X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Jarosz Małgorzata immunolog opinie
Odpowiedz

Jarosz Małgorzata immunolog opinie

Oceń ten wątek:
  • Rózia89 Nowa

Wysłany: 8 grudnia, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mq1991 wrote:
    Hej, tak. Dr przepisuje Hydroxychloroquine. Brałam przez około 3 miesiące.
    Czyli te 3 miesiące kuracji dopiero miałyby przynieść efekt? Czy miałaś jakieś efekty uboczne kuracji?

• Mq1991 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rózia89 wrote:
    Czyli te 3 miesiące kuracji dopiero miałyby przynieść efekt? Czy miałaś jakieś efekty uboczne kuracji?
    Tak, hydroxychloroquine trzeba brać minimum dwa miesiace, żeby przyniosła jakiekolwiek efekty. Ja brałam dużej, bo i tak czekałam na wynik biopsji. Nie miałam żadnych skutków ubocznych.

👱‍♀️ 34l👦🏻36l
    Starania od 08.2020, CP 💔 w 2022, Klinika leczenia niepłodności (Ovum Lublin) od 10.2023, 4 x stymulacja owulacji, 3 x IUI, 2x histeroskopia (2023 i 2025)
    AMH 7,34, Cross-match 30,2%, ANA2 ❌️, CD56❌️

2025 Start IVF ✅️
    -25.01 - stymulacja (Ovaleap, Cetrotide, Gonapeptyl)
    -10.02 - punkcja, ❄️❄️❄️❄️❄️
    -08.03/08.04 - I i II FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard)❌️
    -08.05 - III FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard, Neoparin) 7dpt beta 59, 9dpt 179, 11dpt 399, 13dpt 908, 19dpt USG, 21dpt 💔
    -17.07 IV FET ❌️
    -08-10.2025 leczenie Hydroxychloroquine 🛋
    -10.2025 antybiotykoterapia (Metronidazol, Tarivid) 🛋
    -11-12.2025 immunosupresja (Equoral) 🛋
    -12.2025 V FET❔️⏳️
    Została ❄️

It's always darkest before the dawn
  • Rózia89 Nowa

Wysłany: 8 grudnia, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mq1991 wrote:
    Tak, hydroxychloroquine trzeba brać minimum dwa miesiace, żeby przyniosła jakiekolwiek efekty. Ja brałam dużej, bo i tak czekałam na wynik biopsji. Nie miałam żadnych skutków ubocznych.
    Dziękuję za wiadomość i trzymam kciuki za dobry efekt✊✊

Mq1991 lubi tę wiadomość

• Daisy1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleks.123 wrote:
    Oczywiście, dostaniesz zapewne accofil :)
    Hej Dziewczyny- u mnie dziś okazało się, że mamy najgorszą kombinację czyli KIR hamujące plus C2C2 partnera 😥 Staramy się naturalnie, ale już dwie straty za nami. Czy w takiej sytuacji dr zapisuje sam Accofil, czy jakieś inne kombo?

👧🏼36 🧑🏼
    02.2024 starania o pierwsze bobo👶
    02.2025 💔 11tc
    08.2025 💔 10tc
    ❌️ ANXA5 M2/N‼️, cross-match 26.5%, Allo-MLR 0%, NK 16%, KIR Bx brak 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, obecny 2DL1, HLA-C on: C2C2‼️, mięśniaki
    🔜konsultacja immuno
    💊 Żelazo, wit. C, A, E, D, B12, kwas foliowy, cynk, Omega-3, Q10, L-arginina, korzeń Maca, maślan sodu, Prenacaps Ovi, estrogen na uparte endometrium, Acard w II fazie, heparyna od II kresek
‹‹ 198 199 200 201 202
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ