IVF LUBLIN
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć zakladam nowy watek i proszę dziewczyny które podchodzily do ivf w Lublinie o odzew"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
hej ja podchodze do ivf zaczelam wlasnie stymulacje drugi dzien
-
tak to moje pierwsze podejscie..lecze sie u dr W., tak naprawde zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy...
-
w piatek ma punkcje a dzisiaj 11 dzien stymulacji
-
Hej ja bylam dzisiaj na pierwszym zastrzyku z gonapeptylu... jeszcze pewnie z 6 a potem stymulacja. Monia2015 jaki protokół miałaś? Ile komórek lekarz widzi?"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
miałam ogólnie 8 zastrzyków z gonapetylu + puregon, na ostatnim USG miałam 16 pęcherzyków ale dr powiedział, że może być więcej. A Ty u kogo sie leczysz?
-
Ja jestem w ab ovo u prof. Putowskiego
niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
lady_pink wrote:A kiedy masz punkcję? Który to Twój dzień stymulacji?
Lady_pink a ty gdzie i u kogo się leczysz? czy to Twoje pierwsze podejście?Fiore lubi tę wiadomość
-
Memka i jak wrażenia po pierwszych wizytach? kiedy zaczynasz stymulację?
-
Skonczylam brać anty i dzisiaj 3 zastrzyk z gonapeptylu daily w środę idę na badanie krwi i wizytę i pewnie dowiem się kiedy start stymulacji. A ty juz po punkcji widze. Jak się czujesz?
monia2015 lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Nie jest żle. Trochę plamię i boli mnie trochę brzuch..dzisiaj bardziej przy siusianiu...zobaczymy w poniedziałek jak moje bąbelki:)
Memka lubi tę wiadomość
-
Memka wrote:Ja jestem w ab ovo u prof. Putowskiego
Też zaczynam się leczyć u profesora.. A Ty długo już się u niego leczysz? Jakie masz wrażenia? Ja osobiście ciągle mam problem z umówieniem się na wizytę.. nie wiem ile wcześniej trzeba tam dzwonić żeby zarezerwować dogodny termin... jak w ogóle jest możliwa jakaś kuracja lekami/ stymulacja jak na bieżąco nie można przyjść kiedy coś się dzieje niespodziewanego..Memka lubi tę wiadomość
niedoświadczona 32 -
Chodzę do niego od września. Ja uważam za bardzo dobrego specjaliste ale w internecie znajdziesz bardzo skrajne opinie o nim. Najlepiej umawiać się na 2 tygodnie do przodu ale w sytuacji kryzysowej dzwonisz i miejsce się znajduje. Ja dostałam prywatny nr profesora i ostatnio dzwoniłam skonsultować wyniki i jeszcze tego samego dnia bylam u niego i dostałam recepte
niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
monia2015 wrote:Nie jest żle. Trochę plamię i boli mnie trochę brzuch..dzisiaj bardziej przy siusianiu...zobaczymy w poniedziałek jak moje bąbelki:)
Koniecznie daj znaćmonia2015 lubi tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Joanna85 wrote:Hej ja tez jestem w ovum, u dr M, punkcja juz jutro
To trzymam kciuki:) daj znać jutro jak po punkcji i ile udało się pobrać pęcherzyków:) a do programu podchodzisz komercyjnie? -
Memka wrote:Chodzę do niego od września. Ja uważam za bardzo dobrego specjaliste ale w internecie znajdziesz bardzo skrajne opinie o nim. Najlepiej umawiać się na 2 tygodnie do przodu ale w sytuacji kryzysowej dzwonisz i miejsce się znajduje. Ja dostałam prywatny nr profesora i ostatnio dzwoniłam skonsultować wyniki i jeszcze tego samego dnia bylam u niego i dostałam recepte
To może do in vitro podchodzą inaczej, bo ja na razie szykuję się do inseminacji.. miałam już jedną podbramkową sytuację jeśli chodzi o wyznaczony termin HSG.. i nic się nie dało zrobić. W końcu się wk...i musiałam olać termin na który kazał mi się zgłosić do szpital, bo przypisane leki nie podziałały tak jak zakładaliśmy, było sporo skutków ubocznych.. a @ znikła !! nie wiedziałam co robić..czekałam do skutku 10 dni, a jak przyszła @ to poszłam prywatnie i zrobiłam badanie. Najgorsze, że nie mogłam się skontaktować w żaden sposób właśnie, a termin wizyty mi ustalili mi taki, że szkoda gadać. Jutro będę dzwonić i się umawiać w takim razie, ciekawe co powie jak mnie zobaczy. Gdybym sama nie wzięła spraw w swoje ręce byłoby słabo..
Trzymam kciuki za wasze IVF. Opiniami się nie przejmuje bo u nas i tak sytuacja beznadziejna. Nasienia nie ma i podchodzimy do AID.niedoświadczona 32 -
Ja z hsg tez troszkę nameczylam się żeby się udało zrobić szybko ale czekałam 1 cykl."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Czekamy na Ciebie Skarbie. ..