Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Klinika w Krakowie - refundacja in vitro z dawczynią
Odpowiedz

Klinika w Krakowie - refundacja in vitro z dawczynią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kinga8435 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2025, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, którą z klinik w Krakowie polecacie? Mam 43 lata i chciałabym spróbować z komórką dawczyni. Mieliśmy jedną szansę na skorzystanie z refundacji na własnych komórkach w GC, ale nie powiodło się. Mam mieszane uczucia czy wrócić do GC . Lekarki, które nas wcześniej tam prowadziły już nie pracują..

• Paulina80 Nowa

Wysłany: 14 lutego 2025, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko i wyłącznie u dr Anny Knafel. Na pierwszą wizytę czeka się około 2-3 miesiące ale oszczędza się dużo czasu na nieudane próby.
    Pani dr przyjmuje teraz na Kamiennej i w KrakOvi.

• Moniczka1902 Nowa

Wysłany: 14 lutego 2025, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, czy leczyłaś się w klinice Krakovi u Pani Anny Knafel?

• Paulina80 Nowa

Wysłany: 14 lutego 2025, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Na pierwszej wizycie byłam u niej w gabinetach kamienna później krakovi.
    Przecudowna i madra Pani doktor. Kilka moich bliskich znajomych ma dzięki niej dzieci, w tym ja. Bardzo szybkie efekty, a w wieku 43 lat nie ma się zbyt dużo czasu. Sama urodziłam w wieku 44 lat ale nie było jeszcze wtedy refundacji więc nie za bardzo wiem jak to wygląda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2025, 23:35

• kinga8435 Nowa

Wysłany: 17 lutego 2025, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dziękuję za informację. #Paulina80 czy to była Twoja pierwsza ciąża?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ