X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika BOCIAN - Szczecin
Odpowiedz

Klinika BOCIAN - Szczecin

Oceń ten wątek:
  • JustMe Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spędziłam w Policach 1,5 miesiąca - co prawda nie na porodówce a na neonatologii ale bardzo polecam ten szpital. Przez cały pobyt nie spotkałam ani jednego chama :-) dziecko było super ogarnięte, dopilnowane, zadbane, lekarze wiedzieli jak mi jest stan dziecka i naprawdę mieli super kontakt z maluchami, aż się ciepło na sercu robiło. Ja dostałam mnóstwo wsparcia od położnych. Po koszmarze jaki przeżyłam w Koszalinie była to bardzo miła niespodzianka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:03

• Cavarathiel Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustMe wrote:
    Spędziłam w Policach 1,5 miesiąca - co prawda nie na porodówce a na neonatologii ale bardzo polecam ten szpital. Przez cały pobyt nie spotkałam ani jednego chama :-) dziecko było super ogarnięte, dopilnowane, zadbane, lekarze wiedzieli jak mi jest stan dziecka i naprawdę mieli super kontakt z maluchami, aż się ciepło na sercu robiło. Ja dostałam mnóstwo wsparcia od położnych. Po koszmarze jaki przeżyłam w Koszalinie była to bardzo miła niespodzianka.
    A Koszalin czemu koszmar? Będę zaraz rodzić w Koszalinie i nastawiałam się, że nie jest tu wcale tak źle podobno 🤔

Starania na luźno od 01.2023, świadome starania od 06.2024
    32👩 34🧔
    ◽ AMH 0,56 (11.24)
    ◽ Adenomioza
    ◽ immunologia ❗

📅 11.2024 Bocian Szczecin
    ◽04-21.01.25 🥚3->3 MII: ❄️ 4AA i i 3BB
    20.02.25 - FET - beta<2,3 ❌
    24.03.25 - FET - beta<2,3 ❌

◽02-17.05.25🥚7->2 MII:❄️4AB
    22.05, 20.06, 17.07 diphereline i hydroxy
    13.08.25 - FET - Encorton, Acard, Prograf, Accofil
    5dpt ⏸️, 6dpt 31, 8dpt 57,4, 10dpt 122, 14dpt 527, 21dpt 7274, 27dpt CRL 0,41 i❤️
    nifty pro - zdrowa dziewczynka 🩷
    12+3 - I prenatalne 6,2cm
    20+2 - 324g
    21+1 - II prenatalne 424 g
    24+2 - 629g
    28+2 - 1235g
    31+2 - 1729g
    33+2 - 2071g

preg.png
  • JustMe Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porodówka nie jest najgorsza choć znieczulenia nie ma. Patologia noworodka to jest koszmar. Codziennie wychodziłam od dziecka z płaczem.

‹‹ 363 364 365 366 367
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ