Jak stosować duphaston
-
nick nieaktualnyWitam- tak jak w temacie, lekarka przepisała mi duphaston na wywołanie miesiączki (jestem w 44 dc), ale nie powiedziała jak stosować, a ja nie wiem czemu nie zapytałam ;/ Na ulotce jest napisane, że stosować go do 1 dnia miesiączki, a w internecie czytałam, że dziewczyny stosują tak jak luteinę- 7 czy więcej dni i po kilku dni od odstawienia przychodzi okres.
Czy któraś z was brała go na wywołanie i wie jak go bać, bo nie mam jak zapytać mojej gin, bo jak na złość od dziś na urlopie jest ;/ -
nick nieaktualny
-
Sylvuszka luknęłam na Twoj wykres...Według niego jesteś w 48 dc i dodatkowo masz 12 dpo. Ile trwa normalnie Twoja faza lutealna ? Może nie ma potrzeby sztucznie wywoływać okresu ? Jeżeli owu miałaś tak późno to może okres ma jeszcze czas na przyjście ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Wow Sylvuszka to gratulacje
Widzisz ? Wykrakałam to pisząc, że może nie ma potrzeby wywoływać @
No fakt, masz zadatki na wróżkę Ale wybiore opakowanie do końca, po jednej tabletce bo mi nie zaszkodzi a wręcz może pomóc i akurat przed ostatnią tabletką mam umówionego gin ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 15:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha dobre pytanie! Jak to mój facet powiedział, że jak się czegoś bardzo chce to to przychodzi" Ja to nazywam szczęściem, bo coś mnie w pewien dzień podkusiło żeby zrobić test owulacyjny, bo coś ten śluz był dziwny... i zdziwienie- pozytywny, a już okres powinien przyjść. No to coś działaliśmy przez kilka dni. I tak jakoś wyszło Ale mi się zdaje, że to może też efekt anty, bo brałam na unormowanie hormonów i gin mi powiedziała, żeby jak najszybciej po odstawieniu się starać. Więc oczywiście wzięłam sobie jej radę do serca
-