🌱🌸 IVF MAJ 2025 🌸🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Natha wrote:Transferowałaś zarodek 2.1.2 prawda?
Ja transferowałam 5.1.1 wychodzące z otoczki i w 8dpt miałam betę 37. A mój maluch był w podziale komórek 3 dni starszy niż Twoj. Jeżeli jest faktycznie 2-3 dni za moim, to zgadzałoby się idealnie - za 2 dni będziesz miała podobną wartość jak moja.
Mi beta rosła super wolno - miałam przyrosty rzędu 66%. Jestem w 14 tc i wszystko wyglada zdrowo i stabilnie
Tak bym chciała aby się udało 🥺
Dziękuję Ci bardzo i wspaniałej reszty ciąży ❤️
Jeszcze dodam, że tak świruje i boję się spadku bety, że zrobiłam test i są mocniejsze kreski niż rano. Muszę się czymś pocieszać 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 17:53
On 31 lat, wyniki ok
Ona 30 lat AMH 3,94
Starania naturalne od 10.2021
- 03.2022 r. laparoskopia (lewy jajowód niedrożny)
06.2023 klinika.
-01.2024 I procedura: ❄️❄️
🍀02.2024 transfer ❄️ bl.6.2.2. beta 0 😢
-04.2024 roku wodniak na jajowodzie. Usunięcie jajowodów.
🍀07.2024 r. transfer ❄️ bl.5.3.3 beta 0 😢
-09.2024 r. Biopsja endometrium ok.
Immunologia: Bx, Kiry nieobecne: 2DL5, 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1, NK 9%, Homocysteina 5,43
-10.2024 II procedura ❄️❄️❄️❄️
🍀11.2024 r. transfer ❄️ beta 0😢 (Accofil, encorton)
Cross Match: 54,4% ❌
-01.2025 r. Immunosupresja Equoral
🍀02.2025 r. transfer dwóch zarodków ❄️❄️ bl. 2.1.1 i 2.1.2 beta 0 😢 (Accofil oraz encorton)
Cross Match: 33% ❌, diphereline x2
🍀 29.04.2025 r. transfer 2.1.2 ❄️ (encorton, Accofil, Prograf) 5 tc 💔
06.25 Cross Match: 58,7% ❌
06.2025 III procedura 9 x ❄️ 🍀🤞🏼
07.-08.25 immunosupresja Equoral oraz diphereline -
Mmagda wrote:Blastocysta 2 a blastocysta 5 to nie różnica 3 dni tylko możliwe że kilka godzin.Nie wprowadzaj w błąd.
Pierwsza cyfra to stadium rozwoju. Dwójka może być nawet w 5-tej dobie, a 5tka w 7 dobie, ale przecież wartość beta hcg nie zależy od tego ile zarodek istnieje na świecie, ale czy osiągnął odpowiednie stadium do wczepienia i organizm go przyjął. Żeby nastąpiła implantacja, musi być odpowiednio rozwinięty i niektórym schodzi na tym trochę więcej czasu niż innym. I nie wierzę, że zarodek 2.1.1 i 5.1.1 będzie różniło kilka godzin statystycznie, skoro leniwie się dzielił od początku.
Tu są stadia rozwoju:
1 = EB – early blastocyst, wczesna blastocysta – jest to etap pierwszy formowania blastocysty, kiedy widoczne są komórki o kształcie półksiężyców, które później rozwiną się w warstwę komórek zewnętrznych. Wczesna blastocysta oceniana jest w skali jakości 1-4 (zob. poniżej Ocena dla wczesnych blastocyst).
2 – blastocysta, której jama (blastocel) zajmuje poniżej połowy objętości blastocysty
3 – blastocysta, której jama zajmuje powyżej połowy objętości blastocysty
4 – pełna blastocysta, w której jama zajmuje powyżej połowy objętości blastocysty oraz osłonka zaczyna robić się cieńsza
5 – blastocysta wylęgająca się (hatchingująca), która przebiła osłonkę i część komórek wydostaje się poza osłonkę przejrzystą
6 – blastocysta w pełni wylęgnięta z osłonki
I teraz mogłabym, Magda, zwrotnie napisać Twój komentarz, ale uważam że to forum zasługuje tylko na pozytywne emocjeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 17:53
Ayno lubi tę wiadomość
-
Nina94 wrote:Jeju tak mi takie wiadomości pomagają, bo nie ukrywam, ciężki mam ten tydzień a w szczególności ten dzień. A jakie miałaś wartości bety?
Tak bym chciała aby się udało 🥺
Dziękuję Ci bardzo i wspaniałej reszty ciąży ❤️
Jeszcze dodam, że tak świruje i boję się spadku bety, że zrobiłam test i są mocniejsze kreski niż rano. Muszę się czymś pocieszać 🫣Nina94 lubi tę wiadomość
-
Natha wrote:Pierwsza cyfra to stadium rozwoju. Dwójka może być nawet w 5-tej dobie, a 5tka w 7 dobie, ale przecież wartość beta hcg nie zależy od tego ile zarodek istnieje na świecie, ale czy osiągnął odpowiednie stadium do wczepienia i organizm go przyjął. Żeby nastąpiła implantacja, musi być odpowiednio rozwinięty i niektórym schodzi na tym trochę więcej czasu niż innym. I nie wierzę, że zarodek 2.1.1 i 5.1.1 będzie różniło kilka godzin statystycznie, skoro leniwie się dzielił od początku.
Tu są stadia rozwoju:
1 = EB – early blastocyst, wczesna blastocysta – jest to etap pierwszy formowania blastocysty, kiedy widoczne są komórki o kształcie półksiężyców, które później rozwiną się w warstwę komórek zewnętrznych. Wczesna blastocysta oceniana jest w skali jakości 1-4 (zob. poniżej Ocena dla wczesnych blastocyst).
2 – blastocysta, której jama (blastocel) zajmuje poniżej połowy objętości blastocysty
4 – pełna blastocysta, w której jama zajmuje powyżej połowy objętości blastocysty oraz osłonka zaczyna robić się cieńsza
5 – blastocysta wylęgająca się (hatchingująca), która przebiła osłonkę i część komórek wydostaje się poza osłonkę przejrzystą
I teraz mogłabym, Magda, zwrotnie napisać Twój komentarz, ale uważam że to forum zasługuje tylko na pozytywne emocjeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 17:59
On 31 lat, wyniki ok
Ona 30 lat AMH 3,94
06.2023 klinika.
Immunologia: Bx, Kiry nieobecne: 2DL5, 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1, NK 9%, Homocysteina 5,43
🍀02.2025 r. transfer dwóch zarodków ❄️❄️ bl. 2.1.1 i 2.1.2 beta 0 😢 (Accofil oraz encorton)
Natha wrote:Pierwsza cyfra to stadium rozwoju. Dwójka może być nawet w 5-tej dobie, a 5tka w 7 dobie, ale przecież wartość beta hcg nie zależy od tego ile zarodek istnieje na świecie, ale czy osiągnął odpowiednie stadium do wczepienia i organizm go przyjął. Żeby nastąpiła implantacja, musi być odpowiednio rozwinięty i niektórym schodzi na tym trochę więcej czasu niż innym. I nie wierzę, że zarodek 2.1.1 i 5.1.1 będzie różniło kilka godzin statystycznie, skoro leniwie się dzielił od początku.
Tu są stadia rozwoju:
I teraz mogłabym, Magda, zwrotnie napisać Twój komentarz, ale uważam że to forum zasługuje tylko na pozytywne emocje
U mnie z wczesnej blastocysty do 6 jeden dzień.
Różnie bywa również z implantacja.
Trzymam kciuki nawet przy niskich betach być może się uda:).
-
Natha wrote:Trzymam mocno kciuki ❤️ zawsze jest nadzieja, ale pamiętaj że w razie czego nie można się poddać ! To forum jest pełne przeróżnych historii, czasem dziewczyny z mega słabym AMH i zerową ilością uzyskanych zarodków, po pół roku leczenia miały super wyniki! In vitro jest dla wytrwałych i nieugiętych. W końcu wszystko będzie dobrze, ale życzę żeby Twój maluch który jest z Tobą zastał już na zawsze!!!On 31 lat, wyniki ok
Ona 30 lat AMH 3,94
06.2023 klinika.
Nina94 wrote:Dziękuję! 😍 z jednej strony i tak się cieszę, że po latach zobaczyłam dwie kreski i dodatnia betę. To coś wspaniałego ☺️ ja się nie poddam, dopóki nie wezmę w ramiona dziecka 🥹
a co ma być to będzie, cała ciąża się okazuje pasmem stresow i trzeba się strać jakoś powoli znieczulać
chociaż to prawie niemożliwe
ja w dwa tygodnie dostałam diagnozę podejrzenia wady wrodzonej płuc, potem serca ze skierowaniem do szpitala, a wczoraj po 2 tygodniach stresu, prywatnie na dobrym sprzęcie wyszło że mam podręcznikowego na ten moment chłopca. Rozumiem naprawdę każdy Wasz stres i wspieram!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 18:06
Nina94, Patty23, Valletta lubią tę wiadomość
-
Tu są stadia rozwoju:
I teraz mogłabym, Magda, zwrotnie napisać Twój komentarz, ale uważam że to forum zasługuje tylko na pozytywne emocje[/QUOTE
Napisałam bo wprowadzasz w błąd a nie po to by wprowadzać złe emocje.Jestem biotechnologiem i coś o tym wiem. -
Natha wrote:Myślę że dwie kreski po takim czasie to ogromny sukces, miałam identycznie i miałam dosłownie zawał serca, jak 8dpt 37.3 i 10dpt 62. Czekanie jak na ścięcie na następną betę. Myślę że dopóki przyrosty są >60% to jest naprawdę ok i staraj się nie stresować. Widocznie masz leniuszka
a co ma być to będzie, cała ciąża się okazuje pasmem stresow i trzeba się strać jakoś powoli znieczulać
chociaż to prawie niemożliwe
ja w dwa tygodnie dostałam diagnozę podejrzenia wady wrodzonej płuc, potem serca ze skierowaniem do szpitala, a wczoraj po 2 tygodniach stresu, prywatnie na dobrym sprzęcie wyszło że mam podręcznikowego na ten moment chłopca. Rozumiem naprawdę każdy Wasz stres i wspieram!
Jak ja zobaczyłam pierwszy raz betę 7 to miałam łzy w oczach, jeszcze nieświadoma, że to trochę mało, ale ruszyło coś.Natha, Valletta lubią tę wiadomość
On 31 lat, wyniki ok
Ona 30 lat AMH 3,94
06.2023 klinika.
Mmagda wrote:Natha wrote:Pierwsza cyfra to stadium rozwoju. Dwójka może być nawet w 5-tej dobie, a 5tka w 7 dobie, ale przecież wartość beta hcg nie zależy od tego ile zarodek istnieje na świecie, ale czy osiągnął odpowiednie stadium do wczepienia i organizm go przyjął. Żeby nastąpiła implantacja, musi być odpowiednio rozwinięty i niektórym schodzi na tym trochę więcej czasu niż innym. I nie wierzę, że zarodek 2.1.1 i 5.1.1 będzie różniło kilka godzin statystycznie, skoro leniwie się dzielił od początku.
Tu są stadia rozwoju:
I teraz mogłabym, Magda, zwrotnie napisać Twój komentarz, ale uważam że to forum zasługuje tylko na pozytywne emocje[/QUOTE
Napisałam bo wprowadzasz w błąd a nie po to by wprowadzać złe emocje.Jestem biotechnologiem i coś o tym wiem.
A powiedzcie mi jak się czulyscie po znieczuleniu po punkcji? Odrazu dobrze się czulysci i miałyście siły, czy dłużej Was trzymało?Natha lubi tę wiadomość
-
Dotipik wrote:Pewnie do tych ocen dochodzi też jakaś subiektywna ocena embriologa, do jakiej klasy zakwalifikuje. Od doświadczenia itp. A tak z ciekawostek, napisze Wam, że koleżanka miała pierwsze beta HCG oznaczone na wartość 4 a po trzech dniach miała 96. Poczęte naturalnie (przy niskim AMH, lat 36). Bobo zdrowiutkie.
A powiedzcie mi jak się czulyscie po znieczuleniu po punkcji? Odrazu dobrze się czulysci i miałyście siły, czy dłużej Was trzymało?Dotipik lubi tę wiadomość
On 31 lat, wyniki ok
Ona 30 lat AMH 3,94
06.2023 klinika.
Dotipik wrote:Pewnie do tych ocen dochodzi też jakaś subiektywna ocena embriologa, do jakiej klasy zakwalifikuje. Od doświadczenia itp. A tak z ciekawostek, napisze Wam, że koleżanka miała pierwsze beta HCG oznaczone na wartość 4 a po trzech dniach miała 96. Poczęte naturalnie (przy niskim AMH, lat 36). Bobo zdrowiutkie.
A powiedzcie mi jak się czulyscie po znieczuleniu po punkcji? Odrazu dobrze się czulysci i miałyście siły, czy dłużej Was trzymało?Dotipik lubi tę wiadomość
-
Mój niskobetowiec dalej rośnie w normie: 143.
Jest ze mną 2 tyg a już matce tyle nerwów nastręcza tymi niskimi wartościami. 🤦🏻♀️
Moje ręce są tak pokute i posiniaczone, że odpuszczam betowanie na chwilę. Pani pielęgniarka z punktu się ucieszy, bo już nie wie gdzie kuć (mam mało widoczne żyły i ciężko się pobiera). 😂 Pójdę w pon lub wt mam nadzieję przebić wtedy w końcu ten 1000, bo klinika każe mi się umówić na wizytę po takim wyniku.
A tymczasem wyjeżdżam do Łodzi na weekend, mam nadzieję że zajmę głowę i nie będę tyle o tym myśleć. 🙃Starania od 2022, w klinice od 3.2023.
👩🏻33
🧑🏼32
🐶6
PCOS, IO, objawy niedoczynności tarczycy już przy TSH >2,
parametry nasienia w normie, kariotypy ✅
2023
AMH 3.23: 7,26
2.2023 - prawdopodobnie ciąża biochemiczna
7 cs (lametta 2 cs - brak owu, lametta + bemfola - owu wystąpiło ale brak ciąży)
koniec cs. robimy przerwę, szukamy innego lekarza i wracamy za kilka miesięcy. W między czasie suple, powrót własnych owulacji.
2024
Jajowody drożne
AMH 11.24 5,68
Grudzień: kwalifikacja i plan leczenia do IVF.
2025
Start stymulacji: styczeń (Rekovelle + Primolut + Gonapeptyl). 14 pobranych - 3 dojrzałe - ❄️❄️ 2x3AB
Transfer: marzec ❌ cb
Transfer: kwiecień 7dpt - 10,70; 9dpt - 27,10; 12dpt - 69,70; 14dpt - 143,0; 20dpt - 897, 22dpt - 1319. 27dpt - puste jajo, 29dpt - 5556, 30dpt - zarodek, 31dpt - 7121. Poronienie chybione. 7+6 💔 -
Cześć!
Już kiedyś prosiłam Was o pomoc, ale postanowiłam się przypomnieć ☺️
Piszę pracę magisterską, której celem jest wskazanie ewentualnych różnic w poziomie wiedzy oraz identyfikacja obszarów wymagających zwiększonej edukacji w zakresie suplementacji w okresie przedkoncepcyjnym i ciążowym, w dwóch grupach kobiet: tych które nie miały problemu z niepłodnością i tych które niestety się z nią mierzyły .
Obecnie jestem również w ciąży ( niestety po długiej walce z niepłodnością), aktualnie 32+4 tc, rozwiązanie w czerwcu i koniecznie chciałabym do tego czasu skończyć pisanie pracy 😅 ale żeby to zrobić muszę przeprowadzić badania, a do tego potrzebuję jeszcze około 25-30 ankiet, wypełnionych głównie przez bohaterki, które walkę z niepłodnością wygrały i obecnie są w ciąży lub były w niej w ciągu ostatniego roku 🥰
Będę bardzo wdzięczna jeśli znajdą się tu kobietki które zechcą mi w tym pomóc i wypełnią ankietę 🙏 nie zajmie to dużo czasu, maksymalnie 5-6 minut ☺️ będę bardzo wdzięczna za pomoc ❤️
Poniżej zostawiam link:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=JKjnj0H2e0ijvNzbetXfXy43DtFe1YVFjjT4QbRN9sNUNDUyRVg1NlhOTjZINjBYN1lMMFk1Q01HNy4u -
Nina94 wrote:Domyślam się, że to cały czas są takie emocje jak na karuzeli, ale co w tym dziwnego, skoro każda z nas czeka na ten moment, czasami i długimi latami. Ale to jest tego warte, każdy stres, wydany grosz czy poświęcony czas.
Jak ja zobaczyłam pierwszy raz betę 7 to miałam łzy w oczach, jeszcze nieświadoma, że to trochę mało, ale ruszyło coś.
Rozumiem Cię i trwaj w tych emocjach, pozwól sobie na nie. Ja do dzisiaj mam pozytywny test ciążowy z pierwszej procedury. Zostawiłam go po to, żeby przypominać sobie, że moje ciało może. Że czeka na właściwy moment, ale to była ta iskra nadziei, która w najgorszych momentach wracała.Nina94, sylstaa lubią tę wiadomość
👩36l endometrioza, niedoczynność tarczycy, Amh 0.9 🧔🏻♂️35l zdrowy
🖇 Starania z przerwami od 10/2019
🩺 2021-2023 leczenie endometriozy (III laparoskopie, 6m sztucznej menopauzy 💉Zoladex).
☘️ I IVF 07/2023 ❄️
08/2023 - histeroskopia diagnostyczna, NK, CD138, EndoBiome, próbny transfer.
01/2024 - Leczenie stanu zapalnego endometrium 💊
FET- 03/2024 - 6dpt - 7.2, 8dpt - 31,30- cb 💔 (accofil)
☘️ II IVF 11/2024 ❄️ - ET <2.3 (accofil, encorton, neoparin, acard, intralipid)
☘️ KD -III IVF 02/2025 ❄️ - ET <2.3 (accofil, encorton, neoparin, acard)
03/2025 - Leczenie stanu zapalnego endometrium 💊
🍀 KD - IV IVF 04/2025 ❄️❄️ - FET 22/04 ❄️- 6dpt - ⏸ 7dpt - 52 🥹, 10dpt - 236 🥹 13dpt - 1362, 16dpt - 5134 (acard, neoparin, prograf, accofil, 2 x immunoglobuliny).
-
Nina94 wrote:Dziękuję! 😍 z jednej strony i tak się cieszę, że po latach zobaczyłam dwie kreski i dodatnia betę. To coś wspaniałego ☺️ ja się nie poddam, dopóki nie wezmę w ramiona dziecka 🥹
Na wątku o statystykach bety znalazłam coś takiego, więc jest nadzieja. 🥰
Transfer nr 5 blastocysta
6dpt 7.66
8dpt 13.62
10dpt 27.97
12dpt 78.29
14dpt 188.42
16dpt 428.1
18dpt 764.57
Dziś 21dpt widziałam bijące ❤️
Uważam że nie da się wyciągnąć z tego mądrych wnioskow.
Usłyszałam od Pani dr że ciąża to nie matematyka, żeby nie patrzeć na wartości bety i że są badania naukowe mówiące o tym, że osoby z chorobami immunologicznymi ( tj kir) moga mieć niższe bety i gorzej przyrastające.sylstaa, Nina94, Patty23 lubią tę wiadomość
Starania od 2019
On 35: nieprawidłowy kariotyp męski translokacja 14/21, oligozospermia
Ona 32: MTHFR 1286A>C, PAI-1 4G/5G hetero, AMH:2.96
❌Komórki NK z krwi 21.3%❌KIR AA
❌Cross-match luty 2025:30,1%, maj 2025:36.9%.
I IVF 12/2023 Reprofit Czechy
🥚10 pobranych, 7 dojrzałych, 6 zapłodnionych, ❄️1 zdrowy
I FET 17/06/2024, BetaHCG: 8dpt- 13.80, 10dpt-8.10 😞
II IVF 10/2024 Invimed Gdynia
🥚16 pobranych, 12 dojrzałych, 8 zapłodnionych, ❄️❄️❄️ PGT-SR (❄️niski stopień mozaicyzmu chromosomu 2, ❄️trisomia 21, ❄️wynik nieinformatywny- 13.12 rebiopsja, zdrowy zarodek 🥹
II FET 28/01/2025 BetaHCG: 8dpt-97.40, 10dpt-174, 13dpt-163 😥 14dpt-115 😥
III FET 28/04/2025 BetaHCG: 8dpt-15.30, 10dpt-13. 😥 -
Kingulla wrote:Dziewczyny, a czy któraś z was jest może w Bocianie w Szczecinie? Zastanawia mnie jaką opinie mają tamtejsi embriolodzy. Ja jestem w Invikcie we Wrocławiu. Embriolodzy super, ale lekarze są beznadziejni. Myślę o zmianie kliniki na następną procedurę, ale muszę to jeszcze przegadać z mężem 😉
Kingulla lubi tę wiadomość
Starania na luźno od 01.2023, świadome starania od 06.2024
31👩 33🧔
◽ badanie nasienia ✅
◽ kariotypy, MUCHa, biopsja ✅
◽ Homocysteina 10,51 (09.24); 8,26 (12.24); 4,11 (02.25)
◽ AMH 0,56 (11.24)
◽ Wczesne wygasanie jajników
◽ KIR Bx (mąż HLA C1):
+ 2DS1, 2DS5, 3DS1
- 2DS2, 2DS3
◽ Adenomioza
◽ Cross match 27%, Allo mlr 0%, ANA1+, cytokiny i IMK rozjechane
📅 11.2024 Bocian Szczecin
◽04-21.01.25 stymulacja Menopur + Orgalutran - 🥚3->3 MII, zapłodnione 2, są 2: 4AA i i 3BB
20.02.25 - ❄️4AA - Encorton, Acard, Clexane - beta<2,3 ❌
24.03.25 -❄️3BB - Encorton, Acard, Clexane - beta<2,3 ❌
◽02-17.05.25 stymulacja Menopur + Bemfola + Orgalutran - 🥚7->2 MII, zapłodnione 2, jest 1: 4AB
22.05, 20.06, 17.07 diphereline -
A powiedzcie mi jak się czulyscie po znieczuleniu po punkcji? Odrazu dobrze się czulysci i miałyście siły, czy dłużej Was trzymało?
Ja też zaliczyłam najlepszy odlot w życiu 🫣🫣
Po też się czułam ok , wstałam po jakieś godzinie dobrej💁♀️32
Amh - 3,01
Kariotyp - 🆗
👨💼32
Morfologia nasienia 2%
Kariotyp 🆗
2014 - 👧 naturalnie
25.03.2025 - zaczynamy stymulację 💉
29.03.2025 - pierwszy podgląd 🥚🥚
01.04.2025 - drugi podkład 🥚
04.04.2025 - kolejny podgląd 🥚🥚
08.04.2025 - punkcja
Punkcja -28 komórek - 16 🥚 - 15❄️- 1❄️💔💔
I IVF - ❌
II IVF - lipiec 🙏🙏
22.07.2025- podgląd 🥚🥚
25.07.2025 - podgląd 🥚🥚 -
Hejka dziewczyny, wracam do was po kolejną poradę, bo jak zwykle jesteście niezastąpione.
Obecnie jestem 6 tydzień po poronieniu. Wykonałam badania kontrolne, i tak, prolaktyna ponad 40... Do tego witamina B12 ( suplementuj metylowana według zaleceń Jarosz) 949!!!
Homocysteina 8,14
Czy miałyście sytuację ze B12 była tak wysoko? Oprócz zaprzestanie suplementów Ania co powinnam zrobić?Starania od 2018
💃93
🤵91
2018-2020: 3x CB❌❌❌
2021: 3x IUI ❌❌❌
2023: In vitro Klinika UNICA Brno, Czechy:
° 3x ❄️❄️❄️ z komórek dawczyni (5AA,4AA,1CM)
2024:
°4x histeroskopia, nawracające polipy, cienkie endometrium 4mm
°11/24: transfer ❄️ 5AA beta 0 ❌
°Badania po nieudanym transferze:
--> KIR Bx (brak 4 kirów implantacyjnych)🆘
--> Cytokiny rozjechane 🆘
--> Trombofilia 3/5 mutacji pozytywne 🆘
--> ANA 3 pozytywne dwa antygeny ( Ro 52, PM Scl 100) 🆘
--> Komórki Nk w krwi i endometrium nieprawidłowe 🆘
--> Allo mlr 3% 🆘, cross match 2% 🆘
18/02/2025 ❄️4AA. 6dpt beta 6,7. 8dpt beta 33.8. 10dpt beta 111.9, 13dpt beta 399.80, 15dpt 810,20 17dpt 1545 20dpt 4214 22dpt 6464 27dpt 15553,50 30dpt mamy serducho ❤️ 8t2d aniołek 😢 -
Patty23 wrote:Mój niskobetowiec dalej rośnie w normie: 143.
Jest ze mną 2 tyg a już matce tyle nerwów nastręcza tymi niskimi wartościami. 🤦🏻♀️
Moje ręce są tak pokute i posiniaczone, że odpuszczam betowanie na chwilę. Pani pielęgniarka z punktu się ucieszy, bo już nie wie gdzie kuć (mam mało widoczne żyły i ciężko się pobiera). 😂 Pójdę w pon lub wt mam nadzieję przebić wtedy w końcu ten 1000, bo klinika każe mi się umówić na wizytę po takim wyniku.
A tymczasem wyjeżdżam do Łodzi na weekend, mam nadzieję że zajmę głowę i nie będę tyle o tym myśleć. 🙃
Trzymam kciuki, żeby szło wszystko dobrze do przoduPatty23 lubi tę wiadomość
On 31 lat, wyniki ok
Ona 30 lat AMH 3,94
06.2023 klinika.
07.-08.25 immunosupresja Equoral oraz diphereline