IVF LUBLIN
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Cześć zakladam nowy watek i proszę dziewczyny które podchodzily do ivf w Lublinie o odzew "Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie." "Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI 
 17.12.2015 - laparoskopia 
 I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
 Punkcja- 20.04.2016
 Transfer- 23.04.2016 
 II Procedura- walczymy dalej

Czekamy na Ciebie Skarbie. ..
- 

hej ja podchodze do ivf zaczelam wlasnie stymulacje drugi dzien
- 

tak to moje pierwsze podejscie..lecze sie u dr W., tak naprawde zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy...
- 

w piatek ma punkcje a dzisiaj 11 dzien stymulacji
- 

Hej ja bylam dzisiaj na pierwszym zastrzyku z gonapeptylu... jeszcze pewnie z 6 a potem stymulacja. Monia2015 jaki protokół miałaś? Ile komórek lekarz widzi?"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI 
 Punkcja- 20.04.2016
 Transfer- 23.04.2016 

- 

miałam ogólnie 8 zastrzyków z gonapetylu + puregon, na ostatnim USG miałam 16 pęcherzyków ale dr powiedział, że może być więcej. A Ty u kogo sie leczysz?
- 

Ja jestem w ab ovo u prof. Putowskiego niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
                                "Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie." niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
                                "Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI 
 Punkcja- 20.04.2016
 Transfer- 23.04.2016 

- 

lady_pink wrote:A kiedy masz punkcję? Który to Twój dzień stymulacji?

Lady_pink a ty gdzie i u kogo się leczysz? czy to Twoje pierwsze podejście? Fiore lubi tę wiadomość Fiore lubi tę wiadomość
- 

Memka i jak wrażenia po pierwszych wizytach? kiedy zaczynasz stymulację?
- 

Skonczylam brać anty i dzisiaj 3 zastrzyk z gonapeptylu daily w środę idę na badanie krwi i wizytę i pewnie dowiem się kiedy start stymulacji. A ty juz po punkcji widze. Jak się czujesz? monia2015 lubi tę wiadomość
                                "Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie." monia2015 lubi tę wiadomość
                                "Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI 
 Punkcja- 20.04.2016
 Transfer- 23.04.2016 

- 

Nie jest żle. Trochę plamię i boli mnie trochę brzuch..dzisiaj bardziej przy siusianiu...zobaczymy w poniedziałek jak moje bąbelki:) Memka lubi tę wiadomość Memka lubi tę wiadomość
- 

Memka wrote:Ja jestem w ab ovo u prof. Putowskiego
 Też zaczynam się leczyć u profesora.. A Ty długo już się u niego leczysz? Jakie masz wrażenia? Ja osobiście ciągle mam problem z umówieniem się na wizytę.. nie wiem ile wcześniej trzeba tam dzwonić żeby zarezerwować dogodny termin... jak w ogóle jest możliwa jakaś kuracja lekami/ stymulacja jak na bieżąco nie można przyjść kiedy coś się dzieje niespodziewanego.. Memka lubi tę wiadomość
                                niedoświadczona 32 Memka lubi tę wiadomość
                                niedoświadczona 32
- 

Chodzę do niego od września. Ja uważam za bardzo dobrego specjaliste ale w internecie znajdziesz bardzo skrajne opinie o nim. Najlepiej umawiać się na 2 tygodnie do przodu ale w sytuacji kryzysowej dzwonisz i miejsce się znajduje. Ja dostałam prywatny nr profesora i ostatnio dzwoniłam skonsultować wyniki i jeszcze tego samego dnia bylam u niego i dostałam recepte   niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
                                "Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie." niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość

26.10.2015 - 1IUI 
 Punkcja- 20.04.2016
 Transfer- 23.04.2016 

- 

monia2015 wrote:Nie jest żle. Trochę plamię i boli mnie trochę brzuch..dzisiaj bardziej przy siusianiu...zobaczymy w poniedziałek jak moje bąbelki:)
 Koniecznie daj znać   monia2015 lubi tę wiadomość
                                "Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie." monia2015 lubi tę wiadomość

26.10.2015 - 1IUI 
 Punkcja- 20.04.2016
 Transfer- 23.04.2016 

- 

Joanna85 wrote:Hej ja tez jestem w ovum, u dr M, punkcja juz jutro
 To trzymam kciuki:) daj znać jutro jak po punkcji i ile udało się pobrać pęcherzyków:) a do programu podchodzisz komercyjnie?
- 

Memka wrote:Chodzę do niego od września. Ja uważam za bardzo dobrego specjaliste ale w internecie znajdziesz bardzo skrajne opinie o nim. Najlepiej umawiać się na 2 tygodnie do przodu ale w sytuacji kryzysowej dzwonisz i miejsce się znajduje. Ja dostałam prywatny nr profesora i ostatnio dzwoniłam skonsultować wyniki i jeszcze tego samego dnia bylam u niego i dostałam recepte 
 To może do in vitro podchodzą inaczej, bo ja na razie szykuję się do inseminacji.. miałam już jedną podbramkową sytuację jeśli chodzi o wyznaczony termin HSG.. i nic się nie dało zrobić. W końcu się wk...i musiałam olać termin na który kazał mi się zgłosić do szpital, bo przypisane leki nie podziałały tak jak zakładaliśmy, było sporo skutków ubocznych.. a @ znikła !! nie wiedziałam co robić..czekałam do skutku 10 dni, a jak przyszła @ to poszłam prywatnie i zrobiłam badanie. Najgorsze, że nie mogłam się skontaktować w żaden sposób właśnie, a termin wizyty mi ustalili mi taki, że szkoda gadać. Jutro będę dzwonić i się umawiać w takim razie, ciekawe co powie jak mnie zobaczy. Gdybym sama nie wzięła spraw w swoje ręce byłoby słabo..

Trzymam kciuki za wasze IVF. Opiniami się nie przejmuje bo u nas i tak sytuacja beznadziejna. Nasienia nie ma i podchodzimy do AID.niedoświadczona 32
- 

Ja z hsg tez troszkę nameczylam się żeby się udało zrobić szybko ale czekałam 1 cykl."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI 
 Punkcja- 20.04.2016
 Transfer- 23.04.2016