Suple do transferu nic Ci nie dadzą.
To bardzo indywidualna sprawa, jaki cykl jest dla Ciebie lepszy. Czytałam badania, że naturalny dla wielu kobiet jest lepszy, bo sztuczny upośledza im receptywność endometrium.
Ja osobiście miałam na naturalnym i sztucznym biochem. Nie bój się spróbować na naturalnym, jeżeli lekarz nie widzi przeciwwskazań
1️⃣ UCZKiN
3 x IUI ☹️
2️⃣ INVIMED
I procedura ivf (prot.krótki) - 2 zarod. 3dni, świeży cykl, beta 0 ☹️, zmiana lekarza
II procedura ivf (prot.długi ❄️5 x blast.)
1. Beta 0 ☹️
2. Biochem ☹️
3. Poronienie w 7tc.💔
4. Biochem ☹️
5. Biochem ☹️, zmiana lekarza
6. Beta 0 ☹️, zmiana lekarza (włączona suplementacja)
III procedura ivf (prot.krótki poprzedzony orgalutranem), 35 lat i spadek AMH do 1,00, zero zarodków (3 komórki z czego 1 zapłodniona, zarodek przestał się rozwijać po 3 dobie)
3️⃣ NOVUM histeroskopia OK; brak środków z programu rządowego (!!!), powtórzone AMH 1,14
4️⃣ Invicta (prot. długi)
💃
✅️ ok CD138, drożność, KIRy, panel ANA i ENA, zespół antyfosfolipidowy, kariotypy, grubość endo, tarczyca, celiakia, trombofilia
✅️ Własne cykle
Cross match 23,5%❓️
Adenomioza ❌️
CD56: 78/1 (60/1 - dodatni) ❓️
🏃♂️
Wyniki partnera idealne (po suplementacji, zmianie diety)
1️⃣ UCZKiN
3 x IUI ☹️
2️⃣ INVIMED
I procedura ivf (prot.krótki) - 2 zarod. 3dni, świeży cykl, beta 0 ☹️, zmiana lekarza
II procedura ivf (prot.długi ❄️5 x blast.)
1. Beta 0 ☹️
2. Biochem ☹️
3. Poronienie w 7tc.💔
4. Biochem ☹️
5. Biochem ☹️, zmiana lekarza
6. Beta 0 ☹️, zmiana lekarza (włączona suplementacja)
III procedura ivf (prot.krótki poprzedzony orgalutranem), 35 lat i spadek AMH do 1,00, zero zarodków (3 komórki z czego 1 zapłodniona, zarodek przestał się rozwijać po 3 dobie)
3️⃣ NOVUM histeroskopia OK; brak środków z programu rządowego (!!!), powtórzone AMH 1,14
4️⃣ Invicta (prot. długi)
💃
✅️ ok CD138, drożność, KIRy, panel ANA i ENA, zespół antyfosfolipidowy, kariotypy, grubość endo, tarczyca, celiakia, trombofilia
✅️ Własne cykle
Cross match 23,5%❓️
Adenomioza ❌️
CD56: 78/1 (60/1 - dodatni) ❓️
🏃♂️
Wyniki partnera idealne (po suplementacji, zmianie diety)