Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀Jak można wspomóc się przed punkcją i transferem?🍀
Odpowiedz

🍀Jak można wspomóc się przed punkcją i transferem?🍀

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2021, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny 😀 Zakładam Nowy Temat, bo zastanawiam się co według Was zrobić żeby poprawić efekty punkcji i transferu?

• MDW Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2021, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wątku ivf lipiec 2021 jest cała lista polecanych supli. Sama póki co biorę witaminę D3 i koenzym q10 400 mg. Tylko z tym koenzymem czytałam w ww. wątku że tylko do dnia transferu i nie w dzień punkcji- nie wiem dlaczego.

2019 IUI, CC 40 tc
    2022 IVF, CC 36+1 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2021, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MDW, tak znam listy z wątków miesięcznych ;) Fajna sprawa ;)Z tego co zrozumiałam Q10 wpływa na oocyty i nasienie dlatego jest polecany na 3 miesiące przed punkcją w większej dawce ;)

https://etwojfarmaceuta.pl/zdrowie/ciaza-po-czterdziestce-a-koenzym-q10/

https://etwojfarmaceuta.pl/zdrowie/dieta-na-plodnosc-jak-poprawic-plodnosc-dieta/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ