X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną klinika IN VITRO Warszawa
Odpowiedz

klinika IN VITRO Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marti7 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Jestem po trzech procedurach in vitro. Druga nam się udała, ale trzecia niestety mimo trzech transferów bez sukcesu. Przy każdym z trzech transferów beta była pozytywna, jednak kończyło się ciążą biochemiczną. Chcemy drugie dziecko, więc myślę o zmianie kliniki. Chciałabym się przenieść do Warszawy.

W związku z tym serdecznie Was proszę o polecenie kliniki w Warszawie, razem z lekarzem, który jest wyrozumiały, z którym łatwo się skontaktować w razie różnych sytuacji. Może też ktoś kto specjalizuje się w pacjentkach po ciążach biochemicznych? :) No i oczywiście klinika, w której dostępne jest dofinansowanie rządowe.

Z góry dziękuję! :)

• Elka198321 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę polecić Invicta Warszawa dr Michał Kunicki.do transferu dr Pałaszewski z tej samej kliniki.
    Wcześniej byłam w Invimed Warszawa, Novuum i niebylam w 100%zadowolona...

• BetiK Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/oviklinika-waw,41603.html

Zajrzyj do tego wątku 🙂

👩 28 - nieregularne cykle
    🧔‍♂️29 - bardzo słaba jakość nasienia

08.2024 kwalifikacja do in vitro
    10.2024 I punkcja - 10 pobranych 🥚, 6 zapłodnionych, 0❄️
    12.2024 II punkcja -14 pobranych 🥚, 10 zapłodnionych, 7 ❄️❤️
    01.2025 histeroskopia ✅
    11.02.2025 transfer
    5dpt ⏸️
    8dpt - 86mlU/ml
    10dpt - 165,3 mlU/ml
    13dpt - 760,5 mlU/ml
    17dpt - 2960,8 mlU/ml
    29 dpt - ❤️ CRL 7,2 mm
    Prenatalne + PAPP-A ✅
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ