X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika w Krakowie - refundacja in vitro z dawczynią
Odpowiedz

Klinika w Krakowie - refundacja in vitro z dawczynią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kinga8435 Nowa

Wysłany: 13 lutego, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, którą z klinik w Krakowie polecacie? Mam 43 lata i chciałabym spróbować z komórką dawczyni. Mieliśmy jedną szansę na skorzystanie z refundacji na własnych komórkach w GC, ale nie powiodło się. Mam mieszane uczucia czy wrócić do GC . Lekarki, które nas wcześniej tam prowadziły już nie pracują..

• Paulina80 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko i wyłącznie u dr Anny Knafel. Na pierwszą wizytę czeka się około 2-3 miesiące ale oszczędza się dużo czasu na nieudane próby.
    Pani dr przyjmuje teraz na Kamiennej i w KrakOvi.

• Moniczka1902 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, czy leczyłaś się w klinice Krakovi u Pani Anny Knafel?

• Paulina80 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Na pierwszej wizycie byłam u niej w gabinetach kamienna później krakovi.
    Przecudowna i madra Pani doktor. Kilka moich bliskich znajomych ma dzięki niej dzieci, w tym ja. Bardzo szybkie efekty, a w wieku 43 lat nie ma się zbyt dużo czasu. Sama urodziłam w wieku 44 lat ale nie było jeszcze wtedy refundacji więc nie za bardzo wiem jak to wygląda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 23:35

• kinga8435 Nowa

Wysłany: 17 lutego, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dziękuję za informację. #Paulina80 czy to była Twoja pierwsza ciąża?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ