X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika w Krakowie - refundacja in vitro z dawczynią
Odpowiedz

Klinika w Krakowie - refundacja in vitro z dawczynią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kinga8435 Nowa

Wysłany: 13 lutego, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, którą z klinik w Krakowie polecacie? Mam 43 lata i chciałabym spróbować z komórką dawczyni. Mieliśmy jedną szansę na skorzystanie z refundacji na własnych komórkach w GC, ale nie powiodło się. Mam mieszane uczucia czy wrócić do GC . Lekarki, które nas wcześniej tam prowadziły już nie pracują..

• Paulina80 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko i wyłącznie u dr Anny Knafel. Na pierwszą wizytę czeka się około 2-3 miesiące ale oszczędza się dużo czasu na nieudane próby.
    Pani dr przyjmuje teraz na Kamiennej i w KrakOvi.

• Moniczka1902 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, czy leczyłaś się w klinice Krakovi u Pani Anny Knafel?

• Paulina80 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Na pierwszej wizycie byłam u niej w gabinetach kamienna później krakovi.
    Przecudowna i madra Pani doktor. Kilka moich bliskich znajomych ma dzięki niej dzieci, w tym ja. Bardzo szybkie efekty, a w wieku 43 lat nie ma się zbyt dużo czasu. Sama urodziłam w wieku 44 lat ale nie było jeszcze wtedy refundacji więc nie za bardzo wiem jak to wygląda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 23:35

• kinga8435 Nowa

Wysłany: 17 lutego, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dziękuję za informację. #Paulina80 czy to była Twoja pierwsza ciąża?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ