X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Jak sądzicie?
Odpowiedz

Jak sądzicie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosia8888 Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2022, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Mam pytanie ponieważ zostaly mi leki z poprzednich cykli. Letrozol. Lekarz stwierdzil ze nie umie mi juz pomoc i mam sie zapisac do kliniki leczenia nieplodnosci. Czy bralyscie takie leki bez kontroli pecherzyka na usg? Czy za duze ryzyko?

• Imbirowa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2022, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia8888 wrote:
    Cześć. Mam pytanie ponieważ zostaly mi leki z poprzednich cykli. Letrozol. Lekarz stwierdzil ze nie umie mi juz pomoc i mam sie zapisac do kliniki leczenia nieplodnosci. Czy bralyscie takie leki bez kontroli pecherzyka na usg? Czy za duze ryzyko?
    Oczywiście, ze jest. Nigdy nie wiadomo co się wydarzy. Zawsze należy monitorować cykl.
    Jeśli lekarz wysyła Cię do kliniki to naprawdę dobrze mówi. Tam dowiesz się o wiele więcej. Wiec warto skorzystać.

2017.05 - rozpoczęcie starań
    2019.05 - HSG ✅
    2019.06 - 👼🏻
    2019.10 - IUI ✅
    2020.06 - 👶🏼
    2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
    2022.04 - HSG ✅
    2022.05 - 4 IUI ❌
    2025 - IVF
    👩🏻
    📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
    📍 Hashimoto, niedoczynność
    📍 PAI- 1 homo

👨🏼
    📍 Hormony ✅
    📍 Morfologia 2-3 %
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ