X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika w Niemczech
Odpowiedz

Klinika w Niemczech

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marinareczka Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie Staraczki!
    Wiem, ze wiele z Was mieszka za granica, a ja mam pytanie do tych, ktore lecza sie w Niemczech. Czy ktoras z Was miala slycznosc z Kinderwunschzentrum w Dortmundzie?
    Bede wdzieczna za odpowiedzi :)

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marinareczka wrote:
    Witam drogie Staraczki!
    Wiem, ze wiele z Was mieszka za granica, a ja mam pytanie do tych, ktore lecza sie w Niemczech. Czy ktoras z Was miala slycznosc z Kinderwunschzentrum w Dortmundzie?
    Bede wdzieczna za odpowiedzi :)
    witam czy chodzi Ci o klinike w Dortmundzie przy Wittekindstra.105,ktora prowadzi Dr.Bernd Friedel?

201407014965.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ