Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika Bocian Poznań
Odpowiedz

Klinika Bocian Poznań

Oceń ten wątek:
  • Joanaa1991 Nowa

Wysłany: 23 lutego 2025, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa6 wrote:
    Hej, ja prowadzisz ciążę u dr K?

Hejo ja prowadzę ciążę i dr Kormana. Obecnie 15tc :) Ty też zostałaś u niego?

• Dżasta94 Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2025, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Widzę, że na wątku nic się nie dzieje ale może teraz są tu jakieś dziewczyny, które leczą się w tej klinice? :) Ja podchodzę pierwszy raz do in vitro, póki co jestem zadowolona z wyboru kliniki i jestem ciekawa jak jest u Was :)

👱‍♀️ 31 👨33

Starania od 2018.

Niepłodność idiopatyczna.

07.2025 - kwalifikacja do in vitro ☘️

🗓️24.07 START ❤️
    💉Menopur
    💉Ovaleap
    💊Primolut Nor
    🗓️08.08 punkcja - ❄️❄️❄️❄️

Przygotowanie do transferu:
    💊Lametta
    💉Ovitrelle
    💊Duphaston

🗓️10.09 transfer (5-dniowa blastocysta)
    10 dpt - beta 38.83, progesteron 30.27
    12 dpt - beta 94.99, progesteron 27.64 (147%)
    14 dpt - beta 247.50 (162,8%)
    17 dpt - beta 1246.39 (194,3%)
    20 dpt - beta 3146 (153%)
    23 dpt - beta 7647 (143%)
    26 dpt - USG CRL 0.58 cm i ❤️

preg.png
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 24 września 2025, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej odświeżam wątek. Czy są tu dziewczyny które w ostatnim czasie miały in vitro w szczególności AK. Jak oceniacie klinikę. Obecnie jestem po poronieniu . Jak narazie jestem w innej klinice

Ona '89
    On '86

■niskie amh
    ■wysokie fsh

❤️ naturals grudzień 2025
    ♡ 9+2- 3cm
    ♡ 12+5 tc 6,9 cm 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
    ♡ 14 tc 🐨 92 gram
    ♡ 18tc 🦫 238 gram ( wciąż nie znam płci ale w brzuszku się wierci)
    ♡ 19+2 tc baby girl 🩷🩷🩷
    ♡ 20+5 tc 🐹418g
    preg.png

Czekamy na Marcelinke 🩷
  • Bella7722 Znajoma

Wysłany: 25 września 2025, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta94 wrote:
    Cześć! Widzę, że na wątku nic się nie dzieje ale może teraz są tu jakieś dziewczyny, które leczą się w tej klinice? :) Ja podchodzę pierwszy raz do in vitro, póki co jestem zadowolona z wyboru kliniki i jestem ciekawa jak jest u Was :)

My zmieniliśmy z invimed na klinikę bocian w Poznaniu, trafiliśmy do dr Kormana i po 10 latach starań, właśnie u nich udało się zajść w ciążę, obecnie 38tc, czekamy jeszcze 2 tyg na córeczkę ❤️ polecam bardzo, zawsze byli pod telefonem, doktorzy jak i położne bardzo miłe

Dżasta94, Komanuss lubią tę wiadomość

• Komanuss Autorytet

Wysłany: 26 września 2025, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella7722 wrote:
    My zmieniliśmy z invimed na klinikę bocian w Poznaniu, trafiliśmy do dr Kormana i po 10 latach starań, właśnie u nich udało się zajść w ciążę, obecnie 38tc, czekamy jeszcze 2 tyg na córeczkę ❤️ polecam bardzo, zawsze byli pod telefonem, doktorzy jak i położne bardzo miłe
    A w invimed mieliście jakąś procedurę? Też byłam początkowo w invimed

Ona '89
    On '86

■niskie amh
    ■wysokie fsh

❤️ naturals grudzień 2025
    ♡ 9+2- 3cm
    ♡ 12+5 tc 6,9 cm 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
    ♡ 14 tc 🐨 92 gram
    ♡ 18tc 🦫 238 gram ( wciąż nie znam płci ale w brzuszku się wierci)
    ♡ 19+2 tc baby girl 🩷🩷🩷
    ♡ 20+5 tc 🐹418g
    preg.png

Czekamy na Marcelinke 🩷
  • Bella7722 Znajoma

Wysłany: 27 września 2025, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komanuss wrote:
    A w invimed mieliście jakąś procedurę? Też byłam początkowo w invimed

W invimed mieliśmy 2 procedury z każdej 10 jajeczek, ale do blastocysty zostawało po 1 zarodku, więc z 2 procedury tylko 2 zarodki i żaden się nie przyjął, w bocianie byliśmy przy 1 procedurze aż 3 mrożonki wyszły, do tego nie trzeba było jeździć tak często jak w invimed cze co 2 dni w klinice, w bocianie od rozpoczęcia cyklu do punkcji 2 wizyty, później w cyklu do zapłodnienia też 2 x i transfer. Jakoś mniej tych wizyt było i tak jakoś zleciało inaczej, mniejszy stres itp

• Optymistka90 Autorytet

Wysłany: 28 września 2025, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My leczyliśmy się u dr Kormana i pierwszy transfer był udany. Synek jest już na świecie. Zarówno dr Korman jak i dr Sitkowski bardzo empatyczni, z dużą wiedzą i trafnymi diagnozami. (U dr Sitkowskiego prowadziłam całą ciążę).

Bella7722 lubi tę wiadomość

👶🏻 Witek
    🗓️ 19.07.2025
    🕰️ 11.12
    ⚖️ 3920 g

age.png
  • KwiatKlau Koleżanka

Wysłany: 16 października 2025, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

dziewczyny chciałam podpytać, jak wygląda kwestia podejścia do in vitro.
    Właśnie umówiłam się do dr K. w Bocianie.
    U mnie problem z immunologią (wysokie ANA) i mutacje genetyczne (F2, MTHFR (A1298), PAI-1/SERPINE1).
    Czy któraś z Was miała podobne problemy i jednak udało się z IVF w tej klinice?

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ