🌸🌸IUI MAJ 2023🌸🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
NovaS wrote:Heyka,
Ehh u mnie to samo co u Myszorka…. 😔😔😔😔Wczoraj test i dzisiaj kolejny i jedna kreska tylko…. Wiec chyba dupa będzie. 😩😩😩Już plamienie mi się zaczyna tak jak na okres wiec chyba nici będą, wytestuje jeszcze za 2 dni dla potwierdzenia… 😔😔😔😔 wyglada na to ze od początku zaczynamy zaraz….
Dzisiaj trochę słabszy dzień mi się zapowiada, ale od jutra zbieram siły i walczymy dalej! 💪 Jak nie wyszło to niech @ przychodzi jak najszybciej. Chociaż wiem, że po duphastonie nawet do 2 tyg się czeka 😑 -
Myszorka ja dostałam kiedyś @ w trakcie brania dupka więc może nie będzie tak źle 😘
Dzisiaj odpocznij 😘♀ 32
♂ 32
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Wit d 33,30
Drożność ok
Endometrioza 1 stopnia
Wit D, omega 3, acard, kwas foliowy, żelazo, NAC
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 lametta, ovitrelle, duphaston badanie immunofenotypu
06.24 lametta, ovitrelle, duphaston Encorton
07.24 lametta, ovitrelle, duphaston, encorton
03.23 cb 💔
08.23 cb 💔
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia! -
Marteczka92 wrote:Myszorka ja dostałam kiedyś @ w trakcie brania dupka więc może nie będzie tak źle 😘
Dzisiaj odpocznij 😘 -
Myszorka92 wrote:Dzisiaj trochę słabszy dzień mi się zapowiada, ale od jutra zbieram siły i walczymy dalej! 💪 Jak nie wyszło to niech @ przychodzi jak najszybciej. Chociaż wiem, że po duphastonie nawet do 2 tyg się czeka 😑
Ostatnio dostałam dwa dni po odstawieniu luteiny a też się bałam, że będę długo czekać 😉 zbieraj siły i jutro dobrej zabawy 😘Myszorka92 lubi tę wiadomość
-
Myszorka92 wrote:Dzisiaj trochę słabszy dzień mi się zapowiada, ale od jutra zbieram siły i walczymy dalej! 💪 Jak nie wyszło to niech @ przychodzi jak najszybciej. Chociaż wiem, że po duphastonie nawet do 2 tyg się czeka 😑
No Wlaasnie ja po progresteronie teraz już zaczynam mieć plamienie, troche szybko, myślałam ze z tydzień i będę miała dopiero. A tutaj już nastroje mi się robią😤😤 -
Irenka07 wrote:Część dziewczyny!
Miałam IUI 5 dni temu. Teraz czekam na dzień testowania.
Tak bardzo bym chciała żeby ten maj dla nas wszystkich był szczęśliwy ☺️💐🤗
Trszymam kciuki 🤞☺️Irenka07 lubi tę wiadomość
-
Ciagle tutaj jestem, ciagle czytam co piszecie, kciuki również zaciskam.
Bardzo mi przykro kochane, ze testy negatywne
Ale głowa do góry! Kolejny cykl, kolejna szansaLilouu, NovaS, Nat96 lubią tę wiadomość
👩🏻29👱🏻♂️38
3xIUI ❌
07.24 IVF ❄️❄️
14.11.24 FET 3BB 🤞 -
Lilouu wrote:Cieszymy się Miki, że jesteś ! ❤️ trzymamy kciuki za Ciebie też❤️
Dziękuje
Ja na razie odpoczywam w tym cyklu, dochodzę do siebie
Muszę sobie poukładać wszystko w głowie..Kitka09 lubi tę wiadomość
👩🏻29👱🏻♂️38
3xIUI ❌
07.24 IVF ❄️❄️
14.11.24 FET 3BB 🤞 -
NovaS wrote:No Wlaasnie ja po progresteronie teraz już zaczynam mieć plamienie, troche szybko, myślałam ze z tydzień i będę miała dopiero. A tutaj już nastroje mi się robią😤😤
Ja tez bardzo szybko dostałam teraz okres. Odstawiłam proga i za 2 dni przyszła małpa 🤣👩🏻29👱🏻♂️38
3xIUI ❌
07.24 IVF ❄️❄️
14.11.24 FET 3BB 🤞 -
Irenka07 wrote:Dziękuję, super☺️
Najpierw, test ciążowy 01.06. Jak wyjdzie pozytywny wtedy beta i progesteron.☺️
O to prawie razem testujemy jak twoje samopoczucie po IUI?Irenka07 lubi tę wiadomość
👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
🧑🏻🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna
Starania od 2020
2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔
Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
2.04. Transfer nieudany
26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔 -
aleks.123 wrote:O to prawie razem testujemy jak twoje samopoczucie po IUI?
Oooo, super ☺️👍
To znaczy że będziemy w tym samym czasie cieszyć się pozytywnemu testiku☺️😉
Trszymamy za to kciuki 🤞
W dniu IUI nic nie bolało. Dopiero wieczorem poczułam ból w jajniku. To musiała być owulacja. Lekarz powiedział, że powinno to być wieczorem tego samego dnia. I od następnego dnia po IUI i do teraz kiedy dużo chodzę lub kiedy siadam, czasami trochę boli i ciągnie po lewej stronie. Sutki bolą od trzech dni. Szybko się męczę.
A jak twoje samopoczucie po IUI?