X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀IVF po nieudanych IUI 🍀
Odpowiedz

🍀IVF po nieudanych IUI 🍀

Oceń ten wątek:
  • MagdaLena88 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to miałam dziś sen,jak z tego serialu. Poszliśmy do laboratorium i pani embrionów kazała nam wybierać zarodki do transferu na podstawie zdjęć 😁
    Ale ogólnie kiedy zaczęliśmy się starać o dziecko w życiu nie sądziłam ze skończymy przy in vitro. Zgodnie z moim planowaniem to już powinnam być na samej końcówce ciąży albo już po porodzie. Nawet jak oglądałam ten serial to jakoś nie mogłam na miejscu bohaterek wyobrazić sobie siebie. A teraz? Boje się, że nic z tego nie wyjdzie. A w sumie po in vitro nie ma nic więcej.
    W poniedziałek będą dzwonić z kliniki i będę miała termin wizyty. Także zaczyna się proces.

Nowa2024, Mq1991, Karolove, kicia_kocia, Patisonek 25, Alicee2024, Ola8999 lubią tę wiadomość

Ona 36 lat-wszystko ok, AMH-0,9
    On 39 lat-wszystko ok
    Niepłodność idiopatyczna
    1 IUI 10/24 ❌️
    2 IUI 11/24❌️
    3 IUI 12/24❌️
    Zaczynamy przygodę z in vitro
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaLena88 wrote:
    Ja to miałam dziś sen,jak z tego serialu. Poszliśmy do laboratorium i pani embrionów kazała nam wybierać zarodki do transferu na podstawie zdjęć 😁
    Ale ogólnie kiedy zaczęliśmy się starać o dziecko w życiu nie sądziłam ze skończymy przy in vitro. Zgodnie z moim planowaniem to już powinnam być na samej końcówce ciąży albo już po porodzie. Nawet jak oglądałam ten serial to jakoś nie mogłam na miejscu bohaterek wyobrazić sobie siebie. A teraz? Boje się, że nic z tego nie wyjdzie. A w sumie po in vitro nie ma nic więcej.
    W poniedziałek będą dzwonić z kliniki i będę miała termin wizyty. Także zaczyna się proces.

Trzymam kciuki! 🤞🤞🤞
    Ja mam wielkie nadzieje co do 2025 i przeczucie, że będzie w końcu dobrze 🍀🍀🍀 wiadomo, że ogromny strach jest, ale to nieodłączny element starań…

Mq1991, MagdaLena88, Alicee2024, Patisonek 25 lubią tę wiadomość

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅
    💊metafolian, b-complex, wit D, Euthyrox25, NAC, koenzym Q10

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
    💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    Start IVF MZ
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
  • Mq1991 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaLena88 wrote:
    Myślę że żadnej z nas zaczynając starania nie przeszło nawet przez myśl, że skonczymy na in vitro... Ja na początku drogi myślałam, że inseminacja to już za duża ingerencja 😂 niestety życie wszystko zweryfikowało, boję się, mam rozne dylematy, ale ostatecznie wierzę że nam się uda 🥰

Nowa2024, Karolove, MagdaLena88, Patisonek 25 lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 33l👦🏻35l

12.2022 💔 CP usunięta laparoskopowo, jajowód zachowany
    04.2023 ✅️ badanie HSG (oba jajowody drożne)
    10.2023 Początek leczenia niepłodności
    11.2023 ✅️ histeroskopia
    Hormony ✅️
    12.2023 - 03.2024 stymulacja owulacji (clostilbegyt + NAC+ cyclogest)
    10.2024 IUI ❌️ ( clostilbegyt + NAC+ cyclogest)
    11.2024 IUI ❌️ ( clostilbegyt + NAC+ zivafert +cyclogest)
    12.2024 IUI ❌️ ( clostilbegyt + NAC+ ovitrelle +cyclogest)

_________
    02.01.2025 wizyta kwalifikacyjna IVF ⏳️
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mq1991 wrote:
    Myślę że żadnej z nas zaczynając starania nie przeszło nawet przez myśl, że skonczymy na in vitro... Ja na początku drogi myślałam, że inseminacja to już za duża ingerencja 😂 niestety życie wszystko zweryfikowało, boję się, mam rozne dylematy, ale ostatecznie wierzę że nam się uda 🥰

Ja to myślałam, że wizyta w klinice i cyk za chwilę będzie ciąża bez żadnych wspomagaczy a gdzie dopiero ivf 🤣

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅
    💊metafolian, b-complex, wit D, Euthyrox25, NAC, koenzym Q10

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
    💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    Start IVF MZ
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
  • Elka198321 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyne co mogę Wam powiedzieć im człowiek starszy tym jakość komórek jajowych jest gorsza i ryzyko wad genetycznych zwiększa się.
    Ja z mężem jak zaczynaliśmy naszą przygodę z invitro miałam 36 lat. Przeszliśmy 4 pełne procedury z stymulacją i punkcją. Mimo że uzyskiwaliśmy ok 8 komorrk zdolnych do zapłodnienia pierwsze 2 procedury to uzyskaliśmy po 2 zarodki 3 dniowe.
    W 3 procedurze mieliśmy 5 komórek uzyskaliśmy 3 3dniowe, a w 4 chcieliśmy hodowli do blastocysty i badać zarodki zero.ale nic z tego niewyszlo.
    Po swoich doświadczeniach mogę Wam doradzić aby tyle ile jest możliwe komórek zapłatniac i hodować do blastocysty.
    To że powstaną piękne blastocysty to nieznaczy że zaraz będzie ciąża, jest masa dziewczyn która niuzykala ciąży z zajebistych blastek,a te słabszej klasy szybciej się przyjmowały.
    Poza tym jeśli któraś z Was leczy się Invicta zróbcie sobie przed transferem dzień przed test uma.
    Jeśli wyjdzie że macica jest nadkurczliwa dopłacicie za wlew leku ale szansa że ciąża będzie i się utrzyma dużo się zwiększy.
    My finalnie lecząc się 5 lat zdecydowaliśmy się na adopcjr komórki jajowej ,uzyskaliśmy 2 blastki 3bb. Mamy już 1 syna,a teraz jestem w 2 ciąży.
    Nospe brałam po transferze profilaktycznie rozkurczowo...bo tych micro skurczy z testu uma się nieczuje ale wywalają zarodka...
    Co do utylizacji to są utylizowane jedynie zarodki których rozwój stanął i mają ślady degradacji.
    Pozostałe dobre zarodki są mrożone. Możecie sami je potem użyć lub dać do adopcji...
    Z tego co słyszałam to z reguły zapladniaja 6 komórek, ale cxy więcej to się niewypowiem...
    Życzę Wam powodzenia
    Ps. Zróbcie sobie badanie w testdna.pl na trombofilie wrodzona, ja tego badania przy 1 ciąży z invitro niemiałam zrobionego i niestety straciłam dziecko.A wystarczyło jakby mi lekarz dał leki na rozrzedzenie krwi,bo okazało się że mam mutacje...

MagdaLena88, Alicee2024, Mq1991, Karolove lubią tę wiadomość

• Alicee2024 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elka dziękuję za te informacje. To dla nas bardzo ważne wiadomości 😊 dużo przeszliście. Gratuluję ciąży 😻

Dziewczyny, ja też nie sądziłam że nasze starania skierują nas ku in vitro. A dzisiaj jesteśmy po wizycie kwalifikacyjnej. Na 11go mam monitoring przed 🐒 sprawdzający, czy wszystko jest ok. A jak zacznie się okres, ruszamy ze stymulacja. Lekarz powiedział, że od razu będziemy mrozić komórki i transferować w kolejnym cyklu kiedy jajniki dojdą do siebie. Cieszę się, że mamy zaplanowane kolejne kroki. Jestem zmartwiona, że do momentu badań bety może się tyle rzeczy wykrzaczyc. I trochę czuje niedosyt na wieść, że do pierwszego transferu nie podejdziemy od razu. Ale zdaje sobie sprawę, że będziemy musieli uzbroić się w cierpliwość i nie można tak wszystkiego na szybko 😊

MagdaLena88, Nowa2024, Karolove, kicia_kocia lubią tę wiadomość

Starania od 10.2022
    Klinika od 1.2024
    ♀️29 l
    - stymulacja owulacji
    - ureoplasma - wyleczona
    - 5.24 - udrożnienie jajowodu
    - hormony w normie
    ♂️ 33 l
    - 4. 24 - embolizacja żylaków
    - obniżone parametry nasienia

10.2024 - IUI ❌
    11.2024 - IUI ❌
    --> zmiana kliniki<--
    28.12.2024 - wizyta kwalifikacyjna do IVF
  • Vaneya Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mogę dołączyć?
    Nie wiem czy to odpowiednie miejsce. Jestem po dwóch nieudanych IUI (jedna rok temu w grudniu, druga w lutym) jak i również po jednym nieudanym transferze IVF (dziś dostałam okres, beta nawet nie drgnęła).
    Niestety mieliśmy z procedury tylko jeden zarodek, także muszę zaczynać wszystko od początku.
    Celuję, że za miesiąc zaczniemy stymulację od nowa.
    Staramy się już 4,5 roku.
    Pozdrawiam Was i powodzenia.

• Mq1991 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee2024 wrote:
    Elka dziękuję za te informacje. To dla nas bardzo ważne wiadomości 😊 dużo przeszliście. Gratuluję ciąży 😻

Dziewczyny, ja też nie sądziłam że nasze starania skierują nas ku in vitro. A dzisiaj jesteśmy po wizycie kwalifikacyjnej. Na 11go mam monitoring przed 🐒 sprawdzający, czy wszystko jest ok. A jak zacznie się okres, ruszamy ze stymulacja. Lekarz powiedział, że od razu będziemy mrozić komórki i transferować w kolejnym cyklu kiedy jajniki dojdą do siebie. Cieszę się, że mamy zaplanowane kolejne kroki. Jestem zmartwiona, że do momentu badań bety może się tyle rzeczy wykrzaczyc. I trochę czuje niedosyt na wieść, że do pierwszego transferu nie podejdziemy od razu. Ale zdaje sobie sprawę, że będziemy musieli uzbroić się w cierpliwość i nie można tak wszystkiego na szybko 😊
    Dobrze, że już masz plan dzialania ;) a z transferem może faktycznie lepiej zaczekać, ale mieć pewność że wszystko wróciło do normy :)
    A czy masz już rozpisana stymulację? Lekarz coś Ci mówił odnośnie wysokiego AMH?

👱‍♀️ 33l👦🏻35l

11.2023 ✅️ histeroskopia
    Hormony ✅️

_________
  • Mq1991 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vaneya wrote:
    Cześć, mogę dołączyć?
    Nie wiem czy to odpowiednie miejsce. Jestem po dwóch nieudanych IUI (jedna rok temu w grudniu, druga w lutym) jak i również po jednym nieudanym transferze IVF (dziś dostałam okres, beta nawet nie drgnęła).
    Niestety mieliśmy z procedury tylko jeden zarodek, także muszę zaczynać wszystko od początku.
    Vaneya, zapraszamy serdecznie, chociaż bardzo mi przykro że Wam się nie udało i musicie podchodzić od nowa do procedury 😔😥
    Trzymam kciuki za kolejną próbę 🤞

👱‍♀️ 33l👦🏻35l

11.2023 ✅️ histeroskopia
    Hormony ✅️

_________
  • Vaneya Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mq1991 wrote:
    Vaneya, zapraszamy serdecznie, chociaż bardzo mi przykro że Wam się nie udało i musicie podchodzić od nowa do procedury 😔😥
    Trzymam kciuki za kolejną próbę 🤞
    Dziękuję :) Już się jakoś pogodziłam z niepowodzeniem. Tylko bardzo się boję, że kolejna procedura też wyjdzie słabo, AMH mam 1,14, więc nie jakieś super, ale przecież też nie takie złe...

• Alicee2024 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w badaniu na trombofilij wrodzona istotne jest badanie tak szerokiego zakresu jaki jest wypisany na stronie testdna.pl? W Diagnostyce za połowę ceny jest badanie na mutacje czynnika V Leiden i mutacji 20210 G-A genu protrombiny i zastanawiam się czy jest to wystarczające czy lepiej trochę dołożyć i rozszerzyc badanie o większą ilość czynników?

Starania od 10.2022
    Klinika od 1.2024
    ♀️29 l
    - stymulacja owulacji
    - ureoplasma - wyleczona
    - hormony w normie
    ♂️ 33 l

10.2024 - IUI ❌
    11.2024 - IUI ❌
    --> zmiana kliniki<--
  • Vaneya Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee2024 wrote:

Z tego co wiem, to statystycznie więcej udaje się kriotransferów niż świeżych. Ja sama jak się doweidziałam, że będę miała odroczony to bardzo płakałam. No ale ostatecznie i tak nie miało to znaczenia.

Alicee2024 lubi tę wiadomość

• Aksandra Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, Nowa2024 😘 zareklamowała mi Wasz wątek i bardzo tu u Was przyjemnie. Czy mogłabym dołączyć? Na miesięcznych wątkach IVF bardzo dużo się dzieje, trochę mnie to przytłacza, choć dziewczyny tam mają niesamowita i bardzo rzetelna wiedzę. Cóż.. doświadczenie w tych medycznych staraniach czy chcemy czy nie zmusza nas do poszukiwań, rozumienia i orientacji w różnych badaniach i procedurach. Historia u mnie w stopce, nie korzystaliśmy co prawda z iui, chcieliśmy szybko zwiększyc nasze szanse na dzidziusia i skorzystać z rządowego programu. Niestety za mną dwa nieudane transfery. Beta nie drgnęła. Podchodziliśmy do ivf z diagnoza niepłodności idiopatycznej. W grudniu zrobiliśmy przerwę w transferach, żebym się trochę zregenerowała i pogłębiła diagnostykę. W styczniu histeroskopia i szukanie stanu zapalnego endometrium (żałuję, że nie zrobiłam tego przed ivf), dalsze badania immunologiczne i zobaczymy.. jak będę już miała wyniki, podchodzimy do trzeciego transferu. Zostały nam dwa zarodki.

Wszystkim Wam życzę krótkiej drogi w ivf. Niech będzie skuteczna i niewyboista. Bardzo ufam temu, że nowy rok przyniesie wielu kobietom i mnie również upragnione dziecko.

Trzymam kciuki za każdą z Was.

Mq1991, MagdaLena88, Nowa2024, Karolove, kicia_kocia lubią tę wiadomość

♀️33 ♂️ 35 👩‍❤️‍👨 15cs naturalnych
    KIR Bx (-2DS1, -2DS5, -3DS1)
    IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow)
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
    11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Elka198321 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee2024 wrote:
    Czy w badaniu na trombofilij wrodzona istotne jest badanie tak szerokiego zakresu jaki jest wypisany na stronie testdna.pl? W Diagnostyce za połowę ceny jest badanie na mutacje czynnika V Leiden i mutacji 20210 G-A genu protrombiny i zastanawiam się czy jest to wystarczające czy lepiej trochę dołożyć i rozszerzyc badanie o większą ilość czynników?
    Weź ten pakiet z testdna zdecydowanie więcej się dowiecie a na takim badaniu bym nieoszczedzala.
    Ja płaciłam coś koło 400zl niecałe.

• Elka198321 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee2024 wrote:

Tym się nieprzemuj ja 2 transfer z obecnej ciąży też miałam crio i się udał.jedyne co ro przy transferze bym wzięła nacięcie ah otoczki zarodka i embrioglue.
    Przy obu udanych transferach to miałam. We wcześniejszych niestety nie.

• Alicee2024 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mq1991 konkretną stymulację rozpisze mi doktor podczas monitoringu. Stwierdził, że skoro i tak się będziemy widzieć, to nie będzie mnie zamęczał takimi informacjami. Dzisiaj też mieliśmy robione wymazy i krew.
    Co do AMH to powiedział tylko, że będziemy działać protokołem krótkim z antagonistą i będziemy się często widzieć bo mam zwiększone ryzyko hiperki 🙄

Vaneya witamy w naszym skromnym gronie. Szkoda że masz podstawy do dołączenia 🥹

Właśnie doktor mi dzisiaj też powiedział, że transfery z odmrożonych komórek częściej się udają. Więc pokornie będziemy czekać. Aby tylko było na co czekać po stymulacji 🤞🏻 ufam temu lekarzowi.

Starania od 10.2022
    Klinika od 1.2024
    ♀️29 l
    - stymulacja owulacji
    - ureoplasma - wyleczona
    - hormony w normie
    ♂️ 33 l

10.2024 - IUI ❌
    11.2024 - IUI ❌
    --> zmiana kliniki<--
  • Alicee2024 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Aksandra 😊
    Ja też leczę się w Ovum. Mam nadzieję, że trzeci transfer okaże się tym szczęśliwym 🍀
    Jakie badania immuno zamierzasz wykonywać? Zostały one zlecone przez Wasza panią doktor?

Starania od 10.2022
    Klinika od 1.2024
    ♀️29 l
    - stymulacja owulacji
    - ureoplasma - wyleczona
    - hormony w normie
    ♂️ 33 l

10.2024 - IUI ❌
    11.2024 - IUI ❌
    --> zmiana kliniki<--
  • Alicee2024 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elka198321 wrote:
    Tym się nieprzemuj ja 2 transfer z obecnej ciąży też miałam crio i się udał.jedyne co ro przy transferze bym wzięła nacięcie ah otoczki zarodka i embrioglue.
    Przy obu udanych transferach to miałam. We wcześniejszych niestety nie.

Możesz rozwinąć temat tego nacięcia? To standardowa procedura wykonywana "na prośbę"? Są jakieś przesłanki do takiego działania?

Starania od 10.2022
    Klinika od 1.2024
    ♀️29 l
    - stymulacja owulacji
    - ureoplasma - wyleczona
    - hormony w normie
    ♂️ 33 l

10.2024 - IUI ❌
    11.2024 - IUI ❌
    --> zmiana kliniki<--
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee2024 wrote:
    Cześć Aksandra 😊
    Ja też leczę się w Ovum. Mam nadzieję, że trzeci transfer okaże się tym szczęśliwym 🍀
    Jakie badania immuno zamierzasz wykonywać? Zostały one zlecone przez Wasza panią doktor?

Jak czekam w klinice na wizytę siedząc w poczekalni, czasem odpalam forum i tak się zastanawiam, a co jeśli obok mnie siedzi dziewczyna, która na forum też zagląda 🤗 i myślę sobie, jak dobrze..że je odnalazłam. Tyle wsparcia tu już dostałam.
    Immuno wykonuje na własną rękę i dzięki temu już do drugiego transferu doktor dołączyła Accofil, bo w kirach szału nie ma. Robiłam jeszcze trombofilie wrodzona z testDNA, teraz czekam na wynik białka c i s, a po nowym roku zamierzam jeszcze zrobić cytokiny. Na 09.01 jestem umówiona na teleporade z immunologiem, dr Jarosz. Kariotypy w drodze. Chce zrobić wszystko co możliwe, bo moja doktor zwlekała z dodatkową diagnostyka przy założeniu, że statystycznie 1 ciąża wypada na 3 transfery i diagnoza dalsza dopiero po 3 nieudanych. Mnie szkoda czasu na taką przypadkowość i zdrowia, bo ilość leków do transferów jest naprawdę spora i nieobojętna dla organizmu 🥺

♀️33 ♂️ 35 👩‍❤️‍👨 15cs naturalnych
    KIR Bx (-2DS1, -2DS5, -3DS1)
    IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow)
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
    11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vaneya wrote:
    Cześć, mogę dołączyć?

Hej, jasne zapraszamy. Przykro mi ze się nie udało ale nie załamuj się! Głowa do góry i lecimy z tematem wszystkie od Nowego Roku.

Laski 2025 rok będzie nasz ❤️

Vaneya, Mq1991, Nowa2024 lubią tę wiadomość

Starania od 2021
    💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
    🖤Poronienia nawykowe🖤

👱‍♀️34 L
    AMH- 3.33, 3.77, Kir Bx,NK 15,7%
    witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
    Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
    Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
    Cross-match 33.2%❌️60.5%❌️immunosupresja (equoral i encorton)❌️
    Allo-mlr 37.3%✅️
    p/c p.jądrowe , ANA ✅️
    histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
    🔥-18kg

👨35 L
    bad nasienia ✅️morfo 4%
    Kariotyp-✅️
    trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️

19.11.2022 1 IUI ☑️💔
    06.04.2023 2 IUI ❌️
    09.05.2023 3 IUI ❌️
    06.09.2023 4IUI ☑️💔
    Lipiec 2024 ➡️immunosupresja
    05.08.2024 IUI pęcherzyk nie pękł😪
    03.09.2024 IUI ❌️
    30.09.2024 IUI ❌️
    ➡️zmiana lekarza➡️ivf 2025
‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ