X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Jaki koszt in vitro? Gdzie najlepiej LUBUSKIE/DOLNOŚLĄSKIE/WIELKOPOLSKIE
Odpowiedz

Jaki koszt in vitro? Gdzie najlepiej LUBUSKIE/DOLNOŚLĄSKIE/WIELKOPOLSKIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewka90 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) po roku niepowodzeń w staraniu się o dziecko zaczynamy z moim M. szukać info o in vitro. Interesuje mnie jaki jest łączny koszt przygotowania do zabiegu, łącznie z wizytami u lekarza i badaniami. Czy można rozłożyć to na raty? Jakie kliniki polecacie? Będę bardzo wdzięczna za każdą informację :)

3i49gu1r7dpjlown.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej zapytaj na wątku IVF :) co prawda nie jestem z Twojego regionu ale u nas pierwsza procedura z jednym transferem wyniosła 8000 tyś zł.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ