Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMikuśka wrote:Misia ja jutro jadę na Unie mam umówioną wizytę ale nie wiem do kogo bo pani w recepcji nie potrafiła mi powiedzieć kto bedzie bo tam podobno duze zmiany nastąpił - no zobaczymy
jade z wynikami tymi co mam zobaczymy co powie
a przy okazji musze zrobić chlamydie bo u nas nie robią
No właśnie tam ciągle jest inny lekarz ;/ Teraz ma tam powstać klinika leczenia niepłodności, to co z Państwa będzie szło plus dodatkowo miasto ma coś dofinansować. Ja miałam chlamydię w lutym, teraz musiałam powtórzyć do inseminacji.
Ogólnie gabinet nowy, dobrze wyposażony Obyś tylko na dobrego lekarza trafiła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonaLiza a jak u genetyka??? Byłaś już???Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mikuśka wrote:Bridget -super gratulacje
Byłam i tylko sie zdenerwowałam nie potrzebnie jechałam taki kawał
Przyjeła mnie pani doktor nazwisko chyba Mieczkowska. pokazała jej wyniki on pokręciła nosem i powiedziała ze z takimi wynikami to tylko in vitro ze nie ma sensu próbować IUI to ja jej mówie ze czytałam słyszałam ze udaje sie z taką morfologią zajść w ciąże a ona ze no tak róznie bywa ale to bardzo mało prawdopodobne ale jak sie pani upiera to moge Panią wystumulowac ale to nie wiem kiedy na pewno po nowym roku ....
To pytam sie czy mogłabym juz dostac teraz skierowanie na jakieś badania aby powoli sie przygotowywać a ona mi ze no to sie zobaczy na które badania dostane skierowanie bo na pewno nie na wszystkie i ona nie wie teraz na jakie
nawet mnie nie zbadała a miałam jajeczkowanie i chciałam aby zobaczyła jakie duze mam jajeczka ...
wyszłam i wyłam pół drogi z nerwów
i juz nie pojde na NFZ trudno -
nick nieaktualnyMikuśka wrote:Byłam i tylko sie zdenerwowałam nie potrzebnie jechałam taki kawał
Przyjeła mnie pani doktor nazwisko chyba Mieczkowska. pokazała jej wyniki on pokręciła nosem i powiedziała ze z takimi wynikami to tylko in vitro ze nie ma sensu próbować IUI to ja jej mówie ze czytałam słyszałam ze udaje sie z taką morfologią zajść w ciąże a ona ze no tak róznie bywa ale to bardzo mało prawdopodobne ale jak sie pani upiera to moge Panią wystumulowac ale to nie wiem kiedy na pewno po nowym roku ....
To pytam sie czy mogłabym juz dostac teraz skierowanie na jakieś badania aby powoli sie przygotowywać a ona mi ze no to sie zobaczy na które badania dostane skierowanie bo na pewno nie na wszystkie i ona nie wie teraz na jakie
nawet mnie nie zbadała a miałam jajeczkowanie i chciałam aby zobaczyła jakie duze mam jajeczka ...
wyszłam i wyłam pół drogi z nerwów
i juz nie pojde na NFZ trudno
Przykro mi
Ale ja też zazwyczaj wracałam z wizyt tam zdołowana. Teraz zapisałam się do vitrolive na pierwszą wizytę i poszłam na Unii odebrać wyniki. W międzyczasie mąż wysłał skargę do dyrektora. NO i na wizycie dostałam od razu skierowanie na inseminacje. Spróbuje na nfz zobaczę jak będzie, ale do tych lekarzy już nie wrócę. -
nick nieaktualnyMikuśka wrote:Byłam i tylko sie zdenerwowałam nie potrzebnie jechałam taki kawał
wyszłam i wyłam pół drogi z nerwów.
i juz nie pojde na NFZ trudno -
nick nieaktualnyKasia 32 wrote:Mikuśka współczuję takiej wizyty. To bardzo przykre, że w XXI wieku gro lekarzy gabinetów lekarskich działa jak za komuny. Pani doktor wielce obrażona,że wogule się czegoś od niej chce. Z pewnością jakbyś poszła do niej prywatnie to pewnie inaczej by ta wizyta wyglądała. Polska służba zdrowia na kasę chorych
Dokładnie tak tam jest, że lekarze są wielce obrażeni, że ktokolwiek do nich przyszedł i jeszcze z problemami!
I ostatnio dodatkowo usłyszałam, że to nie jest prywatny szpital. Żart.
-
Ja czekam na @, odebrałam wyniki badań immunologicznych i mam załamkę, mam tak agresywny organizm, że zabiję każdy zarodekHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
nick nieaktualnyNiuni wrote:Hej dziewczyny. Jak tam Wasze samopoczucie po staraniach i oczekiwanie na testowanie.. ?? Ja strasznie się denerwuje. Dopiero 4 dzień PO IUI..
-
nick nieaktualny