X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍄🍂🌰 IVF PAŹDZIERNIK 2025 🍄🍂🌰
Odpowiedz

🍄🍂🌰 IVF PAŹDZIERNIK 2025 🍄🍂🌰

Oceń ten wątek:
  • Mandi41 Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cara wrote:
    Mandi, a gdzie robiłaś histeroskopię? W Warszawie, tak? Miałaś normalną w znieczuleniu ogólnym czy mini czyli tzw. office?

@Cara zrobilam w Krakowie diagnostyczna w znieczuleniu ogolnym, ale gdyby cos bylo to by wycieli.

41👩‍💻 👨‍🚀37
    ❌AMH 0,05 🥹
    ❌Endometrioza 4 st. z cechami adenomiozy
    ❌Hashimoto
    ❌Anty TG w skali do 4,11 - 7
    ❌Tsh - skacze jak zajac - teraz 2,7
    ❌Homocysteina 11,40
    ❌MTHFR hetero, PAI-1 - hetero
    ❌insulinoopronosc - glucophage
    ❌Prolaktyna
    ❌KIR AA brak wszystkich implantacyjnych :( 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1
    HLA- C 👨‍🚀C1C2
    ✅Ferrytyna 33 -> 72
    ✅Kariotypy
    ✅Krzywa cukrowa
    ✅Witamina D
    ✅Witamina B12 i B9
    ✅pasożyty
    ✅ANA1

16.08. punkcja - 0 MII 😹(Elonva, Menopur, Orgalutran)
  • Cara Ekspertka

Wysłany: 2 listopada, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandi41 wrote:
    @Cara zrobilam w Krakowie diagnostyczna w znieczuleniu ogolnym, ale gdyby cos bylo to by wycieli.
    Dzięki za odp:) Ja myślę o histero, jakby najbliższy transfer sie nie powiódł, ale właśnie mini w Wawie. Wiem, że niby najlepszą robią w Nowym Sączu, ale jednak logistycznie dla mnie może to byc ciężkie do ogarnięcia.

‹‹ 133 134 135 136 137
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ