X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Jarosz Małgorzata immunolog opinie
Odpowiedz

Jarosz Małgorzata immunolog opinie

Oceń ten wątek:
  • Migotka96 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen_90 wrote:
    Ja zrobię jeszcze ASA bo w którymś wątku czytałam, że dziewczyny też to robią.

A jeśli ja mam wszystkie mutacje w badaniu trombofilii ok to jest sens badać białko c i s?
    Hmm ASA to chyba to samo co przeciwciała p/plemnikom ☺️ mam zrobione

Co do trombofilii jeśli wszystko jest prawidłowe to chyba nie ma sensu badać biała S i C

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca, 17:54

Starania od 04.2024 🌱
    Klinika leczenia niepłodności 05.2025
    👱🏼‍♀️ 29 lat
    Endometrioza 3st.🦠
    Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl
    ✅ AMH 4,45 (09.2024) -> 4,63 (03.2025)
    ✅ Laparoskopia / jajowody drożne (03.2025)
    ✅ wymazy MUCHa (wyleczona ureapalsma) / pasożyty i Helicobakter pyroli (04.2025)
    ✅ przeciwciała p/plemnikom (05.2025)
    ✅ cross-match 12,7 % (06.2025)
    ❌ Czynnik V(R2) hetero, MTHFR- hetero, PAI-1 homo
    ❌ USG piersi BIRADS-3 (04.2025)
    ❌ KIR Bx 1/5 (+ 2DS2, - 2DS1, - 2DS3, - 2DS5, - 3DS1)
    ❌ ANA1 1:80
    👱🏼‍♂️33 lata
    ?? HLA-C C1C2
    ✅ morf.1%, koncent. 34,54 mln, ruch post. 33%, HBA 71%, fragmentacja DNA 18,61%
    ✅ pasożyty, helicobakter pyroli
  • just_a_girl Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret wrote:
    Hmm no w sumie ;) a powiedz z własnego doświadczenia czy jest możliwość, że dr już na pierwszej wizycie przepisze leki i plan działania? Mam już sporo wyników badań choć wiem że pewnie coś następnego zleci, jednak czy mimo zlecenia czegoś dodatkowo może już coś rozpisać na kolejny cykl ? Czy to dopiero po kilku wizytach?
    I w jakim odstępie zazwyczaj można się spodziewać kolejnej wizyty ?

Tak, ja jestem mega zadowolona, że przygotowałam się na pierwszą wizytę. Kolejna już po nieudanym/udanym transferze już.

Miałam zrobione badania : Immunofenotyp, cytokiny, cross match, ana1, ASA, homocysteina, kir

Dostałam zalecenia do transferu i wszystkie recepty od razu. Ja akurat będę mieć immunosupresję, najpewniej 8tyg, ale będę sprawdzać po 6tyg czy cross match spadł i to już mailowo ogarniemy.

Immunosupresję trzeba samemu wyliczyć kiedy zacząć brać, w zależności od długości cyklu, daty transferu. Ja sobie wyliczyłam tak, że od poniedziałku zaczynam juz leki. Wczoraj teleporada, dziś miałam wystawione recepty i wykupiłam pierwsze leki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca, 19:11

Piret lubi tę wiadomość

starania od 04.2023
    02.2025 start I IVF
    14.03 punkcja: 8🥚, 2❄️: 3AB, 6BB
    19.03 transfer ❄️3AB ❌
    18.04 biopsja endometrium: CD138 ❌, CD56 ✅, antybiotyk 2 tyg
    13.06 immunolog
    26.06 wizyta USG Barska Clinic 🙏
    Immunosupresja 8tyg 🔜 II transfer

👩🏻'95 (30)
    AMH = 1,2 (08.2024) vs. 2,2 (08.2023)
    hiperprolaktynemia (wyregulowana Dostinex'em) ✅
    1 niedrożny jajowód ❌, naturalne owulacje ✅
    hormony, tarczyca ✅ kariotyp ✅
    KIR Bx, brak 2DS1, 2DS5, 3DS1 ❌
    Cross Match 49,1%❌ Immunofenotyp ❌
    cytokiny ✅ ANA1 ✅ ASA ✅ homocysteina ❌

👨🏻'95 (30)
    kariotyp ✅koncentracja, ruchliwość ✅
    morfologia 0% / 4% / 1% ❌ MSOME 0% ❌
    fragmentacja DNA ✅ test HBA ✅
  • Stokrotka🍀 Nowa

Wysłany: 14 czerwca, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z was ma na dniach konsultacje online u dr Jarosz? Pilnie potrzebuję zamienić 30.06 na wcześniejszy 🙏 niestety, mam mieć wtedy zabieg i ciężko będzie żeby to zgrać

• Mojra Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    just_a_girl wrote:
    Tak, ja jestem mega zadowolona, że przygotowałam się na pierwszą wizytę. Kolejna już po nieudanym/udanym transferze już.

Miałam zrobione badania : Immunofenotyp, cytokiny, cross match, ana1, ASA, homocysteina, kir

Dostałam zalecenia do transferu i wszystkie recepty od razu. Ja akurat będę mieć immunosupresję, najpewniej 8tyg, ale będę sprawdzać po 6tyg czy cross match spadł i to już mailowo ogarniemy.

Immunosupresję trzeba samemu wyliczyć kiedy zacząć brać, w zależności od długości cyklu, daty transferu. Ja sobie wyliczyłam tak, że od poniedziałku zaczynam juz leki. Wczoraj teleporada, dziś miałam wystawione recepty i wykupiłam pierwsze leki.

Głupie pytanie, ale jak bardzo świeże miałaś wyniki dla dr Jarosz?
    Mam wizytę na początku lipca, wyniki mam jeszcze z leczenia u Malinowskiego czyli tak I kwartał tego roku, i się zastanawiam czy to może w czymś przeszkodzić.
    Bardziej chodzi mi o to, że obecnie jestem na encortonie i żeby te wyniki np. Immunofenotypu były wiarygodne i bieżące musiałabym go odstawić i odczekać 4 tygodnie a wtedy i tak nie będę miała tych wyników na wizytę. Cytokiny to samo.

Chociaż cross match i cytokiny zamierzam akurat powtórzyć na lekach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca, 22:13

👩38 lat -PCOS, IO, Hashimoto, Kir bx - brak kilku DS - szczepienia limfocytami
    👨40 lat -Tertoazoospermia, Morfologia 0%, Hlc-a - c2c2

📌2023 Start 1. procedury🍀
    ▪️12.04.2023 -☃️1. FET- nieudany
    ▪️30.10.2023- ☃️2. FET- Moja Kochana Córeczka ur. 37+5, 2,5 kg, 48 cm💗
    age.png

📌2025 Wracamy po rodzeństwo🍀
    ❌ Cross-match 29,8%
    🔥🔥🔥Prograf -->Encorton, Heparyna, Acard, Accofill, Intralipid
    ▪️02.06.2025 - ☃️3. FET- nieudany

Na feriach:
    ☃️blastocysta po PGT-A - ostatnia szansa
  • just_a_girl Autorytet

Wysłany: 14 czerwca, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojra wrote:
    Mam wizytę na początku lipca, wyniki mam jeszcze z leczenia u Malinowskiego czyli tak I kwartał tego roku, i się zastanawiam czy to może w czymś przeszkodzić.
    Bardziej chodzi mi o to, że obecnie jestem na encortonie i żeby te wyniki np. Immunofenotypu były wiarygodne i bieżące musiałabym go odstawić i odczekać 4 tygodnie a wtedy i tak nie będę miała tych wyników na wizytę. Cytokiny to samo.

Ja robiłam wszystko pierwszy raz, badania miałam prawie wszystkie chyba z maja. Z tym że u mnie największym problemem był ten cross match, IFK, cytokiny nie były aż tak złe, pani Jarosz pytała tylko czy przed antybiotykiem zrobiłam, ale nie pytała kiedy dokładnie. myślę, że zawsze możesz dorobić aktualne wyniki, jeśli będzie taka potrzeba, ale może uda się skonsultować na tych z Q1. Ale może inne dziewczyny mają inne doświadczenia, czy opinie.

Mojra lubi tę wiadomość

starania od 04.2023
    02.2025 start I IVF
    19.03 transfer ❄️3AB ❌
    13.06 immunolog

👩🏻'95 (30)

👨🏻'95 (30)
  • Piret Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia wrote:
    https://www.medistore.com.pl/p/immunolog-osoby-z-problemem-nieplodnosci-konsultacja-telemedyczna?utm_source=InviMed&utm_medium=tpm&utm_campaign=2020

Polecam przez te stronę. Odrazu jest kilka złotych zniżki 😊
    Panie do Ciebie potem zadzwonią żeby umówić wizytę 😊
    Ja wszystkie wizyty mam online bo jestem z małopolski

Już namierzam 😃 a dziewczyny o co chodzi że nie mogę z tej strony umówić online wizyty? Tylko pokazuje mi opcję „w gabinecie” a jak chce nacisnąć na teleporade wyskakuje ze nie można wybrać dziwne to cos … 🤔

👩🏼 34 🧔🏻‍♂️ 37

cp i 2x cb 💔

💊 wit. B12, B6, wit. D, foliany, cholina, wit. K2, niepokalanek, magnez

W trakcie diagnostyki
    MUCHa ✅
    Zespół antyfosfolipidowy - brak ✅
    mutacja MTHFR A1298C,
    Fragmentacja DNA 6% ✔️
    KIR ~ genotyp AA‼️
    HLA-C 🔜
    HSG 🔜 czerwiec

🤞 Team #rodzew2026 🍀
  • Piret Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    just_a_girl wrote:

Bardzo cenne informacje dziękuję 🙏

a czy dr J chce wyniki oglądać wysłane skanem? Czy wystarczy czytać z kartki i omawiać online ?

👩🏼 34 🧔🏻‍♂️ 37

cp i 2x cb 💔

W trakcie diagnostyki
    MUCHa ✅
    mutacja MTHFR A1298C,
    Fragmentacja DNA 6% ✔️
    KIR ~ genotyp AA‼️
    HLA-C 🔜
    HSG 🔜 czerwiec

🤞 Team #rodzew2026 🍀
  • Lajla87_87 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret wrote:
    Już namierzam 😃 a dziewczyny o co chodzi że nie mogę z tej strony umówić online wizyty? Tylko pokazuje mi opcję „w gabinecie” a jak chce nacisnąć na teleporade wyskakuje ze nie można wybrać dziwne to cos … 🤔
    Dobrze jest 😉 nazwa badania musi być „teleporada” koszt 400 zł lub 385 z medi clubem a wtedy panie z Invimed oddzwonia umówić na wizytę ☺️ a to w gabinecie to faktycznie tak wyskakuje ale patrz na nazwę badania „immunolog - pierwsza wizyta (osoby z problemem niepłodności) - konsultacja telemedyczna”

Andzia, Piret lubią tę wiadomość

👧 37 lat
    AMH: 1,03 (03.2023) ➡️ 0,96 (03.2024) ➡️ 1,14 (01.2025)

TSH & FT4 & FT3 & antyTPO & antyTG 🆗
    Homocysteina & witamina D & witamina B12 & kwas foliowy & ferrytyna 🆗
    Guzek na tarczycy i piersi ❌
    Kariotyp 🆗
    Cytologia płynna, HPV 🆗

👦 39 lat
    Kariotyp 🆗
    02.2024 Badanie nasienia morfologia 1%❌
    09.2024 HBA 75%
    09.2024 MSOME 2%

🍀 Invimed Wrocław 🍀
    🍀14.02.2025 punkcja 11 oocytów, 🥚9 zapłodnionych ➡️ ❄️❄️❄️❄️❄️ 4AA, 3AA, 4AA, 4BB, 4AA

😔 17.03.2025 FET ❄️3AA (5dn)+ embryoglue (Estrofem 3x1, progesterone besins 200 3x1, cyclogest 2x1, aspiryn cardio)
    8dpt: 12,99 10dpt: 7,42 11dpt: 3,40 cb💔

😔 18.04.2025 FET odwołany z winy kliniki 💔

😔 16.05.2025 FET 4AA (6dn) + embryoglue (Estrofem 3x1, progesterone besins 200 3x1, cyclogest 2x1, duphaston 2x1, Relanium, aspiryn cardio)
    7dpt <0,2

📆18.06 biopsja endometrium … ⏳
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret wrote:

a czy dr J chce wyniki oglądać wysłane skanem? Czy wystarczy czytać z kartki i omawiać online ?
    Wyniki musisz przesłać na maila przed wizytą.

03.2023💔 8tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)

26.05 ➡️ FET 3.1.1 🍀
    6 dpt 26,2 | 8dpt 82,6 | 10dpt 235 | 12dpt 554,5
    14dpt 1355 | 17dpt 3242 | 19dpt 5306 💚
    Progesteron 19dpt 66 ng/ml

💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard, estrofem, utrogestan, besins
    💉 accofil, neoparin 0,6

Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%

Mamy ❄️ (3.1.2)
  • Kalijot Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojra wrote:

Ja miałam konsultację koniec maja, wyniki z grudnia i nie musiałam powtarzać. Jestem na encorton dłuższy czas i w trakcie robienia badań też byłam. Natomiast u mnie kwestia odstawienia encorton nie wchodzi w grę ze względu na inne leczenie dlatego też nie wiem czy w Twoim przypadku nie lepiej faktycznie odstawić lek przed badaniami.

Mojra lubi tę wiadomość

• sylstaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojra wrote:

Ja na pierwszej wizycie u dr miałam wyniki (imk, cytokiny, biopsję) sprzed 3 miesięcy, tylko crossa i allo miałam świeże, nie kazała nic powtarzać.

Mojra lubi tę wiadomość

👩🏻‍🦰92'+🧔🏻‍♂️90'
    Starania od 04.2022

Chapter 1, AMH 0.8
    Jajowody drożne, ale kręte
    Kariotypy, histeroskopia✅
    Teratozoospermia
    IMSI (11.23) 3 zarodki, po EMBRACE zdrowy 4AB
    Transfer 01.24 ❄️4AB, 10dpt beta <0.2

Chapter 2, AMH 0.6
    IMSI+FC (02.24) 3 zarodki, po EMBRACE zdrowe 3AA, 4AA, 4AB
    KIR AA (mąż HLA C1C2)
    PAI-1 + czynnik V R2 heterozygota
    cross match 33%, allo 26%, CD56⬆️
    rezonans, CD138✅
    6x szczepienia pulowane
    Transfer 11.24 ❄️3AA + prograf, encorton, acard, fraxiparine, intralipid, accofil, utm, beta <0.2
    12.24 cross match 44%, allo 0%
    Transfer 02.25 ❄️4AA + equoral, encorton, prograf, acard, neoparin, intralipid, accofil, spasmolina, utm, 8dpt beta 2.1, 10dpt beta 0.7
    Transfer 03.25 ❄️4AB + leki jw, 8dpt beta <0.2

Chapter 3, AMH 0.42
    IMK, ANA, biopsja✅
    cross match 48%
    IMSI+FC (05.25) 2 zarodki, PGT-A⏳
  • Piret Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lajla87_87 wrote:
    Dobrze jest 😉 nazwa badania musi być „teleporada” koszt 400 zł lub 385 z medi clubem a wtedy panie z Invimed oddzwonia umówić na wizytę ☺️ a to w gabinecie to faktycznie tak wyskakuje ale patrz na nazwę badania „immunolog - pierwsza wizyta (osoby z problemem niepłodności) - konsultacja telemedyczna”

A pokazuje cenę 350 i w ogóle nie można po specjalizacji znaleźć 😂 Pani doktor nie ma w kategorii immunologi musze poprzez wpisanie jej nazwiska a potem pojawiają sie dostępne godziny wizyt ale medicover a nie Invimed , oszaleje… 🙆‍♀️ zaraz tak poumawiam ze stary się dowie dzień wcześniej że mamy wycieczkę nad morze 🤣🤣🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:35

👩🏼 34 🧔🏻‍♂️ 37

cp i 2x cb 💔

W trakcie diagnostyki
    MUCHa ✅
    mutacja MTHFR A1298C,
    Fragmentacja DNA 6% ✔️
    KIR ~ genotyp AA‼️
    HLA-C 🔜
    HSG 🔜 czerwiec

🤞 Team #rodzew2026 🍀
  • brilka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret wrote:
    A pokazuje cenę 350 i w ogóle nie można po specjalizacji znaleźć 😂 Pani doktor nie ma w kategorii immunologi musze poprzez wpisanie jej nazwiska a potem pojawiają sie dostępne godziny wizyt ale medicover a nie Invimed , oszaleje… 🙆‍♀️ zaraz tak poumawiam ze stary się dowie dzień wcześniej że mamy wycieczkę nad morze 🤣🤣🤣
    https://www.medistore.com.pl/p/immunolog-osoby-z-problemem-nieplodnosci-konsultacja-telemedyczna?utm_source=InviMed&utm_medium=tpm&utm_campaign=2020 klikasz dodaj do koszyka, wybierasz invimed Gdynia i już 😅

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ problemy z drożnością kanału szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, stan zapalny endometrium, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

🔜 IVF 🍀
  • Piret Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    https://www.medistore.com.pl/p/immunolog-osoby-z-problemem-nieplodnosci-konsultacja-telemedyczna?utm_source=InviMed&utm_medium=tpm&utm_campaign=2020 klikasz dodaj do koszyka, wybierasz invimed Gdynia i już 😅

Brilko niech Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi 🤭 dobra kobieto 😃🩵

brilka lubi tę wiadomość

👩🏼 34 🧔🏻‍♂️ 37

cp i 2x cb 💔

W trakcie diagnostyki
    MUCHa ✅
    mutacja MTHFR A1298C,
    Fragmentacja DNA 6% ✔️
    KIR ~ genotyp AA‼️
    HLA-C 🔜
    HSG 🔜 czerwiec

🤞 Team #rodzew2026 🍀
  • Liliak Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    just_a_girl wrote:

Cześć, immunosupresja 8tygodni to na crossa czy immunofenotyp?

Starania od 2021r.
    Ona: 32l,
    ❌ MTHFR-hetero, PAI-1 hetero, torbiel 2cm na jajniku- endometrioza, hashimoto, ANA2 1:640, DFS70, cross match 50,2%
    ✔️AMH 3,2, hormony w normie, kariotyp, V Leiden, VR2, KIR Bx, MUCHA, homocysteina 7,31, białko S, białko C

On: 33l,
    ❌ żylaki powrózka nasiennego II stopnia, niska koncentracja 2,5mln/ml , morfologia 2%, fragmentacja 37%, wysoka prolaktyna, HlA C2C2
    ✔️kariotyp, CFTR,

I IVF
    10.23 > 2x🥚jedna się zapłodniła -> transfer po 48h-> 💔
    01.24- histeroskopia, usunięty polip

II IVF
    06.24 > 9 🥚 > 6 zapłodnionych > 1 ❄️ po pgt
    09.24 transfer - ❌ ciąża o nieznanej lokalizacji
    III IVF
    03 25 > 2 ❄️
    4.1.1 > ET 👼 7tc
  • brilka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret wrote:
    Brilko niech Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi 🤭 dobra kobieto 😃🩵
    Jak coś to terminy są na połowę lipca aktualnie, wczoraj zapisałam się na 14.07 🙂

Piret lubi tę wiadomość

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ problemy z drożnością kanału szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, stan zapalny endometrium, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

🔜 IVF 🍀
  • just_a_girl Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret wrote:

Polecam wysłać na [email protected]
    Ja nie wysłałam, bo jestem w Invimed i dostałam info że jak wgrane w portal pacjenta to dr J będzie widzieć, a w trakcie wizyty okazało się że jednak nie widzi, i trochę stresujące było to wszystko czytać z kartek, ale da się w awaryjnej sytuacji.

starania od 04.2023
    02.2025 start I IVF
    19.03 transfer ❄️3AB ❌
    13.06 immunolog

👩🏻'95 (30)

👨🏻'95 (30)
  • just_a_girl Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliak wrote:
    Cześć, immunosupresja 8tygodni to na crossa czy immunofenotyp?

Na Crossa, na Immunofenotyp (podwyższone NK) była mowa ewentualnie o smoflipid, ale nie mam recepty w końcu, i dalej zaleceń, więc nie jestem pewna jak to ostatecznie wyjdzie.

Liliak lubi tę wiadomość

starania od 04.2023
    02.2025 start I IVF
    19.03 transfer ❄️3AB ❌
    13.06 immunolog

👩🏻'95 (30)

👨🏻'95 (30)
  • Aggie11 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na sprzedaż 4 ampulkostrzykawki Accofilu trzymane oczywiście w lodowce . Okolice Wroclawia/Świdnicy - do 1h mozna przewieźć w torbie termicznej 😊

• siesiepy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    just_a_girl wrote:
    Polecam wysłać na [email protected]
    Ja nie wysłałam, bo jestem w Invimed i dostałam info że jak wgrane w portal pacjenta to dr J będzie widzieć, a w trakcie wizyty okazało się że jednak nie widzi, i trochę stresujące było to wszystko czytać z kartek, ale da się w awaryjnej sytuacji.
    Ja mimo tego że mi napisali, że właśnie będzie widzieć doktor to co w portalu, to puściłam maile z wszystkimi papierami. 🧐

Piret lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019

07.2024 puste jaja płodowe 💔

29♀️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)

34♂️
    ◾HBA 70,5%
    ◾MSOME: 0% + 1%

✨IVF
    1. IMSI:
    27.02 start stymulacji
    12.03 💉20 🥚-> 6MII + 11 GV (IVM: 7MII) - 12 zapłodnień - 1❄️ 5BB 7doba
    15.04 FET beta 10dpt <0,1

2. IMSI + Fertile chip
    12.05 start stymulacji
    28.05 💉19 🥚 -> 14 MII - 13 zapłodnień - 1x ❄️3AB 5doba
‹‹ 119 120 121 122 123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ