SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Jakie badania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) . Mam do was kochane pytanie czy wykonywaliście przed pierwszą wizytą u lekarza specjalisty jakieś badania same? My mamy wykonane badanie nasienia , ja ogólnie tylko zbadana wszystko ok . Mój gin wysłała mnie do kliniki niepłodności , że tam mam się zgłosić wiedząc tylko że od ponad roku staramy się o dzidzie lecz nic nie wychodzi.... Po tym czasie byłam kompletnie załamana daliśmy sobie trochę czasu i wykonaliśmy badanie nasienia z którego wyszło Asthenozoospermia. Teraz chciała bym się udać do lekarza lecz myślę czy nie wykonać na własną rękę jakiś dodatkowych badań .

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja proponuję nie robić na własną rękę. Wiele badań należy zrobić w konkretnym dniu cyklu. Dobrze też jeśli różne badania są robione w jednym miejscu. Jak teraz zrobisz część a lekarz zleci kolejne to ciężko może być je ze sobą porównać. Szkoda też wydawać kasę na coś co nie jest potrzebne. Śmigaj do dobrego lekarza :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ