolejnego transferu.
    Tylko ja już nie mam zarodków, miałam na myśli od nowa stymulację itd.

    03.2020 Początek starań
    03.2021 Nasienie OK 👦
    03.2021 HSG - przepuściły pod dużym oporem i po długim czasie
    08.2021 IUI
    08.2021 Zaczynamy leczenie w InviMed
    09.2021 Laparoskopia - endometrioza II stopnia, jajowody drożne

    I procedura
    07.2022 Rozpoczęcie procedury IVF w InviMed (Puregon 150 + Orgalutran + Gonapeptyl)
    8.08.2022 Punkcja w InviMed 💉 (23 pobrane oocyty, 18 dojrzałych, 6 zapłodniono, 12 zamrożono)
    Mamy jednego ❄️ 3BB 5doba
    09.2022 Przygotowania do transferu🥰 progesteron 10dc 0,66ng/ml; 12dc 0,46ng/ml
    28.09.2022 Transfer ❄️Prog 42,83ng/ml
    08.10.2022 10dpt <0,1 Prog 25,59ng/ml

    👩
    P/c p. plemnikowe dodatnie +
    P-ciała p/osłonce przejrzystej jajnika dodatnie +++
    MTHFR_677C>T Układ heterozygotyczny
    Kariotypy: ok
    AMH 2,69

    28l👩 29l👦
    IO, Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Endometrioza
  • Dżoanniks Autorytet
    Postów: 2017 1504

    Wysłany: 8 października, 18:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzastinn wrote:
    Tylko ja już nie mam zarodków, miałam na myśli od nowa stymulację itd.

    Ah przepraszam, nie spojrzałam w stopkę. Widzę, że niedawno miałaś punkcję, nie wiem czy można tak szybko podchodzić do kolejnej niestety. Myślę że najlepiej porozmawiać z lekarzem.

    Dzastinn lubi tę wiadomość

    6ukdp2.png

    2x IVF

    10.06.2022- transfer ❄️❄️, 7dpt- beta 75,39; 11dpt - beta 435,55; 15 dpt 2476,87; 25 dpt ❤️
    04.08 - nifty - ryzyka niskie, chłopiec ❤️.
    18.08. Pappa+USG ryzyka niskie ❤️
    06.10 Połówkowe, wszystkie pomiary w normie ❤️
    26wd3 - usg 1040g
‹‹ 1892 1893 1894 1895 1896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ