X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🕸 🍁 🌻 IVF LISTOPAD 2024 🌻 🍁 🕸
Odpowiedz

🕸 🍁 🌻 IVF LISTOPAD 2024 🌻 🍁 🕸

Oceń ten wątek:
  • Bajaderka84 Debiutantka

Wysłany: 30 listopada, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siuleczka. wrote:
    Po 2/3 ampulki, wyniki po 13 godzinach od podania.
    Mam w zaleceniach zmniejszyć na polowe ampułki po przekroczeniu 40 tys no i tez konsultacja immuno po pozytywnej becie. No ale to zobacze jeszcze poniedziałek/wtorek kolejna.
    Zobaczymy jak to wszystko bedzie sie dalej rozwijac…
    Cześć dziewczyny, cześć Siuleczka!
    Czytam Was od początku listopada. Moja procedura z in vitro zaczęła się w maju tego roku. W lipcu miałam pobranych 6 komórek z czego zapłodniły się 3 a do stadium blastocysty przetrwał jeden zarodek. Ze względu na cieniutkie endometrium świeży transfer został odroczony. We wrześniu znowu to samo i zostałam odesłana do immunologa, zrobiłam w między czasie histeroskopie i biopsję endometrium. Biopsja ok, ale z histero wyszedł przewlekły stan zapalny. Antybiotykoterapia no i w końcu udało się zrobić transfer 23/11.
    Siuleczko, piszę do Ciebie bo jak tylko zobaczyłam, że transferujemy tego samego dnia czekałam na wiadomości od Ciebie. Trzymałam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny tutaj ale Ty stałaś mi się bliska 🙈
    Jeszcze nie robiłam ani testów sikanych ani bety bo się po prostu boję. Dla kliniki badanie w poniedziałek 2/12.
    Siuleczko, mogłabyś mi odp jak to z tym accofilem u Ciebie? Chyba jesteś pod skrzydłami dr Sydora. Ja też. Dostała dawkę 4 dni przed transferem, potem 2/3 po 8h od transferu i co 72h też 2/3 ampułki. Po 12,5h od podania leku limfocyty 51,70. Do Sydora nie idzie się dodzwonić. Powiedz mi kochana, Ty tą połówkę dawki masz nadal co 3 dni? Jak to jest u Ciebie? Pytam z ciekawości. Nie będę sama kombinować z dawkowaniem. Po prostu mój prowadzący w klinice stwierdził, że jeśli Sydor nie odp to żebym kolejną dawkę zmiejszyla na 1/2 i mam wziąć w środę w przyszłym tygodniu. Siuleczka, podpowiesz jak to jest u Ciebie?
    P.S. Bardzo się cieszę , że beta taka ładna i że się udało! 😍 trzymam dalej kciuki z całych sił za Ciebie i pozostałe dziewczyny! Jesteście Wielkie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada, 17:49

• Trini87 Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajaderka84 to napisz mu smsa. Mi odpowiedział jak opisałam co sie dzieje.
    Mam takie samo dawkowanie. Kiedy robilas pierwsza morfologie?

• Siuleczka. Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajaderka84 wrote:
    Cześć dziewczyny, cześć Siuleczka!
    Czytam Was od początku listopada. Moja procedura z in vitro zaczęła się w maju tego roku. W lipcu miałam pobranych 6 komórek z czego zapłodniły się 3 a do stadium blastocysty przetrwał jeden zarodek. Ze względu na cieniutkie endometrium świeży transfer został odroczony. We wrześniu znowu to samo i zostałam odesłana do immunologa, zrobiłam w między czasie histeroskopie i biopsję endometrium. Biopsja ok, ale z histero wyszedł przewlekły stan zapalny. Antybiotykoterapia no i w końcu udało się zrobić transfer 23/11.
    Siuleczko, piszę do Ciebie bo jak tylko zobaczyłam, że transferujemy tego samego dnia czekałam na wiadomości od Ciebie. Trzymałam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny tutaj ale Ty stałaś mi się bliska 🙈
    Jeszcze nie robiłam ani testów sikanych ani bety bo się po prostu boję. Dla kliniki badanie w poniedziałek 2/12.
    Siuleczko, mogłabyś mi odp jak to z tym accofilem u Ciebie? Chyba jesteś pod skrzydłami dr Sydora. Ja też. Dostała dawkę 4 dni przed transferem, potem 2/3 po 8h od transferu i co 72h też 2/3 ampułki. Po 12,5h od podania leku limfocyty 51,70. Do Sydora nie idzie się dodzwonić. Powiedz mi kochana, Ty tą połówkę dawki masz nadal co 3 dni? Jak to jest u Ciebie? Pytam z ciekawości. Nie będę sama kombinować z dawkowaniem. Po prostu mój prowadzący w klinice stwierdził, że jeśli Sydor nie odp to żebym kolejną dawkę zmiejszyla na 1/2 i mam wziąć w środę w przyszłym tygodniu. Siuleczka, podpowiesz jak to jest u Ciebie?
    P.S. Bardzo się cieszę , że beta taka ładna i że się udało! 😍 trzymam dalej kciuki z całych sił za Ciebie i pozostałe dziewczyny! Jesteście Wielkie!

Transferowalas z ukrycia. Nieladnie 😉
    Razem raźniej 😊 Dobrze ze chociaz teraz sie przyznajesz, bede trzymala kciuki!

Zalecenia mamy dokladnie te same faktycznie od doktora. Chociaz powiedziec ze jestem u niego pod opieka to chyba duze slowa. Raz bylam na konsultacji i raz udalo sie do niego dodzwonic z pytaniem na numer z pieczatki z zalecen.
    Przed transferem kilka dni przyjelam cala, w dniu transferu po 8h 2/3 i tak co trzy dni. Tam byla tez informacja zeby jesli neutrofile przekrocza 40 tys to zmniejszyc dawke do 1/2. Dzisiaj rano badalam krew po 13 h po podaniu i mi wyszly za duze (leukocyty 50,90 i neutrofile 45,82) wiec w poniedziałek wstrzyknę polowke i jesli nadal beta bedzie ladnie rosla bede umawiała teleporade co dalej działamy.
    Mialam teraz swoj pierwszy transfer i od razu z tymi lekami wszystkimi.
    Do prowadzacej/prowadzacego w klinicie tez nie mam kontaktu. Od czasu transferu zameczam tu biedna Allitle milionem pytan i wynikami ale ona ciagle cierpliwie pomaga i konsultuje 🙃
    Mam nadzieje ze moja odpowiedź cokolwiek Ci pomoze. Jak nie to pisz dalej smialo, bedziemy kombinowac cos a jak nie bede wiedziala to bardziej doswiadczone dziewczyny moze cos podpowiedza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada, 18:35

Ona: 35l AMH: 2,34 On: 33l
    Starania od 06.2022
    09.2022: 💔 zatrzymanie 8-9tc, koniecznosc zaindukowania farmakologicznego poronienia
    05.2023: I wizyta w Gyncentrum
    Jajowody drożne, kariotyp prawidłowy, cykle regularne
    11.2023: operacyjne usunięcie żylaków powrózka nasiennego u męża - poprawa parametrow, morfologia 3%
    04, 05. 2024: 2x cykl monitorowany stymulowany
    06, 07. 2024: 2x IUI
    08. 2024: stymulacja Gonal F 225j/d + Orgalutran 12/6/1 ❄️blastka AB
    10.2024: biopsja endometrium: 61% cd(nk)56 bright, 39% cd(nk)56 dim; Endobiome 99,86% Lactobacillus spp; brak stanu zapalnego; genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5
    23.11 I transfer-cykl sztuczny (smoflipid, encorton, accofil)
    7dpt beta-hcg 53,90 mIU/ml
    10dpt beta-hcg 172,92 mIU/ml
    12dpt beta-hcg 464,9 mIU/ml
    16dpt beta-hcg 3370,00 mIU/ml
    18dpt beta-hcg 7414,4 mIU/ml

Wysłany: 30 listopada, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trini87 wrote:
    Pisałam i smsa i @ i dzwoniłam po 2 dniach co 2h, w końcu odebrał, powiedziałam o co chodzi to odp że zrobimy teleporade tylko żebym wysłała wyniki na @ a on w ciągu dnia oddzwoni. Wysłałam po raz drugi i do dziś cisza. Super jest ten lekarz, naprawdę bardzo go cenię i lubię ale tak się zawiodłam na nim …

Wysłany: 30 listopada, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trini87 wrote:
    Morfologię zrobiłam 12,5h od podania Accofil czyli badanie w środę

Wysłany: 30 listopada, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siuleczka. wrote:
    Transferowalas z ukrycia. Nieladnie 😉
    Razem raźniej 😊 Dobrze ze chociaz teraz sie przyznajesz, bede trzymala kciuki!

Zalecenia mamy dokladnie te same faktycznie od doktora. Chociaz powiedziec ze jestem u niego pod opieka to chyba duze slowa. Raz bylam na konsultacji i raz udalo sie do niego dodzwonic z pytaniem na numer z pieczatki z zalecen.
    Przed transferem kilka dni przyjelam cala, w dniu transferu po 8h 2/3 i tak co trzy dni. Tam byla tez informacja zeby jesli neutrofile przekrocza 40 tys to zmniejszyc dawke do 1/2. Dzisiaj rano badalam krew po 13 h po podaniu i mi wyszly za duze (leukocyty 50,90 i neutrofile 45,82) wiec w poniedziałek wstrzyknę polowke i jesli nadal beta bedzie ladnie rosla bede umawiała teleporade co dalej działamy.
    Mialam teraz swoj pierwszy transfer i od razu z tymi lekami wszystkimi.
    Do prowadzacej/prowadzacego w klinicie tez nie mam kontaktu. Od czasu transferu zameczam tu biedna Alittle milionem pytan i wynikami ale ona ciagle cierpliwie pomaga i konsultuje 🙃
    Mam nadzieje ze moja odpowiedź cokolwiek Ci pomoze. Jak nie to pisz dalej smialo, bedziemy kombinowac cos a jak nie bede wiedziala to bardziej doswiadczone dziewczyny moze cos podpowiedza.
    Bardzo Ci dziękuję! Pomogło! Mi dr w zaleceniach nie napisał konkretnie że mam zmniejszyć do 1/2 ampułki tylko ogólnie, ze zmniejszyć. Teraz już trudno będę się trzymała decyzji mojego prowadzącego z kliniki. Chociaż w poniedziałek idę do labu na betę, progesteron to zrobie od razu morfologię. Dziękuję bardzo za odp! 😊

• Trini87 Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajaderka84 wrote:
    Pisałam i smsa i @ i dzwoniłam po 2 dniach co 2h, w końcu odebrał, powiedziałam o co chodzi to odp że zrobimy teleporade tylko żebym wysłała wyniki na @ a on w ciągu dnia oddzwoni. Wysłałam po raz drugi i do dziś cisza. Super jest ten lekarz, naprawdę bardzo go cenię i lubię ale tak się zawiodłam na nim …
    Tez go raz meczyłam o wizyte. On ma dużo roboty i trzeba sie przypominać. Dr P podobnie ale tutaj mam wrazenie, ze antybiotyki leca u wszystkich i Accofilu mi nie dał do transferu.
    Czyli w poniedziałek powinnam zrobic badania bo jutro 1wsza ampulka... Ciekawe czy mi strzela przed podaniem immuno😅

• Filiżanka8 Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa88 wrote:
    alittle, cześć, znalazłam Twoje wypowiedzi przez wyszukiwanie na forum „test ople krosno”. Czy mogłabyś mi proszę powiedzieć jak to się wysyła do Krosna ? Ja mam wizytę w poniedziałek i chce zrobić tekst, a dzisiaj nie mogę się tam dodzwonić.
    Dane teleadresowe
    MedLifeCover
    CENTRUM ZDROWIA
    Zakład Patomorfologii
    ul. Korczyńska 31
    38-400 Krosno
    tel.: + 48 (13) 432-34-36
    tel.: + 48 514 488 833

e-mail: sekretariat (testy IPLE i IPKoD): [email protected]
    księgowość: [email protected]

Termin badania ustalał mi lekarz prowadzący, określony dzień cyklu może nawę jakis progesteron brałam i po chyba antybiotyk czy coś. W gyncentrum pobierali próbkę, było to sporo kasy. Dostałam w pudełeczku próbkę i tego same dnia wysłałam kurierem DHL do Krosna. Rozmawiałam
    Z kurierem zaprzyjaźnionym i nadawałam w kiosku galeryjnym żeby nie leżało to niepotrzebnie w paczkomacie. I wiedziałam ze on tego dnia paczkę zabierze. Tylko wtedy było ciepło, może obecne temperatury nie są tak szkodliwe. Potem jak był wynik to pisali ze mogę opłacić badanie i wtedy otrzymałam wyniki

Robiłam Iple a w sumie Sydor stwierdził ze może lepszy byłby ipkod (tylko ze ja szukałam nieścisłości w macicy po porodzie martwego dziecka wiec jakby szukaliśmy tam winowajcy).

Agas lubi tę wiadomość

*Starania 2017
    *Punkcja 4 zarodki przebadane PGTA
    *Transfery 11.22 i 12.22 nieudane
    *Transfer3. Lipiec 2023❤️ Ciąża prawidłowa do 26 tyg💔😭
    *06.2024 stymulacja pierwsza- 0 zarodków
    *09.2024Stymulacja druga: 3 zarodki, po PGTA zero:(
    *25.11.2024 transfer

Wysłany: 30 listopada, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trini87 wrote:
    Tez go raz meczyłam o wizyte. On ma dużo roboty i trzeba sie przypominać. Dr P podobnie ale tutaj mam wrazenie, ze antybiotyki leca u wszystkich i Accofilu mi nie dał do transferu.
    Czyli w poniedziałek powinnam zrobic badania bo jutro 1wsza ampulka... Ciekawe czy mi strzela przed podaniem immuno😅
    Trzymam kciuki za wyniki poniedziałkowe! 🤞🏼🤞🏼 😊

• Filiżanka8 Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siuleczka. wrote:
    Mam z mezem takie ulubione miejsce. Jest to lasek niedaleko naszego domu. Na poczatku naszej znajomosci spedzalismy tam na spacerach duzo czasu. Jest to na tyle nasze i wazne miejsce ze tam mi sie oswiadczyl. Dzisiaj z racji pieknej pogody tez wybralismy sie przed obiadem na mala przechadzke co by mnie siedzaca od tygodnia w domu dotlenic. Gdy juz wychodzilismy sie zadzwonila Pani z labu z diagnostyki zmartwiona moimi wynikami. Mowie jej ze to po accofilu a ona mowi ze niby rozumie ale ja to wciaz niepokoi bo ja w ciazy jestem! Cudownie bylo dostac te wiadomosc w takim wlasnie miejscu.

Bede oczywiscie o powtarzac badania i i obserwować przyrosty. Nie spodziewalam sie takiego zakonczenia listopada. Jest radosc ale i wciaz milion obaw….

Leukocyty 12h po podaniu accofilu mam az 50,90 tys/µl

Blagan o dalsze trzymanie kciukow. Wiem ze wciaz moze wydarzyc sie wszystko…
    Lunkaawy dziekuje Ci za ten miesiac. Bylas super prowadzaca!
    Teraz moge przeniesc sie do grudnia 😉

Ojejku! CUDOWNOSCI! Ale superancko!

Kurde mi Gajewska mowila ze jak będą powyżej 40 tys to żeby odstawić. Nie wiem kiedy masz kolejna dawkę ale ale może spróbuj się z nią skontaktować w tej sprawie!

*Starania 2017
    *25.11.2024 transfer
  • Siuleczka. Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filiżanka8 wrote:
    Ojejku! CUDOWNOSCI! Ale superancko!

Kurde mi Gajewska mowila ze jak będą powyżej 40 tys to żeby odstawić. Nie wiem kiedy masz kolejna dawkę ale ale może spróbuj się z nią skontaktować w tej sprawie!

Wrocilam sie przy tych moich dzisiejszych podwyzszonych wynikach do zalecen od immunologa, przestudiowalam dokladnie i tam jest napisane, ze przy osiągnięciu powyzej 40 tys neutrofilii zmniejszyc dawke do 1/2 accofilu a neutrofilii mam 45. Takze chyba wciaz bez tragedii.
    Do Gajewskiej nie mam zadnego kontaktu…
    Kolejna dawka w poniedziałek, a beta i progesteron dla kliniki we wtorek. Wtedy tez zrobie morfologie juz po tej polowce wlasnie 12h po podaniu i ze wszystkim odezwe sie do kliniki co dalej.

A jak Ty sie czujesz? Dzisiaj jak dobrze licze jestes 5 dpt? Idziesz na bete w poniedziałek czy cierpliwie czekasz do tej zalecanej? 😊

Starania od 06.2022
    09.2022: 💔 zatrzymanie 8-9tc, koniecznosc zaindukowania farmakologicznego poronienia
    11.2023: operacyjne usunięcie żylaków powrózka nasiennego u męża - poprawa parametrow, morfologia 3%
    10.2024: biopsja endometrium: 61% cd(nk)56 bright, 39% cd(nk)56 dim; Endobiome 99,86% Lactobacillus spp; brak stanu zapalnego; genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5
  • Trini87 Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynu podsumowując robicie po każdej dawce accofilu morfologie (po 12h?) czy dopiero po 4rech dawkach?? I za kazdym razem te neutrofile musza byc ponizej 40tys tak?

• Siuleczka. Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trini87 wrote:
    Dziewczynu podsumowując robicie po każdej dawce accofilu morfologie (po 12h?) czy dopiero po 4rech dawkach?? I za kazdym razem te neutrofile musza byc ponizej 40tys tak?

Ja robilam po kazdej dawce i obserwowałam. Caly czas wszystko bylo ok i wzrastaly wartosci powoli a po tygodniu przekroczylam magiczną barierę 40tys i zmniejszam dawke

Trini87 lubi tę wiadomość

Starania od 06.2022
  • Filiżanka8 Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś potrzebuje.

BLACK WEEKEND w naszym Laboratorium!
    Tylko teraz, skorzystaj z rabatu 15% na wszystkie badania w naszym e-sklepie! 🎉
    ✅ Rabat obowiązuje do 2 grudnia 2024.
    ✅ Zakupione badania możesz zrealizować w ciągu 90 dni.
    ✅ Wystarczy podać hasło: BLACK15 podczas zakupów.
    Sprawdź ofertę i zamów już teraz na naszej stronie 👉 https://sla.pl/sklep/

*Starania 2017
    *25.11.2024 transfer
  • Siuleczka. Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filiżanka8 wrote:
    Może ktoś potrzebuje.

BLACK WEEKEND w naszym Laboratorium!
    Tylko teraz, skorzystaj z rabatu 15% na wszystkie badania w naszym e-sklepie! 🎉
    ✅ Rabat obowiązuje do 2 grudnia 2024.
    ✅ Zakupione badania możesz zrealizować w ciągu 90 dni.
    ✅ Wystarczy podać hasło: BLACK15 podczas zakupów.
    Sprawdź ofertę i zamów już teraz na naszej stronie 👉 https://sla.pl/sklep/

Weszlam w Twoj link i pomyslalam ze stronka wyglada znajomo i weszlam na badaj.to !
    Maja ten sam kod w tych samych terminach 😊
    Kupuje badania na wtorek w takim razie 🙃
    Dziekuje!

Starania od 06.2022

Wysłany: 30 listopada, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trini87 wrote:
    Ja miałam w zaleceniach badać leukocyty i neutrofile raz w tygodniu ( u mnie wypadło po 3 dawce) i tak miały być poniżej 40 tys.

Trini87 lubi tę wiadomość

• Aksandra Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam dziewczyny, że tak Wam się wtrącę w tą rozmowę o dawkowaniu Accofilu. Sama na nim jestem, został włączony przy drugim transferze. Jestem po drugiej dawce (co 3 dni po 1/3ampulki). Mam okropna migrenę, czy u Was podobne skutki uboczne?

♀️33 ♂️ 35 👩‍❤️‍👨 15cs naturalnych
    KIR Bx (-2DS1, -2DS5, -3DS1)
    IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow)
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
    11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Siuleczka. Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksandra wrote:
    Przepraszam dziewczyny, że tak Wam się wtrącę w tą rozmowę o dawkowaniu Accofilu. Sama na nim jestem, został włączony przy drugim transferze. Jestem po drugiej dawce (co 3 dni po 1/3ampulki). Mam okropna migrenę, czy u Was podobne skutki uboczne?

Tak. Niestety. Biore swoja dawke wieczorem zeby co sie da przespac ale pozniej caly kolejny dzien boli glowa mocno…

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada, 21:47

Starania od 06.2022
  • Dariana Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katia86 wrote:
    Cześć dziewczyny
    Dziś mam 9 dpt blastki nie wytrzymałam i zrobilam przed chwilą sikanca i biało aż razi i to 2 różne testy. W poniedziałek mam betę ale ogólnie siedzę i ryczę nie wiem czy jeszcze czymś się łudzić?😔
    🫂🫂🫂🫂🫂

🙋‍♀️ 37
    ❌ MTHFR - hetero obie wersje
    ❌ PAI - homo
    ❌ Insulinooporności i hiperinsulinemia
    ❌ Hashimoto i niedoczynność
    ❌ KIR AA
    ✅ ANA
    ✅ AMH - 5,2

🙋🏻‍♂️ 38
    ❌ Teratozoospermia:
    11.2023 - morfologia 0%
    09.2024 - morfologia 2%

4lata starań - 3 naturalnie

Syn z 2018 (po 3 latach starań)

1 IUI 8.02 ❌
    2 IUI 8.03 ❌
    3 IUI 7.04 ❌
    IVF październik 2024 🥹
    8.10 start stymulacji (mensinorm 75 jednostek, Rekovelle 7 mcg, i od 5 dc Orgalutran 0,25mg)
    19.10 punkcja - 7🥚, 6 dojrzałych, 3 zapłodnione.
    2 blastki (2.1.2 i ❄️5.1.2)

24.10 ET 2.1.2 ❌
    💔 7dpt beta <0,2 mIU/ml
    💔 9dpt beta <0,2 mIU/ml

22.11 FET ❄️ 5.1.2 ❌
    💔 7dpt beta <0,2 mlU/ml
    💔 9dpt beta <0,2 mIU/ml

"W każdej próbie jest odrobina nadziei, która zbliża nas do spełnienia marzeń"
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 30 listopada, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takie migreny zawsze mam przed okresem, więc szukam czegoś co może być po prostu skutkiem ubocznym leków. Ale takie szukanie chyba jest droga donikąd, konia z rzędem to odróżnić. Powodzenia dla wszystkich oczekujących na swoją pierwszą betę. Trzymam kciuki 🤗

♀️33 ♂️ 35 👩‍❤️‍👨 15cs naturalnych
    KIR Bx (-2DS1, -2DS5, -3DS1)
    IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow)
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
    11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
‹‹ 314 315 316 317 318
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ