X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika Bocian Poznań
Odpowiedz

Klinika Bocian Poznań

Oceń ten wątek:
  • Joanaa1991 Nowa

Wysłany: 23 lutego, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa6 wrote:
    Hej, ja prowadzisz ciążę u dr K?

Hejo ja prowadzę ciążę i dr Kormana. Obecnie 15tc :) Ty też zostałaś u niego?

• Dżasta94 Przyjaciółka

Wysłany: 22 sierpnia, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Widzę, że na wątku nic się nie dzieje ale może teraz są tu jakieś dziewczyny, które leczą się w tej klinice? :) Ja podchodzę pierwszy raz do in vitro, póki co jestem zadowolona z wyboru kliniki i jestem ciekawa jak jest u Was :)

👱‍♀️ 31 👨33

Starania od 2018.

Niepłodność idiopatyczna.

07.2025 - kwalifikacja do in vitro ☘️

🗓️24.07 START ❤️
    💉Menopur
    💉Ovaleap
    💊Primolut Nor
    🗓️08.08 punkcja - ❄️❄️❄️❄️

Przygotowanie do transferu:
    💊Lametta
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ