X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika Kraków, Katowice , Czechy
Odpowiedz

Klinika Kraków, Katowice , Czechy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Miśka 91 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny być może taki wątek już jest ale nie mogę trafić. Jaką klinikę leczenia niepłodności polecacie w Krakowie , Katowicach a może Czechy? I jakiego lekarza . Jeżeli macie odnośnik do innego tematu o tej tematyce to też chętnie zajrzę :)

8.01.2012 💙
    26.07.2023 💙

Ja niskie AMH
    Mąż niskie parametry nasienia

Starania o 3 ....
  • MałaMiMi Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2022, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka 91 wrote:
    Cześć dziewczyny być może taki wątek już jest ale nie mogę trafić. Jaką klinikę leczenia niepłodności polecacie w Krakowie , Katowicach a może Czechy? I jakiego lekarza . Jeżeli macie odnośnik do innego tematu o tej tematyce to też chętnie zajrzę :)

Znalazłaś jakąś informację odnośnie Czech?

• Przyjaciółka123 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2022, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka 91 wrote:

dr W., KrakOvi. 😊

Igelkot lubi tę wiadomość

34 👩🏼 • AMH 4,73 • kir AA • MTHFR hetero. • PAI-1 homo.

KrakOvi
    23.06.22. - FET 4.2.1 ✊🏼 + EG + AH + neoparin
    luty 2023 r. - 3300 g i 59 cm chłopczyka 👶🏼💙

2024 r. wracamy po rodzeństwo 👶🏼
    03.06. - zakwalifikowani do programu ✔️
    12.07. - start stymulacji - Puregon 200 j. 💉
    22.07. - punkcja - pobrano 17 🥚 - mogliśmy zapłodnić 6
    27.07. - ET 5.1.1 🍀
    kwiecień 2025 r. - 3120 g i 53 cm drugiego synka 💙

na zimowisku:
    ❄️ 5.1.1 ❄️ 4.1.1 ❄️ 4.2.3

age.png
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ