X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Jelitówka po transferze
Odpowiedz

Jelitówka po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cytrynowa Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2022, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    W środę miałam transfer 5-dniowego zarodka, a wczoraj po południu dostałam porządnej jelitowki (złapałam od mojego trzylatka), dzisiaj już jest lepiej, ale miałam gorączkę 38 stopni, wzięłam paracetamol. Wczoraj nawet nie mierzyłam temperatury, bo ledwo żyłam i mój żołądek nic nie przyjmował i tak. Jestem teraz bardzo zestresowana czy może to mieć wpływ na implantację? Czy którejś z Was może też się takie coś przytrafiło? Jak zakończyły się Wasze historie?
    Klinika mówi, żeby się nie denerwować, bo tonie powinno mieć wpływu na implantację a ja jednak się tym martwię…

Kryptozoospermia

7.2018 I ICSI :(

2.2019 II ICSI :)

5.11.2019 💙
  • MyŚliwa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2022, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardziej zaszkodzisz swoim martwieniem się.
    Ja przed transferem miałam zmienioną dawkę metforminy i miałam tygodniową biegunkę (częste działanie niepożądane), miałam też gorączkę (niską) po accofilu. Transfer się akurat udał.

Trzymam kciuki :-).

Emily0723 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ