Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja polecam, chodzę tam od stycznia do dr Roberta Sienkiewicza i na razie jestem zadowolona. Cenowo też nie wygląda najgorzej choć to zależy do jakiego lekarza idziesz (najdroższa jest wizyta u prof. Kurzawy). Poza tym pierwsza wizyta jest droższa (coś ok 200zł), kolejne tańsze (bodajże 160zł) a monitoring 100zł za wizytę.
motyl1993, Mikuśka lubią tę wiadomość
starania od 2009
2010 - pierwszy aniołek 10tc
2011 - drugi aniołek 5 tc
2013 - dwa aniołki 7tc
2014 - starania wspomagane
2016 - największe szczęście 3000g, 56cm
2017 - kolejne starania, oj nie będzie łatwo -
nick nieaktualny
-
Właśnie, o Ciepieli też dużo dobrego słyszałam. W ogóle w tej klinice dobre jest to, że jak trzeba to kierują do szpitala do Polic gdzie prawie wszyscy ci lekarze pracują.
motyl1993, Lisek1985 lubią tę wiadomość
starania od 2009
2013 - dwa aniołki 7tc
nick nieaktualnyeffora wrote:Właśnie, o Ciepieli też dużo dobrego słyszałam. W ogóle w tej klinice dobre jest to, że jak trzeba to kierują do szpitala do Polic gdzie prawie wszyscy ci lekarze pracują.
Mnie będzie do nich kierowała dr Lejman, bo nie ma już na nas pomysłu a mogę zapytać z jakim problemem Ty się borykasz i dlaczego trafiłaś do kliniki?effora lubi tę wiadomość
-
Ja się błąkam po lekarzach już jakiś czas a generalnie walczę z PCOS i lekką niedoczynnością tarczycy. Tak naprawdę dopiero w klinice zaczęli mnie leczyć. A staramy się już w sumie 5 lat z przerwami na 3 poronienia...
motyl1993 lubi tę wiadomość
starania od 2009
2013 - dwa aniołki 7tc
W klinice do tej pory robiliśmy tylko badania laboratoryjne, ale opiekuje się mną na stałe lekarz z "teamu" Vitrolive - dr Brelik i co tu dużo mówić... ponad 10 lat borykam się z najróżniejszymi problemami hormonalnymi, teraz na koncie już prawie trzy lata walki o dziecko a to on pierwszy się mną zajął, zdiagnozował i zaczął leczyć, a po gabinetach ginekologicznych naprawdę sporo się rozbijałam przez ostatnią dekadę. U dr Brelika byłam pierwszy raz na początku września zeszłego roku - na początku października miałam diagnozę i leczenie, w listopadzie już byłam w ciąży. Krótko, ale po tylu miesiącach to już sukces. Teraz mu stuprocentowo wierzę, chociaż na pierwszą wizytę szłam z postawą "i tak mi nie pomoże, tamci też nie pomogli". A co on mi powiedział na pierwszej wizycie? "Ja pani pomogę". Pomógł i ciągle pomaga.
Trzy razy od jesieni zeszłego roku przebywałam w Klinice Medycyny Rozrodu w szpitalu w Policach i tam też spotkałam kolejnych kilku lekarzy z Vitrolive - wszyscy bardzo kompetentni, sympatyczni - nie dam złego słowa powiedzieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 00:13
effora, motyl1993, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynicelady wrote:Ja też się tam wybieram, ale dopiero za dwa miesiące kiedy minie dokładnie rok odkąd staramy się o dzidziusia. Przypuszczam, że wybiorę dr Ciepielę. Słyszałam o nim dużo dobrego.
Jak na razie w klinice badaliśmy tam tylko nasienie. -
nick nieaktualny
-
No to tak jak pisałam - cena zależy od lekarza do jakiego się umawia, ale generalnie ceny nie są wygórowane. Ale że termin na wrzesień - ja się umawiam max 2 tygodnie wcześniej...starania od 2009
2013 - dwa aniołki 7tc
nick nieaktualny
-
Ja też chodzę do dr Brelika i mogę spokojnie polecić. Ciepły, sumienny, na telefon, jak nie odbierze to oddzwania, wkręca na wizyty jak ktoś potrzebuje wcześniej. Ciepielę też poznałam w szpitalu w Policach i też mogę powiedzieć, że drugiego tak miłego i dokładnego człowieka ( a co dopiero lekarza) to ze świecą szukać. O Sienkiewiczu słyszałam, że jest lekko nieprzyjemny, ale bardzo dobry. Ja bym go określiła jako "rzeczowy". Ogólnie polecam klinikę
-
Potwierdzam - doktor Brelik zawsze oddzwania! Za pierwszym razem tak się zdziwiłam, że mi prawie telefon z rąk wyleciał.
O doktorze Sienkiewiczu bym powiedziała, że jest "specyficzny" - taki bardzo bezpośredni i może to niektórym przeszkadza. Mi nie - rzeczowy, dokładny lekarz, badał mnie w Policach dwa razy.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Cześć dziewczyny, ja też leczę się w tej klinice u dr Brelika. Doktor jest rewelacyjny. Leżałam w Policach 3 dni każdy tam jest mega przesympatyczny. Polecam klinikę z całego serca. I jak najbardziej, dr Brelik na każdy telefon odpowie
Agnes280 lubi tę wiadomość