X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika w Krakowie - refundacja in vitro z dawczynią
Odpowiedz

Klinika w Krakowie - refundacja in vitro z dawczynią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kinga8435 Nowa

Wysłany: 13 lutego, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, którą z klinik w Krakowie polecacie? Mam 43 lata i chciałabym spróbować z komórką dawczyni. Mieliśmy jedną szansę na skorzystanie z refundacji na własnych komórkach w GC, ale nie powiodło się. Mam mieszane uczucia czy wrócić do GC . Lekarki, które nas wcześniej tam prowadziły już nie pracują..

• Paulina80 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko i wyłącznie u dr Anny Knafel. Na pierwszą wizytę czeka się około 2-3 miesiące ale oszczędza się dużo czasu na nieudane próby.
    Pani dr przyjmuje teraz na Kamiennej i w KrakOvi.

• Moniczka1902 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, czy leczyłaś się w klinice Krakovi u Pani Anny Knafel?

• Paulina80 Nowa

Wysłany: 14 lutego, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Na pierwszej wizycie byłam u niej w gabinetach kamienna później krakovi.
    Przecudowna i madra Pani doktor. Kilka moich bliskich znajomych ma dzięki niej dzieci, w tym ja. Bardzo szybkie efekty, a w wieku 43 lat nie ma się zbyt dużo czasu. Sama urodziłam w wieku 44 lat ale nie było jeszcze wtedy refundacji więc nie za bardzo wiem jak to wygląda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 23:35

• kinga8435 Nowa

Wysłany: 17 lutego, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dziękuję za informację. #Paulina80 czy to była Twoja pierwsza ciąża?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ