Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika niepłodności Bialystok
Odpowiedz

Klinika niepłodności Bialystok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jotka. Nowa

Wysłany: 17 listopada 2025, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, po 12 mc bezowocnych starań pora na wizytę w klinice. Czy możecie polecić klinikę w Białymstoku? Ginekolog polecił mi artemide i Dr Domitrz , co sądzicie?

• MagdaGazelka Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2025, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Nie wiem jak w artemidzie, ale w kriobanku to na pewno od razu pójdą w IV. Może spróbuj coś posprawdzać wcześniej?

Czy Twój ginekolog coś robił w kierunku diagnostyki? Masz już jakieś badania?

Ja osobiście polecam dr Jakuba Tomaszewskiego. Doktor ma świetne opinie, próbuje różnych metod, zarówno stymulacyjnych jak i zabiegowo-diagnostycznych.

Ja trafiłam do niego już na końcówce drogi. Dzisiaj zaczęłabym odwrotnie. 🙂

Starania od 5 lat
    👨37✅
    👩🏼36❌
    endometrioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, mięśniaki macicy
    Crossmatch ❌46.1% (Encorton, Equoral)
    Antytrombina III ❌ 62.97% (heparyna do i po transferze)
    Genetyka ok ✅
    3 x IUI ❌
    07.2024 - 1 IVF, 3 zapłodnione komórki, brak zarodka ❌
    10.2024 - 2 IVF, 1 zapłodniona komórka, brak zarodka ❌
    12.2024 - 3 IVF, 1 zapłodniona komórka, brak zarodka ❌
    ✅dieta, ruch, suplementy
    01.2025 - rozpoczynamy długi protokół (primolut, decapeptyl, omnitrope, menopur 300, gonapeptyl)
    08.02.2024 punkcja 👉 8 zdrowych komórek 💪🥚 7 się zapłodniło, mamy ❄️❄️❄️ 🥹

08.03 - transfer 2 ❄️❄️ ➡️ beta 0
  • Jotka. Nowa

Wysłany: 17 listopada 2025, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na bieżąco wyniki hormonów lh/fsh prolaktyna,progesteron, estradiol, amh, badanie nasienia męża, owulacje są chociaz nie miałam typowego monitoringu.

Wszystkie wyniki powiedzmy że w normie, chce zrobić jeszcze badanie drożności i nie wiem czy zrobić je na własną rękę czy lepiej zacząć od kliniki.

Dziękuję za polecenie Dr. Tomaszewskiego rzeczywiście ma dobre opinie

• MagdaGazelka Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2025, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli jesteś zdecydowana na IV to drożność Ci nie jest potrzebna.

Jeżeli chciałabyś jeszcze powalczyć naturalnie to drożność jak najbardziej- Tomaszewski robi zabiegi diagnostyczne, przy okazji posprawdza resztę potrzebnych kwestii. Ja miałam teraz robioną laparoskopię z histeroskopią i usuwanie mięśniaków.

Jeżeli chciałabyś o coś zapytać to zapraszam na priv.🙂

Starania od 5 lat
    👨37✅
    👩🏼36❌
    endometrioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, mięśniaki macicy
    Crossmatch ❌46.1% (Encorton, Equoral)
    Antytrombina III ❌ 62.97% (heparyna do i po transferze)
    Genetyka ok ✅
    3 x IUI ❌
    07.2024 - 1 IVF, 3 zapłodnione komórki, brak zarodka ❌
    10.2024 - 2 IVF, 1 zapłodniona komórka, brak zarodka ❌
    12.2024 - 3 IVF, 1 zapłodniona komórka, brak zarodka ❌
    ✅dieta, ruch, suplementy
    01.2025 - rozpoczynamy długi protokół (primolut, decapeptyl, omnitrope, menopur 300, gonapeptyl)
    08.02.2024 punkcja 👉 8 zdrowych komórek 💪🥚 7 się zapłodniło, mamy ❄️❄️❄️ 🥹

08.03 - transfer 2 ❄️❄️ ➡️ beta 0
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ