Klinika Gyncentrum Katowice 🍍
-
WIADOMOŚĆ
-
aannddzzia wrote:Cześć dziewczyny mam do was pytanie przedemna pierwsza punkcja czy można mieć w gyncentrum Katowice swoją koszulę do zabiegu ?
Hej, dostaje się taka jednorazowa na miejscu. Ale można mieć swoje skarpetki
Ona: rocznik 87
On: rocznik 74
AMH: 1,0
cross-match: negatywny,
allo-MLR-6%,
KIR - genotyp Bx, nieobecne geny: 2DL5 [gr.1], 2DS1, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
IUI x 2 - nieudane,
Od 10.2024 w trakcie in vitro - 1 stymulacja 10.2024: ❄️❄️ (jeden prawidłowy po PGT-A), transfer nieudany, 2 stymulacja 02.2025: LLM ❄️, ❄️ nieprawidłowy, transfer nieudany, 3 stymulacja 07.2025 -❄️❄️ oba nieprawidłowe po PGT-A -
Hej dziewczyny 🙂 wiecie jak teraz wygląda sytuacja ze środkami w klinice? Kwalifikują normalnie? I jak potem z ciągłością leczenia?
W Bocianie twierdzą, że mają pieniądze, ale nie mają mocy przerobowych. Ale cały czas kwalifikują nowe pary, a obecnym każą czekać pół roku na stymulację, a potem pół roku na transfer. -
Evian wrote:Hej dziewczyny 🙂 wiecie jak teraz wygląda sytuacja ze środkami w klinice? Kwalifikują normalnie? I jak potem z ciągłością leczenia?
W Bocianie twierdzą, że mają pieniądze, ale nie mają mocy przerobowych. Ale cały czas kwalifikują nowe pary, a obecnym każą czekać pół roku na stymulację, a potem pół roku na transfer.
Wczoraj wrzucili info na stronie, że mają jeszcze fundusze z MZ
. Leczę się w Gyncentrum od lipca i nigdy nie miałam problemów z wizytą. Jestem po punkcji ale teraz robię badania przed transferem
.
Starania od 2022 roku
Klinika niepłodności od 2024
35 💃
AMH 4,5
Drożność jajowodów ✅
TSH 1,3
Wit. D 42 ng/ml
Ferrytyna 70,36 ng/ml
Kariotyp ✅
Biopsja endometrium ✅
Corss match negatywny ✅
Allo-MLR 74.9%
PAI-1, MTHFR, Kir AA ❌
34 🕺
Wszystkie parametry nasienia w normie
Kariotyp ✅
Hcl-a c2c2 ❌
1️⃣ procedura IVF 11 oocytów-> 9 dojrzałych -> 3 zapłodnione -> 1 zarodek 5BB
Beta
5dpt 6.6, 7dpt 8.4, 9dpt 5.5 😥
2️⃣ procedura IVF 18 oocytów -> 6 dojrzałych i zapłodnionych-> 5 zarodków -> PGT-A ✅-> 4AA x❄️❄️ zdrowe -