Klinika Bocian Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć! Widzę, że na wątku nic się nie dzieje ale może teraz są tu jakieś dziewczyny, które leczą się w tej klinice?
Ja podchodzę pierwszy raz do in vitro, póki co jestem zadowolona z wyboru kliniki i jestem ciekawa jak jest u Was
👱♀️ 31 👨33
Starania od 2018.
Niepłodność idiopatyczna.
07.2025 - kwalifikacja do in vitro ☘️
🗓️24.07 START ❤️
💉Menopur
💉Ovaleap
💊Primolut Nor
🗓️08.08 punkcja - ❄️❄️❄️❄️
Przygotowanie do transferu:
💊Lametta
💉Ovitrelle
💊Duphaston
🗓️10.09 transfer (5-dniowa blastocysta)
10 dpt - beta 38.83, progesteron 30.27
12 dpt - beta 94.99, progesteron 27.64 (147%)
14 dpt - beta 247.50 (162,8%)
17 dpt - beta 1246.39 (194,3%) -
Dżasta94 wrote:Cześć! Widzę, że na wątku nic się nie dzieje ale może teraz są tu jakieś dziewczyny, które leczą się w tej klinice?
Ja podchodzę pierwszy raz do in vitro, póki co jestem zadowolona z wyboru kliniki i jestem ciekawa jak jest u Was
My zmieniliśmy z invimed na klinikę bocian w Poznaniu, trafiliśmy do dr Kormana i po 10 latach starań, właśnie u nich udało się zajść w ciążę, obecnie 38tc, czekamy jeszcze 2 tyg na córeczkę ❤️ polecam bardzo, zawsze byli pod telefonem, doktorzy jak i położne bardzo miłeDżasta94, Komanuss lubią tę wiadomość
-
Bella7722 wrote:My zmieniliśmy z invimed na klinikę bocian w Poznaniu, trafiliśmy do dr Kormana i po 10 latach starań, właśnie u nich udało się zajść w ciążę, obecnie 38tc, czekamy jeszcze 2 tyg na córeczkę ❤️ polecam bardzo, zawsze byli pod telefonem, doktorzy jak i położne bardzo miłe
-
Komanuss wrote:A w invimed mieliście jakąś procedurę? Też byłam początkowo w invimed
W invimed mieliśmy 2 procedury z każdej 10 jajeczek, ale do blastocysty zostawało po 1 zarodku, więc z 2 procedury tylko 2 zarodki i żaden się nie przyjął, w bocianie byliśmy przy 1 procedurze aż 3 mrożonki wyszły, do tego nie trzeba było jeździć tak często jak w invimed cze co 2 dni w klinice, w bocianie od rozpoczęcia cyklu do punkcji 2 wizyty, później w cyklu do zapłodnienia też 2 x i transfer. Jakoś mniej tych wizyt było i tak jakoś zleciało inaczej, mniejszy stres itp -