X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika w Niemczech
Odpowiedz

Klinika w Niemczech

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marinareczka Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie Staraczki!
    Wiem, ze wiele z Was mieszka za granica, a ja mam pytanie do tych, ktore lecza sie w Niemczech. Czy ktoras z Was miala slycznosc z Kinderwunschzentrum w Dortmundzie?
    Bede wdzieczna za odpowiedzi :)

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marinareczka wrote:
    Witam drogie Staraczki!
    Wiem, ze wiele z Was mieszka za granica, a ja mam pytanie do tych, ktore lecza sie w Niemczech. Czy ktoras z Was miala slycznosc z Kinderwunschzentrum w Dortmundzie?
    Bede wdzieczna za odpowiedzi :)
    witam czy chodzi Ci o klinike w Dortmundzie przy Wittekindstra.105,ktora prowadzi Dr.Bernd Friedel?

201407014965.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ