IUI styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Karoraro wrote:Tym razem podchodziłam do IUI u innego lekarza (w sumie wyszlo przypadkiem) I tym razem mialam częstszy monitorin i zastrzyk Ovitrelle.
Nie nastawiam się na nic, co będzie to będzie.
Jak się nie uda to już na 100% idziemy w IVF.Karoraro lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mamy jakąś synchronizację 🤦♀️😂 ja też byłam na IUI u innego lekarza, z moim się minęłam w drzwiach wejściowych, musiał pilnie wyjść 😁
Karoraro, Siwa33 lubią tę wiadomość
-
Może synchronicznie też nam się poszczęści 😁🍀
Karoraro, Siwa33 lubią tę wiadomość
-
Mnie invimed zapisał do innego, o czym się dowiedziałam 15 min przed wizytą 🤦♀️ ale stwierdzilam ze moze los tak chce i zaryzykuje 😀
Vaiana, Siwa33 lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️30 lat 🙋♂️36 lat
Staramy się od: 10.2019
✅Drożność jajowodów
✅Kariotypy
✅AMH: 6.75
☑️Nasienie: SDF: 20%, HBA: 42%
Morfologia: 0.92% -> 4.31% -> 0.85%
💊 Pregna start, Wit. C 1000, Q10
4.12.2021- 1sza IUI❌
4.01.2022 - 2ga IUI❌️
01.2022- Rekovelle (8mg) + Menopur (150) + Orgalutran (3dn x 1amp) + Gonapepty (1dn x 2amp) +Ovitrelle+ Sumamed -
nick nieaktualny
-
Lucsi wrote:WYNIK bhcg i wynik <2,3mIU/ml więc się nie udało. Dziś 27dc - ost z duphastonem. i dalej nie wiem co
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Mam do oddania za darmo tabletki:
- UTROGESTAN 100mg (progesteron) 6 pełnych paczek po 30 tabletek + 1/2 opakowania wszystkie ważne do końca kwietnia 2022r.
- PROVERA 5mg 9 tabletek ważne do 10/2024
Może którejś z was się przyda Mogę wysłać np do paczkomatu. Zainteresowane proszę o kontakt pod mailem [email protected]Starania od czerwca 2015r.
- 1 IUI XII 2017r. - ciąża heterotopowa
- 2 IUI III 2018r. - c.b.
- VIII 2018r. usunięty lewy jajowód i 2 mięśniaki.
- 3 IUI - X 2019
- 2020 r. 2 x IVF w Czechach nieudane
- X 2021r. IVF ICSI - 8dpt beta HCG 88,6; 11 dpt 327,5; 13 dpt 961,8 ❤️❤️
09.06.2022r. Milenka 1600g, 39cm; Martynka 1850g, 43cm -
nick nieaktualny
-
Doritos wrote:👋hej!
Miałam IUI dziś... To moje pierwsze... Totalnie jestem zielona co teraz robić? ☺ mam ogromną nadzieję 🐵Doritos lubi tę wiadomość
-
Doritos wrote:👋hej!
Miałam IUI dziś... To moje pierwsze... Totalnie jestem zielona co teraz robić? ☺ mam ogromną nadzieję 🐵
Za 2 tyg test/beta i tak pokażą czy sie udało 🙂Siwa33, Gosia05, Doritos lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️30 lat 🙋♂️36 lat
Staramy się od: 10.2019
✅Drożność jajowodów
✅Kariotypy
✅AMH: 6.75
☑️Nasienie: SDF: 20%, HBA: 42%
Morfologia: 0.92% -> 4.31% -> 0.85%
💊 Pregna start, Wit. C 1000, Q10
4.12.2021- 1sza IUI❌
4.01.2022 - 2ga IUI❌️
01.2022- Rekovelle (8mg) + Menopur (150) + Orgalutran (3dn x 1amp) + Gonapepty (1dn x 2amp) +Ovitrelle+ Sumamed -
Karoraro wrote:Normalnie funkcjonować i nie myśleć za dużo o tym 😀 i przede wszystkim nie nastawiać się na nic, bo z IUI różnie bywa.
Za 2 tyg test/beta i tak pokażą czy sie udało 🙂
Oj dokładnie tak tylko to czekanie jest najgorsze 🙈
Karoraro jak się czujesz? 🙊coś w ogóle czujesz? 🤣 -
Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja po 1 iui miałam takie fazy, że cały czas szukałam sobie jakichś objawów, gdzie tak naprawdę od 7 do 12 dni po iui dopiero dochodzi do zaplodnienia. A mnie codziennie bolał brzuch, jak nie brzuch to jajnik, a tu coś mnie w piersiach zakuło 🙉 Wariowałam do tej bety 😇 A teraz cisza, nic... Już się nie nastawiam, nie obserwuję ani nie nastawiam. 🥴 Co ma być to będzie ☘️ nie wiem czy tym razem nie zrobię testu sikanego zanim pójdę na betę i chyba zamiast 12 dni poczekam do 14🙎♀️ A jak to jest u Was?
Siwa33, Vaiana, Karoraro lubią tę wiadomość
-
Gosia05 wrote:Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja po 1 iui miałam takie fazy, że cały czas szukałam sobie jakichś objawów, gdzie tak naprawdę od 7 do 12 dni po iui dopiero dochodzi do zaplodnienia. A mnie codziennie bolał brzuch, jak nie brzuch to jajnik, a tu coś mnie w piersiach zakuło 🙉 Wariowałam do tej bety 😇 A teraz cisza, nic... Już się nie nastawiam, nie obserwuję ani nie nastawiam. 🥴 Co ma być to będzie ☘️ nie wiem czy tym razem nie zrobię testu sikanego zanim pójdę na betę i chyba zamiast 12 dni poczekam do 14🙎♀️ A jak to jest u Was?
Ja tez po pierwszej IUI ciagle coś czułam, po drugiej już mniej, teraz jestem po trzeciej i poza tym ze w niedziele kłuł mnie jajnik z 3 godz to nic nie czuje… Niby tez staram się nie nakręcać ale samo to, ze co chwila tu zaglądam oznacza, ze ciagle myśle czy tym razem się udało… dziś 8 dzień po wiec jeszcze czekam 🙈 -
Siwa33 wrote:Ja tez po pierwszej IUI ciagle coś czułam, po drugiej już mniej, teraz jestem po trzeciej i poza tym ze w niedziele kłuł mnie jajnik z 3 godz to nic nie czuje… Niby tez staram się nie nakręcać ale samo to, ze co chwila tu zaglądam oznacza, ze ciagle myśle czy tym razem się udało… dziś 8 dzień po wiec jeszcze czekam 🙈
U mnie 6 dzień po 😎 Niech się dzieje wola nieba 🤰Vaiana, Siwa33 lubią tę wiadomość