X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Karmienie piersią a Aromek i IVF na cyklu naturalnym
Odpowiedz

Karmienie piersią a Aromek i IVF na cyklu naturalnym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadziejka1991 Autorytet

Wysłany: 21 października, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w 2022 roku miałam swój pierwszy transfer na cyklu sztucznym, udany. Teraz wróciliśmy do kliniki po rodzeństwo. Aktualnie jestem po drugiej wizycie w klinice, jeśli się uda to w tym cyklu będzie transfer. Mój lekarz przepisał mi Aromek (wie że karmienie piersią, mało bo tylko wieczorem lub w nocy ale karmie) do stymulacji na 5 dni po 2 tabletki. Czy któraś z Was miała takie postępowanie i nie miało to wpływu na dziecko?

• Jusia 82 Autorytet

Wysłany: 2 listopada, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka1991 wrote:
    Hej, w 2022 roku miałam swój pierwszy transfer na cyklu sztucznym, udany. Teraz wróciliśmy do kliniki po rodzeństwo. Aktualnie jestem po drugiej wizycie w klinice, jeśli się uda to w tym cyklu będzie transfer. Mój lekarz przepisał mi Aromek (wie że karmienie piersią, mało bo tylko wieczorem lub w nocy ale karmie) do stymulacji na 5 dni po 2 tabletki. Czy któraś z Was miała takie postępowanie i nie miało to wpływu na dziecko?

Spróbuję jeszcze tu, bo na tych miesięcznych wątkach to ginie się w tłumie😉 wysłałam Ci zaproszenie. Będę wdzięczna jak przyjmiesz i napiszesz czy w końcu stosowałaś ten Aromek. Chcę w tym miesiącu podejść do transferu a karmię i zastanawiam się jak to będzie z tą owulacją.

age.png

Starania od 2014 , 1 ICSI maj 2018, 2 ICSI sierpień 2019, 3 ICSI kwiecień 2021
    9 transferów NOVUM (1cb, 1 poronienie zatrzymane)
    10. transfer INVIMED - 29.06.22 r.: 7dpt-20, 9 dpt- 60,12 dpt - 346, 14 dpt - 1096, 17 dpt- 4020, 20 dpt- 7200, 22 dpt - 14200

13.03.2023, g.13:20, Maciejek- 51 cm,2870 g szczęścia do kochania 🧡🧡🧡
    4 ICSI lipiec 2024- brak zdrowych zarodków
    5 ICSI wrzesień 2024 - ❄️❄️ (zdrowe po PGTA)

11. transfer, beta<0,2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ