X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika Angelius Katowice dr Nycz Reska
Odpowiedz

Klinika Angelius Katowice dr Nycz Reska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosia8888 Debiutantka

Wysłany: 15 marca 2022, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Zostalam przekierowania od mojego ginekologa który jak twierdzi nie potrafi mi juz pomóc do dr Nycz. Mogę prosic o opinię czy komus Pani doktor pomogla? Czy możecie ją polecić?

• KASIA16 Nowa

Wysłany: 18 marca 2022, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , ja lecze się u Pani Doktor , polecam z całego serca. Zaczeło się od można powiedzieć przypadkowego usg Pani Doktor odrazu zauważyła potworniaka na jajniku - wcześniej 3 lekarzy nic...
    Teraz jesteśmy w trakcie in vitro też u tej Pani Doktor.

• Daria92 Nowa

Wysłany: 12 maja 2022, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    U doktor Nycz leczymy sie od stycznia 2022. Na pierwszej wizycie zleciła nam badania mikrobiologiczne, przeanalizowała wyniki męża (badanie nasienia wykonaliśmy juz przed pierwsza wizyta), zleciła suplementację zarówno dla mnie jak dla męża. W sumie pierwsze zlecenie badań okazało sie trafne bo wykryto u nas ureaplasme. Oboje z mężem dostaliśmy antybiotyk. Mąż powtarzał badania nasienia juz w lutym była mała poprawa, lecz jednak dalej był problem z ruchem plemników. Wczoraj odebraliśmy najnowsze wyniki i są idealne 💗 ja zmagam sie z policystycznymi jajnikami tutaj tez Pani doktor zleciła duzo więcej badań niz poprzedni ginekolog oraz zaleciła przyjmowanie metforminy. Co wiecej mialam tez wykonywane badanie drożności jajowodów. W kwietniu Pani doktor zasugerowała stymulację i podejście do inseminacji, chętnie wysłuchała historii z poprzednim lekiem i zasugerowała inny. Niestety po wizycie w 16 cyklu była cisza w jajnikach, po wczorajsze wizycie okazało sie ze jest pęcherzyk czym sama była zdziwiona bo jestem w dość późnym dniu cyklu, ale powiedziała ze nie zaszkodzi podać pregnyl na pęknięcie pęcherzyka. Wiec działamy i cierpliwe czekamy, choć naprawdę juz małe zwycięstwo jest w poprawie wyników męża. Trzymam dziewczyny kciuki za Was 💗

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ