X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika Bocian Poznań-2022
Odpowiedz

Klinika Bocian Poznań-2022

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AniaAnia1 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2022, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Czy są tu jakieś osoby, które korzystały z usług Kliniki Bocian w Poznaniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2022, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaAnia1 wrote:
    Dziewczyny,
    Czy są tu jakieś osoby, które korzystały z usług Kliniki Bocian w Poznaniu?
    Ja aktualnie jestem pacjentką :)

• AniaAnia1 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2022, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunday_92 wrote:
    Ja aktualnie jestem pacjentką :)
    O super, a do kogo chodzisz?I kogo polecasz? Najakim jesteś etapie?

Ja dziś 10dpt miałam jeszcze jeden test sikany, więc zrobiłam, niestety biały...jutro mam bete ale nie liczę na nic... to był mój drugi transfer z 2 zarodkami, więcej mrozaków nie mamy. Styczniowy transfer zakończył się pustym jajem i poronieniem.
    Zastanawiam się natomiast nad zmianą Kliniki z Invimed Poznan na Bociana w Poznaniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2022, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaAnia1 wrote:
    O super, a do kogo chodzisz?I kogo polecasz? Najakim jesteś etapie?

Ja dziś 10dpt miałam jeszcze jeden test sikany, więc zrobiłam, niestety biały...jutro mam bete ale nie liczę na nic... to był mój drugi transfer z 2 zarodkami, więcej mrozaków nie mamy. Styczniowy transfer zakończył się pustym jajem i poronieniem.
    Zastanawiam się natomiast nad zmianą Kliniki z Invimed Poznan na Bociana w Poznaniu.

My jesteśmy na etapie drugiego podejścia do iui, także w temacie in vitro się nie wypowiem.

Ja chodzę do dr Sitkowskiego i polecam, mam poczucie zaopiekowania, zawsze odpowiada na wszystkie pytania i sam informuje, tłumaczy itp. Ogólnie z kliniki jestem zadowolona, dobry kontakt, mile położne, wizyty sprawnie, zazwyczaj bez opóźnień.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ