X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika Bocian Poznań-2022
Odpowiedz

Klinika Bocian Poznań-2022

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AniaAnia1 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2022, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Czy są tu jakieś osoby, które korzystały z usług Kliniki Bocian w Poznaniu?

• Sunday_92 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2022, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaAnia1 wrote:
    Dziewczyny,
    Czy są tu jakieś osoby, które korzystały z usług Kliniki Bocian w Poznaniu?
    Ja aktualnie jestem pacjentką :)

preg.png
    Project baby #2 - start 11.2024
    age.png
    👶07.06.2023, 39+3, 3690g/56cm
    06.10.22 ⏸️❤️🙏
    08.22 histeroskopia - stan zapalny endo
    IUI 07.22 👎
    IUI 05.22 👎
    IUI 04.22👎
    Project baby #1 - start 03.2021
    👩92'
    🧔90'
  • AniaAnia1 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2022, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunday_92 wrote:
    Ja aktualnie jestem pacjentką :)
    O super, a do kogo chodzisz?I kogo polecasz? Najakim jesteś etapie?

Ja dziś 10dpt miałam jeszcze jeden test sikany, więc zrobiłam, niestety biały...jutro mam bete ale nie liczę na nic... to był mój drugi transfer z 2 zarodkami, więcej mrozaków nie mamy. Styczniowy transfer zakończył się pustym jajem i poronieniem.
    Zastanawiam się natomiast nad zmianą Kliniki z Invimed Poznan na Bociana w Poznaniu.

• Sunday_92 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2022, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaAnia1 wrote:
    O super, a do kogo chodzisz?I kogo polecasz? Najakim jesteś etapie?

Ja dziś 10dpt miałam jeszcze jeden test sikany, więc zrobiłam, niestety biały...jutro mam bete ale nie liczę na nic... to był mój drugi transfer z 2 zarodkami, więcej mrozaków nie mamy. Styczniowy transfer zakończył się pustym jajem i poronieniem.
    Zastanawiam się natomiast nad zmianą Kliniki z Invimed Poznan na Bociana w Poznaniu.

My jesteśmy na etapie drugiego podejścia do iui, także w temacie in vitro się nie wypowiem.

Ja chodzę do dr Sitkowskiego i polecam, mam poczucie zaopiekowania, zawsze odpowiada na wszystkie pytania i sam informuje, tłumaczy itp. Ogólnie z kliniki jestem zadowolona, dobry kontakt, mile położne, wizyty sprawnie, zazwyczaj bez opóźnień.

preg.png
    Project baby #2 - start 11.2024
    age.png
    👶07.06.2023, 39+3, 3690g/56cm
    06.10.22 ⏸️❤️🙏
    08.22 histeroskopia - stan zapalny endo
    IUI 07.22 👎
    IUI 05.22 👎
    IUI 04.22👎
    Project baby #1 - start 03.2021
    👩92'
    🧔90'
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ